четвъртък, 24 март 2011 г.

Плеядите - РАЗПОЗНАВАНЕ НА СВОЕТО ПЛЕЯДИАНСКО НАСЛЕДСТВО

Вие сте човек-Плеядианец (някои ни наричат Служители на Светлината), получил първоначалното си активиране, ако се идентифицирате с повечето или с всички от споменатите по-долу точки: 

1. Преминали сте през духовна трансформация /не в религиозния смисъл/, което ви е накарало да поставите под въпрос своите вярвания и взаимоотношения със света. 

2. Хората и обстоятелствата в живота ви вече не представляват същия интерес за вас. Нещата, които преди са били толкова важни за вас, сега вече ви се струват незначителни - изглеждат ви плоски и маловажни 

3. Трудно се свързвате с хора, с които преди сте имали много общо - те самите вече също не ви разбират. 

4. Имате чувството, че "търсите нещо". 

5. Всичко споменато по-горе ви причинява известна /ако не и по-значителна/ депресия - чувствате, че всичко е безмислено и въпреки това не знаете какво да направите в тази връзка. 

6. Чувствате се виновни, защото имате всичко, което ви е необходимо, а въпреки това се чувствате празни вътрешно. 

7. Интересувате се от алтернативни терапии за лечение, медитация и т.н. 

8. Дълбоко в себе си винаги сте знаели, че сте различни от другите. 

9. Винаги сте били чувствителни към различни форми на човешкото страдание и сте имали дълбоко вътрешно желание да направите нещо във връзка с това 

10. Жадно поглъщате езотеричната литература, част от която съдържа информация за Плеядите и другите видове Служители на Светлината 

11. Срещали сте хора, които говорят за Плеядите; или претендиращи, че са Плеядианци; или които говорят за Плановете на Плеядите. 

12. Звездите ви очароват, както и/или историите за извънземни посетители. 

АКТИВИРАНЕ НА ВАШАТА ЦЕЛ 

Най-често задавания въпрос е "Какво да правя?". Ето процеса, който ще осигури трансформацията, необходима ни за да изпълним ролята си на Плеядиански Носители на Светлината. 

ПЛАНОВЕТЕ НА ПЛЕЯДИАНЦИТЕ ЗА ЛИЧНОТО АКТИВИРАНЕ 

В зависимост от вашия многоизмерен опит, може да ви е необходим /или не/ човек-Плеядианец, който да ви помага. За подобен наръчник може да ви послужи книгата "Инициативата на Плеядите". Съществуват и курсове, които можете да посещавате. 

СТЪПКА 1: 

НАУЧЕТЕ СЕ ДА МЕДИТИРАТЕ 

Научете се да медитирате ефективно, за да правите контакт с различните аспекти на по-висшето си съзнание в измерението на Плеядите. Те винаги присъстват като част от по-голямото ви осъзнаване. Ваша отговорност е да се настроите спрямо тях, посредством процеса на медитативна визуализация. 

СТЪПКА 2: 

ОПОЗНАЙТЕ ПО-ВИСШИТЕ АСПЕКТИ НА СВОЕТО "АЗ" 

Опознайте различните личности в групата на своето по-висше съзнание. Научете функцията на всеки от тях и открийте как вашата човешка функция пасва на плана за лекуване на цялото групово съзнание. 

СТЪПКА 3: 

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРИЕМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ 

Вашето групово съзнание винаги общува с вас посредством вашия подсъзнателен ум. Именно посредством този метод на комуникация сте се оказали в тази нова осъзнатост на вашето Плеядианско наследство. При все това, вие не винаги действате според своята интуиция, тъй като и егото оказва мощно влияние в това отношение. Когато се научите да приемате информация правилно ще отстраните егото като препятствие. Когато се нуждаете от съвет какво действие да предприемете при дадени обстоятелства, спуснатите към вас думи от вашето по-висше съзнание ще заобиколят влиянието на егото. Зависи изцяло от вас самите обаче дали ще последвате този съвет, независимо колко може да ви плаши той. 

СТЪПКА 4: 

РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНСКАТА ПРИРОДА НА РЕАЛНОСТТА 

Придобийте разбиране на истинската природа на реалността. Егото ни дава илюзорна представа за начина, по който работят нещата - ние живеем по неговите правила и в резултат на това не използваме силата си. Едва когато се научим да разбираме научните принципи на холографската проекция и електромагнетизма, ще започнем да опознаваме себе си и да си възвръщаме силата. 

