събота, 26 март 2011 г.

Плеядите - СПЕЦИАЛНИ КЛЮЧОВЕ ЗА ОТКЛЮЧВАНЕ НА ТАЙНИТЕ НА ЧОВЕШКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ


РАБОТЕТЕ С ДУХА ВЪВ ВАС, ЗА ДА НАПРАВИТЕ СОБСТВЕНОТО СИ ПРИДВИЖВАНЕ НА ЗЕМЯТА МАЛКО ПО-ЛЕСНО И МАЛКО ПО-СПОКОЙНО 

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 1 

ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ СТРАХА 

Как да стане това? Просто го оставете да си отиде. Оставете го и оставете Духа или както някои биха казали, оставете го и оставете Бог, или "Да бъде волята Ти". Отдръпнете се встрани, което означава, че човешката част от нас може да остане объркана от обстоятелствата на това, което ни заобикаля във физическата или материалната реалност. Минете покрай човешката част като се фокусирате или визуализирате душата, която сте. Визуализирайте и знайте със сигурност, че Бог е част от вас и че вие сте част от Бога. 

Това е много по-мощно от всичко, което можете да видите или усетите във физическия свят. Можете да станете по-силни, знаейки кои наистина сте. Това, което сте никога не свършва и никога не умира. Независимо какво виждате със своите физически очи знайте, че това е вярно. Дръжте се за това познание и му вярвайте. 

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 2 

ОТБЛЪСКВАНЕ НА НЕГАТИВНОСТТА 

Не може да се фокусирате върху негативността и да очаквате да бъдете позитивни. Негативността привлича негативност. Тя храни себе си. Обградете се с радост, с добри хора и с добри обстоятелства и това е, което ще пожънете. Позитивността поражда позитивност. Как да се отървем от негативността, когато като че ли негативността ни обгражда отвсякъде? Просто се отдръпнете от нея и откажете да я приемате вътре в себе си. 

Удивително е как човешкото състояние може да привлича драмата. Потапяме се в нея толкова много, че сме в състояние да се удавим и отблъснем светлината. Не винаги осъзнаваме, че правим това, но щом го осъзнаем ни става по-лесно да се отдръпнем. Просто го направете! Махнете се, дори само за момент, но го направете сами - НАСТРОЙТЕ СЕ РАЗЛИЧНО, ОТТЕГЛЕТЕ СЕ - отидете на място в себе си или на специално място, което ще поднови и захрани душата и сърцето ви. 

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 3 

КАК ДА ОСТАНЕМ В СВЕТА, НО БЕЗ ДА ПОТЪНЕМ ЗАЕДНО С НЕГО 

Виждаме с човешките си очи, но виждаме и с очите на душата. Истина е, че с нашите човешки очи физическият пейзаж е толкова мощен и огромен, че напълно забравяме, че сме първо и преди всичко душа. А душата може да се справи с всичко. Човешкото състояние не може. 

Върнете се към първия ключ - Оставете го и оставете Духа, или оставете Бог. Представете си, че се отдръпвате настрани. Сега позволете на Духа да навлезе и да ви обхване. Не стойте отзад. Не се страхувайте. Това е собствения ви Дух - това е Бог, защото вие сте едно с Духа - Божествения Източник - Създателя. Просто знайте, че Духът ще ви пази и защити, независимо какво се случва. Започнете да се отваряте сега и се оставете да бъдете изпълнени. 

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 4 

ДУХОВНА ДИСЦИПЛИНА 

Ако не са ни научили на дисциплина като деца, никога не е късно. Можем да се научим чрез собственото си осъзнаване. Да бъдеш духовно дисциплиниран, значи да се научиш как да навигираш по-ефикасно в реалността на настоящата Земя. Само когато гледаме с очите на Душата си, ние работим с пълна Яснота, че наистина ще бъдем в състояние да навигираме бавно. Ако се окаже, че потъвате, моля ви, хванете себе си. 

Вие сте единствените, които могат да задействат вътрешната си светлина. Включете я сега. Представете си, че става по-ярка. Сега насочете този лъч светлина към целта, към която искате да отидете. Вие СТЕ Светлина! Следвайте пътя, който сте си избрали. Какво избирате - да паднете откъм страната на мрака и разрухата, или да се движите по пътя от Светлина? 

Да вървите по своя път от Светлина не означава, че няма да срещате противоположното, а че ще бъдете водени така, че да виждате по-ясно и по-спокойно тази противоположност. Когато започнете да се движите и гледате с очите на своята Душа, ще развиете самоосъзнаване. Повишавайки своето осъзнаване, ще ви помогне да станете по-дисциплинирани - в резултат да станете по-силни и по-спокойни. Духовната дисциплина е вътрешна сила, която само ще ви помогне, а няма да ви пречи. 

СПЕЦИАЛЕН КЛЮЧ 5 

КАКВОТО И ДА СТАВА, ЗАПАЗЕТЕ СВОЕТО ЩАСТИЕ 

Щастието е състояние, при което вие определяте нивото. Когато се научите как де се отървавате от страха, как да отблъсквате негативността, знаейки как да останете в света без да потънете с него, автоматически ще развиете самодисциплина на своите душа и Дух. Ще започнете все повече и повече да виждате с очите на своята Душа. Тъй като се учите как да се отървете от страха и учите как да отблъсквате негативността, вече няма да привличате тези сили към себе си. Ще видите, че негативността и лошите неща все още ги има, но те са извън вас, а не във вас. 

Щастието е състоянието на вашето собствено сърце. Да, вие все още можете да виждате какво става около вас - но няма да му позволите да ви всмуче в някоя голяма черна дупка и да ви задържи там. Придържайки се към страха и негативността, ще изгубите своето щастие. Почувствайте ситуацията на това което става около вас - бъдете чувствителни към света, който ви обгражда. Разберете, че вашето осъзнаване се развива и ще ви помогне да не потънете в морето на мрака и негативността. Усвоили сте духовната дисциплина.Ще вървите като Светлина, ще носите Светлина и Любов на света, независимо как изглежда външната ситуация. Правейки това, ще почувствате вътрешно ЩАСТИЕ - мир в душата си - вие НЯМА да потънете със света, независимо какво се случва. Знайте, че това е вярно. Молим ви, нека това ви пази и води, защото във вас е Бог.

4 коментара:

  1. Привет! Отлична тема за размисъл над въпроса КАКВО? Но КАК? е ключът към реализацията на КАКВО... :)http://dimitar-tashkov.blogspot.com

    Поздрави, Димитър

    ОтговорИзтриване
  2. Злото с зло, не може да се пребори а само се захранва повече.

    ОтговорИзтриване