СТЪПКА 5: 

НАУЧЕТЕ СЕ ДА ИДЕНТИФИЦИРАТЕ ВЯРВАНИЯТА, КОИТО ВИ ОГРАНИЧАВАТ ВЪВ ВАШЕТО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВУВАНЕ 

Започнете да откривате себе си. Какви са вашите вярвания? Кои парадигми ви задържат? Как са свързани те с вашите мнения и поведение? Как сте ги развили? Какви древни системи от вярвания лежат във вашия подсъзнателен ум? Открийте тайните на вашето несъзнато. Как тези вярвания се проектират за да създадат вашите преживявания? Как привличате повече от тези вярвания поради тези вярвания? 

Може да живеете с много неидентифицирани страхове, които стават причина да отричате своето Плеадианско наследство. Когато сме неспособни да вярваме в себе си въпреки вътрешното знание за своя произход, ние се сблъскваме с блокажи, които само анализа на нашите вярвания може да разкрие. Всички ние, в един или друг момент, преживяваме конфликта да узнаем, че сме Плеадианци, същевременно отричайки го. Можем да облекчим фрустрацията като разберем какво я предизвиква. Ние не сме ограничени от нашето човешко съществуване. Ние сме многоизмерни. Отстраняването на връзките, които ни свързват с това измерение, осигурява връщането на нашата сила. 

СТЪПКА 6: 

НАУЧЕТЕ ЗА ПЛЕАДИАНЦИТЕ 

Научете за своето Плеадианско наследство. Трябва да знаете кои са те и какво сте станали по отношение на тях, за да можете да изпълните своето предназначение. Вие сте Плеадиански Служител на Светлината. Защо сте се записали доброволец? С кого работите? Как функционират те по отношение на това измерение? Могат да бъдат зададени много въпроси и вие можете да откриете с помощта на спуснатата вече информация чрез други хора всичко това, както и чрез самостоятелно снемане на информация. 

СТЪПКА 7: 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ СЪС СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ 

Започнете процеса по установяването на своето предназначение, като разберете какво е то. От вашето решение зависи как да съдействате на инициативата на Плеядите и това решение се базира на вашата страст и таланти. Какво обичате да правите? Коя дейност прави живота ви смислен и значим? Как тази дейност може да бъде използвана, за да повлияе на другите да възвърнат своята сила? Всеки Плеадиански Служител на Светлината има различна функция. Някои преподават, други пишат книги, някои свирят, други правят филми. С какво можете да допринесете за колективното съзнание на човечеството? 

СТЪПКА 8: 

НАПИШЕТЕ СВОЯ ПЛАН ЗА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО СИ 

След като открием кои действително сме, ще трябва да започнем своята мисия с план за нашето предназначение в настоящото измерение. Подготвяйки го, ние даваме насока на другите аспекти на нашето по-висше съзнание - онези същности, които ни водят духовно. Те също имат нужда от насоки от нас. Ние сме физическото проявление на групата съзнания и е необходимо да очертаем точно каква функция ще изпълняваме. Освен това, трябва да заявим и каква финансова подкрепа ни е необходима. След като планът ни завърши, ние се обвързваме с него за толкова дълго, колкото е необходимо той да съществува. Докато сме фокусирани върху своята цел обстоятелствата ще се проявяват в съответствие с този план. 

СТЪПКА 9: 

ЖИВЕЙТЕ ЧЕСТНО 

Всеки човек-Плеадианец трябва да живее абсолютно честно, в съответствие с вселенския закон. Ние сме тук, за да донесем вестта за силата и любовта и трябва да живеем силен и изпълнен с любов живот, ако искаме да повлияем на хората положително. Онези, които не правят каквото говорят, ще имат слабо влияние. Това ще се отрази и на обстоятелствата от техния живот. Няма значение колко прекрасно излагаме принципите за любовта и силата - ако не можем да ги приложим към своя собствен живот, това означава, че живеем като безпомощни. Нямаме правото да разпространяваме тази съобщения, докато не успеем да заживеем в абсолютна истина със себе си. Не можем да лъжем човечеството. Вече има толкова много наранявания и несправедливости, които то е поело на плещите си. Плеадианците трябва да учат на любов и сила чрез своите собствени действия.

Емилия Манолова

1 коментар: