неделя, 23 януари 2011 г.

СТРОГО СЕКРЕТНО - Зона 51 и Зона S4

Една от най - секретните бази - изпитателен полигон на американското правителство, това е прословутата област "Зона - 51", наричана още "Dreamland" - "Страната на мечтите". Разположена е на 130 километра северно от Лас Вегас, до Военно - въздушната база - "Нелис" и двете разположени в пустинята Невада. До днес само в САЩ са построени около 75 подземни бази.


Построена през 1954 година и се състои от няколко големи хангара, технически съоръжения и транспортни писти. От всякъде е заобиколена с огради и детектори, улавящи движенията дори на птици, с постоянно патрулиращи постове с джипове, отпращащи всеки нежелан посетител. Най-строго е забранено на граждански самолети да прелитат над базата, забрана която се наказва по най-жисток начин - сваляне на самолета. Охраната на базата се осъществява от охранителна фирма "Уикенхат".

В "Зона- 51" са разработени всички супер самолети на САЩ, като се започне от "Логхийд Ю-2"и "Логхийд "SR-71" и се премине през "F - 117" и "B - 1B", разработени по проекта " Стелт," до космическия самолет "СХ - 300", разработен по свръх секретния проект "Аврора". 

По непотвърдени данни, самолетите, разработвани по този проект имали различна форма. Твърди се, че самолет с трапецовидна форма е направил първите си пробни полети през есента на 1989 година, когато цяла Западна Европа изтръпна от нальотите на обявения тогава като НЛО - "Белгийският триъгълник.".
Този кораб слизал твърде ниско и летял безшумно над магистрали в Англия и някои скандинавски страни, нещо твърде необичаино като поведение на НЛО от извънземен произход, защото според сведения, дадени от полицаи, "триъгълникът" имал черен цвят и развъртал огромен жироскопичен прожектор от дъното си. Както безшумно бързо се появявал, така и изчезвал, без да оставя никакви следи след себе си.

Много е важно да се знае, че всички тези разработки в "Зона 51" служат за прикритие на съвсем други проекти като например проекта "Феникс", който се явява реалното продължение на "Монтокския експеримент". 
Съгласно разкази на хора, работели в базата, там - на специални полигони се запускат огромни космически апарти с антигравитационни двигатели, с размери от порядъка на 1200 метра дължина. От там са запускани и кораби до Луната и приемани обратно. 

В зоната се експериментират и най-невероятни технологий за управляване на съзнанието, както и за пътешествие в различните измерения на Пространство - времевия континуум / ПВК /, нещо което е напълно възможно, според съвременните научно-теоритични разработки на различни водещи учени.
Според Роберт Лазар, който работел в базата през 1988-89 година, там се правят експерименти за пробиви напред и назад във времето, благодарение на специална установка, с електроди, захранвани със свръхвисоко напрежение от порядъка на тера волти. Устройството е наричано "креслото"и имало невероятни възможности - служело като усилвател на проявите на съзнанието. То било подарък от Грейовете и с него работели специално обучени в психическо отношение, хора, които да могат да генерират различни мислеформи, материализирани веднага от креслото. чрез свръхмощното поле, създавано от електродите. По късно операторите се усетили, че могат да се изстрелват напред и назад във времето. За тези операции отначало били използвани наемници. като хронопортацийте били извършвани в различни точки напред и назад по вектора на времето. Картините,които се отваряли като събития в бъдещето били потресаващи.Най-фрапиращ е моментът 2012 година, т.е. съвсем близкото бъдеще, когато пред изстреляните се изпречвала плътна стена, която те не могли да пробият, но по този въпрос ще следва по подробна информация, напред в изложението на този документален материал.

Изключително важна е и Зона "S4", разположена южно от "Зона - 51". В тази зона работят пришълците от бинарната система "Дзета Сети" с извънземните от групата на Рептилиите. Базата има 16 подземни етажа. Наред с всички екзотични технологии, свързани с разработките на кораби за космически пътешествия, там се работи главно по три проекта: 
Проект "Галилей" - свързан с разработването на антигравитационни двигатели.
Проект "Помощник" - свързан с разработването на лъчево оръжие, при което за източник на енергия се използват неутрони, насочвани от специални гравитационни лещи.
Проект "Огледало" - свързан с пробивите в пространство-времето. 
По данни на Роберт Лазар, в базата се намират 9 летящи диска, принадлежащи към невадския полигон. Експерименталните полети с тези дискове се извършват и с американски пилоти. Дисковете са разположени в специални хангари. Лазар твърди, че те се запускат като се използва индивидуалния биоенергиен код на астронавта. След като корабът бъде запуснат, той заедно с пилота, представляват едно цяло и пилота може да го управлява чрез собствената си мисловна дейност. Корабите не са произведени на Земята, а са докарани от Рептилиите от тяхната планетна система. Лазар твърди, че по един от дисковете е стреляно със специална оръдейна установка, защото имал голяма дупка, пробита в горната му част. 

В зоната има и специална зала, в която на огромен пластичен екран се вижда не малка част от Близкия космос. Корабите, които навлизат в пространственото поле на планетата Земя, се прихващат с система маяци и се насочват за кацане на площатката пред един от хангарите на зоната. След това чрез перфектно организирана транспортна система се прибират в хангара.Твърди се, че маяците представляват свръх мощни лазери, които пробиват Космоса до хиляди километри.В зоната господства пълен контрол над всичко, следи се всяко движение и всякаква комуникация. 

Друга изключително важна подземна база, наричана "Мравуняка" е разположена в долината "Розамонд" в Калифорния. Там е разположен таен обект на фирмата "Нортроп", състоящ се от множество педземни етажи. В зоната на тази база ежедневно се наблюдават полети на всевъзможни НЛО, а така също и на загадъчни черни вертолети, без обозначителни знаци. 

Тази огромна подземна база има подземни хангари, в които са разположени подземните лаборатории. Нивото под лабораториите представлява цял град с постройки и улици, по които човек може да се движи спокойно с автомобил. Цялата база може да бъде премината с автомобил по тунели, които излизат чак до военно въздушната база в Джордж. 

В "Мравуняка" се провеждат всякакви експерименти с хора и както бе споменато експеиментите се провеждат изцяло от Грейовете.
Според данни от отвличани хора, експериментите са провеждани с особенна жестокост и включват всякаква оперативна интервенция за ползване на органи.

Другата подземна база, намираща се недалеч от градчето Дюлс, щат Ню Мексико представлява генетичната лаборатория на Грейовете.
Тази подземна базза има седем нива и в нея по потвърдени от сериозни източници данни работят около 18 000 грея и около 10 000 земни специалисти и учени.
Първо ниво на базата се заема от Службата за безопасност и комуникация.
Второ ниво - представлява помещения за хората от Земята.
Трето ниво - на него е разположено управлението и лабораториите.
Четвърто ниво - тук се провеждат експериментите по контрол над разума.
Пето ниво - тук се помещават грейовете.
Шесто ниво - на това ниво се провеждат генетичните експерименти.
Седмо ниво - представлява хладилна камера.
Според потерпевши - на шесто ниво се провеждат широкомащабни експерименти по изменение на генетичния код на човека, така че той да може да работи при опасни условия. Тази технология е доведена до такова съвършенство, че скоро човечеството има опасност да бъде постепенно измествано от новото общество на биороботите.
Зад тези експерименти стои Агентството по перспективни отбранителни изследователски проекти / Defense Advanced Reaserch Projects / на САЩ.
Тук се провеждат и експериментите по оживяването на т.н. транспондери - микропредаватели, монтиращи се в човешкия мозък.
Такъв транспондер е бил монтиран в мозъка на Улф Палме, предполага се с негово съгласие "за осъществяване на защита", ясно е за какъв вид защита е ставало на въпрос.
Едни от най-ужасяващите факти, изнесени от хора, успяли да се отърват от там, се отнасят до това, че там са произведени същества като човековлечуги, хора с крила и нокти вместо ръце, хора - прилепи, хора-риби и т.н. всичко това получено в резултат на потресаващи експерименти по смесване на различни видове гени.
На седмо ниво се пазят и ембрионите на смесената раса - между хората и грейовете. Хибрид, който трябва да онаследи Земята.
Цялата тази информация е дадена от агент Хамилтън - един от охраната на базата.
Според него пришълците се хранели с кръв от млекопитаещи - предимно крави, ето защо толкова много унищожен едър рогат добитък е намерен безразборно разхвърлян по пасбищата на десетки ферми в САЩ, особено в райони, близки до базата.

Както беше споменато и по-горе, подземни бази има не само в Съединените Щати.
Другата държава, в която е построен цял подземен комплекс, финансиран от САЩ се намира в Пайн-Гъб, не далеч от Алис Спрингс - Авсралия. Там също работят смесени екипи - извънземни и земни специалисти, но информацията за тази база е доста оскъдна, знае се само, че там се работи по мозъчната активност на човека. Провеждат се експерименти за предизвикване на паралич на съзнанието, управление на сънищата, записване и кражба на мисли. Всички тези операции са правени по проекти като "Сканиране на сънищата", "Проявител на съзнанието" и т.н.
Едно от малкото неща, които се знаят със сигурност, е, че в Зона 51 освен военни работят и някои от най-сериозните учени в Съединените щати. Всяка сутрин цивилният екип, чиято анонимност се пази стриктно, се качва на самолет “Боинг” на летището в Лас Вегас и откарва служителите до секретната база. В края на деня мъжете и жените биват връщани в столицата на хазарта с едно-единствено условие – че веднага ще забравят какво са видели и никога няма да разкажат какво са работили в Зона 51.

Първият човек, работил в свръхсекретната база, който си позволява да разкрие подробности за нея, е физикът Робърт Лазар, за когото вече споменахме в нашата поредица. В интервю през 1989 г. Лазар обяснява, че в продължение на една година е работил в сектор 4 на Зона 51, където заедно с екип от учени са се опитвали да разгадаят технологията на космически кораб, “чийто произход е извънземен”. Физикът обяснява, че само в Сектор 4 е имало девет странни летателни апарата с формата на чинии, от които той е имал възможност да работи едва върху един. “Отвътре целият кораб бе сивкав, какъвто изглеждаш и отвън. Това, което ми направи много силно впечатление, е, че нито отвън, нито отвътре имаше остър ръб, т.е. всички ръбове бяха заоблени, дори и тези на седалките и на местата, където стените се съединяват с тавана”, разказва в интервюто от 1989 г. Лазар. Той допълва, че корабът е бил разделен на три нива – долно, където са се намирали сложните електрически усилватели, чието устройство Лазар и екипът се опитвали да разберат.

“Средната част на кораба, тази, в която влизаш от вратата, е най-голямата и там са разположени местата за пътуване на екипажа. За съжаление в най-горната част, където предполагам, че са всички уреди за управление, карти, както и бордовият компютър, аз не бях допуснат - допълва разказа си Лазар. - За мен няма грам съмнение, че съм работил върху създаден от извънземна цивилизация кораб. Първо, ако беше построен от САЩ, летателният апарат щеше да има някакви скици, по които да се ориентираме, а не сами да се мъчим да проумяваме как действа. Освен това размерите на седалките категорично показваха, че те са предназначени за създания с доста нисък ръст. Освен това горивото, с което се задвижва летящата чиния, бе унунпентиум – Елемент 115”, завършва физикът.

През 90-те години неговият колега Дейвид Адеър, който също е работил в Зона 51, потвърждава думите на Робърт Лазар. Уважаван експерт на НАСА и много самолетни компании, през 1971 г. Адеър е бил въведен в свръхсекретната база в щата Невада, където военните го помолили да се опита да разгадае тайните на странен космически кораб. “Първото нещо, което ми дойде на ум, бе да им вдигна жесток скандал. Ето, аз стоях пред едно чудо на техниката, едно върховно постижение, което е било скрито от нас. Ние в НАСА използвахме течно гориво в нашите ракети, често давахме жертви, пращахме хора за дълго време в Космоса, а тези тук имат кораб, който се задвижва най-вероятно с гориво, което да му позволи да достигне скоростта на светлината”, обяснява Адеър.
“Това, което Боб Лазар ни разказа, е, че ВВС постоянно летят с НЛО 
над пустинята. Те имат строго фиксирани часове за тези изпитания – в сряда, вечерно време от 18,30 до 21,30 часа, както и рано сутрин от 3 до 6 часа”, споделя Шон Дейвид Мортън – водещ уфолог. Според него много от случаите на наблюдение на НЛО над пустинята на Невада са директен резултат от тези тестове на американските военни. “Няма да се учудя, ако в момента се окаже, че всички летящи чинии в атмосферата на Земята са пилотирани от хора, а не от извънземни”, допълва Мортън.Разкритията на Лазар и Адеър естествено предизвикват светкавични реакции от Пентагона, които се движат по две основни линии – отричането на факта, че Лазар и Адеър са стъпвали в Зона 51, тъй като тя въобще не съществува, както и дискредитиране на личностите на двамата.

Тук е мястото да споменем и официалното становище на американското правителство по въпроса за Зона 51. Както стана дума, в продължение на дълги години от Вашингтон въобще отричат съществуването на подобна свръхсекретна база. Все пак на 14 юли 2003 г. федералното правителство признава, че “съоръжение с подобно наименование съществува”, но отказва да разкрие каквито и да е подробности за него, освен че е “оперативно място”.

Базата се охранява денонощно от въоръжени с картечници и автомати постове, като на табелите изрично е посочено, че всеки, който стъпи в обозначените граници на района, ще бъде разстрелян. На официалната карта на САЩ базата не съществува, като тя отсъства и от топографската карта на географското дружество. Както споменахме вече, малкото сателитни снимки на района също не показват нищо повече от няколко хамбара. Според теорията на конспирацията това може да се обясни с факта, че Зона 51 фактически се разпростира на 27 подземни нива.

Според най-смелите теории Зона 51 се използва за много повече от поле за тестове на извънземни летящи чинии. Най-смелите прогнози на уфолозите стигат до там да обявят свръхсекретната зона за мястото за срещи на “Маджестик 12” с представители на извънземни цивилизации. Според много защитници на теорията на конспирацията именно в Зона 51 е докаран оцелелият член на екипажа, разбил се край Розуел. Освен това базата е посочена и като мястото, където е извършена аутопсията на извънземното, която ни е позната от интернет, както и първите интервюта, които хората правят с представители на чужди раси.
За всички тези интересни предположения някои от които директно могат да бъдат причислени към фантастиката, ще ви разкажем следващите седмици.
“Знаехте ли, че единствената група организми също като мравуняците и термитните колонии - и масонско контролираните хора - се отдават на масова война? Нищо друго в природата не го прави. “Всички групи организми, също като пчелните кошери, използват сексуални аромати (чрез кралицата пчела) да убедят подчинение в кошера или колонията. Шотландското ритуално масонство е най-подобно на термитната колония - и двете са подкопали основите на цивилизацията и нито единия не може да понесе да излезе на светло.

“Масонството не използва сексуални аромати, за да наложи подчинение и усвояване в груповия организъм, но използва хипнотизиране, хипнотични лъчи които може да имат сексуално съдържание. Самоотвержено отдаване на службата, безлична анонимност, робско посвещаване на един благороден идеал... за доброто на всички, работа без отплата, каузи с идеална цел, това са ценностно-философските идеали на и във един мравуняк, на един термит в термитна колония... и на един масон в Масонския организъм.

“Интересно е как умните енциклопедисти, говорят за изворите, но никога за пещерите и че Де Сота е бил по-любопитен относно пещерите отколкото изворите. Тунелите, за които скоро научих, че водят от подземията в стария храм на Рицарите на Храма на Пития в Спрингфийлд, Мисури, което е сърцето на Озарките, дава пауза за много чудене и предположения. 

До последно мислех, че само няколко обитатели на повърхността знаят и имат достъп до Подземията, но сега се оказва, че е общоизвестно сред този специфичен сегмент на населението... Просто онези, които говорят много не живеят дълго.”

Повечето от планът на “Арийския елит” за Америка и света, бе разкрит в лекция изнесена по-късно от Фил Шнайдер, който беше убит (удушен до смърт) от неизвестни хора, веднага след като изнесе следната реч:

“Аз обичам страната, в която живея, повече отколкото обичам живота си, но аз не бих стоял пред вас сега, рискувайки живота си, ако не вярвах че е така. Първата част от тази лекция засягаше дълбоките подземни военни бази и черния бюджет. Черният бюджет е секретен бюджет, който представлява 25% от БНП на САЩ. 

Черният бюджет в момента изразходва $ 1.25 трилиона за (2) години. Най-малкото тази сума се използва в черни програми, като тези засягащи дълбоките подземни военни бази. В момента, има 129 дълбоки подземни военни бази в САЩ. “Те строят тези 129 бази ден и нощ, непрекъснато от началото на 40-те. Някои от тях са били построени дори преди това. Тези бази са основно големи градове подземно свързани с високоскоростни магнитно-левитационни влакове, които развиват скорости до 2 маха. 

Няколко книги бяха написани за тези дейности. Ал Биелек има моето единствено копие на едно от тях. Ричард Судър, един архитект, рискува живота си като говори за това. Той е работил с няколко правителствени агенции по дълбоките подземни военни бази. Около вас където живеете, в Айдахо, има 11 от тях.

“Средната дълбочина на тези бази е над миля и те отново, са основно цели градове под земята. Всичките са около 2.66 и 4.25 кубични мили в размер. Има лазерни пробиващи машини, които могат да пробият тунел дълъг седем мили за един ден. Черните проекти заобикалят властта на Конгреса, който както знаем е нелегален. Точно сега, Новият световен ред зависи от тези бази. Ако по това време, по което работих върху тях знаех, че НСР е бил замесен, не бих го направил. Аз съм бил лъган до голяма степен.

“Основно, доколкото е замесена технологията, за всяка календарна година, която минава, военната технология се увеличава с около 44,5 години. Ето защо е лесно да се разбере, че през 1943 г., те са могли да създадат, чрез използването на технологията на вакуумната тръба, кораб който може буквално да изчезне от едно място и да се появи на друго. 

Моят баща, Ото Оскар Шнайдер, се е бил и на двете страни по време на войната. Той първоначално е бил капитан на подводница, заловен и репатриран в САЩ. Той е бил замесен с различни видове дейности, също като А-бомбата, Н-бомбата и експериментът Филаделфия. Той изобретил високоскоростна камера, която заснела първите атомни (водородни или H-Bomb - Брантън) тестове на остров Бикини на 12 юли, 1946 г. 

Имам оригиналните фотографии на този тест, а снимките също показват и НЛО-та бягащи от тестовото място с голяма скорост. Островът Бикини по това време е гъмжал от тях, особено под водата и местните имали проблеми с осакатяванията на техните животни. По това време, генерал Мак Артър почувствал, че следващата война ще бъде с извънземни от други светове. 

“Както и да е, моят баща поставил основата с теориите за експеримента Филаделфия, както и на другите експерименти. Какво общо има това с мен? Освен факта, че той ми е баща. Не съм съгласен с това, което е направил на другата страна, но мисля че той е имал достатъчно смелост да дойде тук. Той е бил мразен в Германия. Имало е награда от $1 милион, в злато, за този който го убие. Очевидно не са успели. 

Както и да е да се върнем на нашата тема - дълбоките подземни бази. През 1954 г., под администрацията на Айзенхауер, “федералното” правителство решило да изиграе Конституцията на САЩ и да формира договор с извънземните същества. Той е бил наречен договорът от Гренада през 1954 г. (Администрацията на Айзенхауер - установила контактните приземявания в ВВБ Холоман, Ню Мексико; и ВВБ Мурок-Едуардс, Калифорния през 1954 г. 

Това е било година след като Сивите се установили на геосинхронна орбита около планета ни в два “планетоида”, които били създадени да служат като операционни бази, за по-нататъшни отвличания, имплантации, осакатявания на добитък, конструкция на бази и инфилтрационни операции. - Брантън), който основно създал споразумението, че замесените извънземни могат да вземат няколко крави и да тестват техните имплантни техники върху няколко човешки същества, но те трябвало да дават детайли за замесените хора. 

Бавно, извънземните, промениха договора докато в един момент те решиха да не го спазват изобщо. Ако се върнем назад през 1979 г., това беше реалността и тогава възникна престрелка в Дълси след един инцидент. Аз бях в процеса на построяването на една добавка на дълбоката подземна военна база в Дълси, която вероятно е най-дълбоката база. 

Тя слиза седем нива надолу и на дълбочина над 2.5 мили. Точно по това време, ние бяхме пробили четири отделни дупки в пустинята и щяхме да ги свържем заедно и да взривим големи секции по едно и също време. Моята работа беше да сляза в дупките, да проверя пробите от скала и да препоръчам експлозива, който ще се справи със съответната скала. Докато се насочвах надолу, се намерихме в голяма пещера, която беше пълна с извънземни (или “вътреземни”? - Брантън) познати като големите Сиви. Застрелях двама от тях. 

По това време 30 човека бяха долу. Около още 40 дойдоха след като това започна и всички бяха застреляни. Ние бяхме изненадали цяла подземна база на извънземните. По-късно, ние открихме, че те са живеели от дълго време на нашата планета... Това би могло да обясни голяма част от това, което се крие зад теорията на древните астронавти.

(Забележка: Това съобщение изглежда разкрива ограничена перспектива на цялата картина на “Войните в Дълси” базиранa на преживяното от един мъж. Изглежда, въпреки многото източници, че там има много повече въвлечени в общия сценарий, отколкото Шнайдер описва. Например от обяснението на Фил изглежда, че неговата група се натъква на базата “инцидентно”. 

Възможно е в отговор на заловените учени споменати от Томас Едуин Кастело и други, специални военни части и агенти да са възнамерявали да пробият (влязат в) извънземните подземни бази през “задната врата” така да се каже, докато Шнайдер може би не е бил уведомен за тази част. Други съобщения предполагат, че конфликта е бил много по-сложен от замесването в повече от една престрелка. 

Според Томас Кастело, Джон Лиър, Бил Купър, и други източници, “Войните в Дълси” включвали най-малко хиляда високо обучени специални части, включващи Черните Барети частите Делта, военновъздушните сини барети, Дивизия 5 на ФБР, ЦРУ, и Тайните Служби. Поради “секретността”, единиците на специалните части с необходимите охранителни достъпи за такъв тип операция били редки. 

Излишно е да казваме, че тази война нямаше пълната подкрепа от Конгреса и Американските граждани и това без съмнение допринесе за загубата на 66 човека от персонала на специалните части, който умря в конфликта. След конфронтацията, американското “правителство” се оттегли от всички преговори със Сивите и започна да се появява разцепление сред Разузнавателното Общество. Изглежда, че ако това разцепление бъде проследено назад във времето до ВВБ Къртланд в Ню Мексико, което разцепление започна с въпроса какво да се прави със ситуацията Дълси и извънземните в общи линии. 

Полковник Едуардс и командир Уинг искаха да подпомогнат Пол Беневиц в пълно изследване на Дълси и се обърнаха с молба към Белия Дом, който отначало се съгласи и им каза да продължат с проекта... докато някои сили в разузнавателното общество започнаха да упражняват натиск над Белия Дом и ВВБ Къртланд да оставят цялата работа. 

Полковник Ричард Доти от ВВБ Къртланд изглежда, е бил разкъсван между две разузнавания, обясняващо неговите шизофренични промени в политиката относно Дълси и свързаните работи. Някои сегменти от американското разузнаване искали да обявят война на Сивите и да развият SDI оръжия, които биха могли да се използват срещу тях в космоса и под земята, докато други - явно мотивирани от по-зловещи мотиви - искали да продължат преговорите. Две години след 

Войните в Дълси, AQUARIUS и MAJI установили отново преговори със Сивите в Дълси с цел, изглежда да получат непрекъснат достъп до технологията за контрол над съзнанието за дневния ред на техния Нов Световен Ред. - Брантън) “Както и да е, аз бях ранен в гръдния кош с едно от техните оръжия, което представляваше кутия на тялото им, което отвори дупка в мен и ми донесе гадна доза от кобалтова радиация. Имам рак заради това.

“Не се заинтересувах от НЛО технологията докато не започнах работа в Зона 51, северно от Лас Вегас. След около две години възстановяване от инцидента през 1979 г., се върнах на работа при Морисън и Кнъдсън, EG&G и други компании. В Зона 51, те тестваха всички видове особени летателни апарати. Колко хора тук са запознати с историята на Боб Лазар? Той е бил физик работещ в Зона 51 опитващ се да дешифрира двигателния фактор в някои от тези апарати. “Сега съм много загрижен за дейността на Федералното Правителство. 

Те излъгаха публиката, протакаха дебатите със сенаторите и отказаха да кажат истината по отношение на извънземните работи. Мога да продължа и по-нататък. Мога да ви кажа, че по-скоро съм недоволен. В последно време, познавах един, който живееше близо до мястото, където живеех аз в Портланд, Орегон. Той работеше в Gunderson Steel Fabrication, където правеха вагони. Аз познавах този човек от 30 години и той беше доста тих. 

Той дойде да ме види един ден, развълнуван, и ми каза “те строят затворнически вагони”. Той беше нервен. Gunderson, каза той, е имал договор с федералното правителство да построи 107 200 вагона с пълна дължина, всеки с 143 чифта белезници. Има 11 суб-контрактора в този гигантски проект. Предполагаемо, Gunderson получи над 2 милиарда долара за този контракт. Замесени са Bethlehem Steel и други стоманени групи. Той ми показа един от вагоните в железопътните фабрики в Северен Портланд. Той беше прав. Ако умножите 107 200 по 143 по 11, се получава число около 15 000 000. Това е вероятното число на хората, които няма да са съгласни с федералното правителство. Вече не можете да гласувате за изгонването на тези хора от министерството. В момента нашата структура на правителството е технокрация, не демокрация и тя е форма на феодализма.

(Бих се осмелил да кажа, че това е по-скоро като техно-монархия, откакто няколко от американските президенти след Труман бяха поставени на длъжност с подкрепата на финансираната от Рокфелер медия, предполагащо, че същите тези президенти били предразположени към услуги на фирмените цели на Рокфелерови над интересите на американския народ. 

Техно-монархията би се образувала от онези части на Военно-индустриалния Комплекс или M.I.C., които са до голяма степен повлияни от Рокфелер и интересите на Европейското Черно Благородничество. Когато Американският съюз беше млад, Континенталният Конгрес беше уплашен, че корените на Монархията може да се появят в новата република. 

Имаше критици, които предполагаха, че дори не трябва да имаме изпълнителен директор или президент поради тази причина, въпреки че мнозинството от гласовете поставиха Джордж Вашингтон като първия американски президент с надеждата, че всички онези, които дойдат след него биха следвали неговия пример на самоотвержена преданост и патриотизъм. За нещастие Континенталния Конгрес грешеше, и подцени целокупността на онези американски президенти, които дойдоха след това. - Брантън).

Нашата текуща форма на правителство, няма нищо общо с републиката САЩ. Тези хора са безбожни и отмениха молитвата в обществените училища. Можете да бъдете глобен до 100 000 $ и две години затвор за молитва в училище. Вярвам също, че федералното правителство прави маневра за заробването на хората в САЩ. Аз не съм много добър оратор, но ще продължавам да си отварям устата докато някой не ме застреля, защото си струва да говоря на такава група за тези зверства.

“Има други проблеми. Имам нещо интересно за 1993-та. В момента (началото на 90-те) има 29 прототипа на стелт самолети. Бюджетът от американския конгрес за петгодишен план за тях е $245.6 милиона. Не бихте могли да купите резервните части за тези черни програми за тази сума. Така че, ние бяхме лъгани. Черният бюджет е грубо около $1.3 трилиона за две години. Трилионът е хиляда милиарда. Един трилион долара тежат 11 тона. 

Американския конгрес никога не вижда счетоводните книги замесени в този нелегален кюп от злато. Контракторите на тези програми са: EG&G, Westinghouse, McDonnell Douglas, Morrison-Knudson, Wackenhut Security Systems, Boeing Aerospace, Lorimar Aerospace, Aerospacial in France, Mitsubishi Industries, Rider Trucks, Bechtel, *I.G. Farben*, и още хиляди. Това ли е животът на хората обичащи свободата? Не вярвам. 

“Все още 68% от военния бюджет директно или индиректно е афектиран от черния бюджет. Звездните войни подпомагат до голяма степен стелт въоръжаването. Между другото, нито една стелт програма нямаше да бъде достъпна, ако не бяхме взели разбилите се извънземни дискове. Нито една. 

Някои от вас могат да попитат какво “изстрелват” “космическите совалки”. Големи слитъци от специални метали, които се обработват в космоса и не могат да бъдат произведени на повърхността на земята. Те се нуждаят от вакуума на космоса, за да ги произведат. На нас не ни е казано нищо, което да е близо до истината. Вярвам, че служителите на нашето правителство ни хвърлиха в канала и пуснаха водата. 

Допреди няколко седмици аз бях нает от американското правителство с достъп Ryolite-38 clearance, един от най-високите в света. Вярвам, че програмата Звездни Войни съществува единствено да действа като буфер да предотврати извънземна атака - тя няма нищо общо със “студената война”, която беше просто играчка за събиране на пари от всички хора - за какво? Цялата лъжа бе планирана и изпълнена през последните 75 години.

“Ето друго парче информация за вас. Администрацията за въвеждане на лекарствата в употреба и ATF разчитат на прикритото тактическо въоръжение за повече от 40% от техните операционни бюджети. Това е през 1993 г. и цифрите скочиха значително оттогава. ООН използва стелт самолетите на САЩ за над 28% от техните операции по света от 1990 до 1992 г., според Центъра за Стратегически Науки и доклада на ООН 3092.

“Струва ми се, че при настоящите темпове не ни остават много повече от шест месеца в тази страна. Ние сме посмешището на света, защото ни мамят толкова много зли хора, които управляват тази страна. Мисля, че можем да направим нещо повече. Мисля, че хората над 45, са сериозно загрижени за тяхното бъдеще. Ще ви представя няколко страшни сценария. 

Договорът с Америка

Той съдържа същата терминология, която Адолф Хитлер използва да подкопае основите на Германия през 1931 г. Мисля, че можем да го направим по-добре. Договорът с Америка (или е “Договорът за Америка”? - Брантън) е последното закопаващо yсилие на федералното правителство да премахне Конституцията и Хартата за Правата.

Черните хеликоптери 

"Има над 64 000 черни хеликоптера в САЩ. За всеки изминал час, се построява един. Това ли е подходящото използване на нашите пари? За какво друго се нуждае федералното правителство от 64 000 тактически хеликоптера, ако не за да ни зароби. Съмнявам се, че военните ни части по света се нуждаят от 64 000 хеликоптера. Съмнявам се, че и целия свят се нуждае от толкова. 

Има 157 стелт самолета F-117A, натоварени с LIDAR изобразяващ радар подсилен с компютри. Те могат да ви видят как вървите от стая на стая, когато летят над къщата ви. Те виждат обекти в къщата от въздуха в граници вариращи от 1 инч до 30 000 мили. Ето колко точни са те. 

Работех във федералното правителство и знам, как точно те се справят с бизнеса си...” На 20 октомври, 1991 г., калифорнийският изследовател Майкъл Линдеман, основател на “Групата 20/20”, да
"Празен чек"

“...Колко от вас са виждали книгата “Празен чек”?... Това не е книга за НЛО-та. Горещо ви я препоръчвам, за да разберете как тези проекти се финансират без ваше знание и разрешение и без знанието и разрешението на Конгреса. Повечето граждани например не знаят, че National Security Act от 1947 г. направи нелегално знанието за това колко пари е изхарчило ЦРУ. Така е и с всички останали разузнавателни агенции. Независимо дали говорите за ЦРУ, или за NRO, или NSA или DIA, и т. н., всички те са в една категория.

“Не може да кажете колко струват тези неща. Всичко, което може да направите, ако искате да разберете е да съберете числата на Бюджета, които не са предназначени за нищо, което в действителност означава нещо. Има огромни категории, които имат десетки милиарди долари в тях без да казват нищо освен “Специални Проекти...” И всяка година Конгреса подминава този надут бюджет, който има около $300,000,000,000 долара или повече с огромни парчета пари обозначени като: “Специални Проекти”, “Необичайна материя”. - Десет милиарда долара. 

ОК, къде отиват парите за “необичайната материя”? Ами, че отива за “необичайна материя”, това е сигурно, и едно от местата, в които отива са подземните бази. Наистина TIM каза наскоро след публикуването на книгата си (Празен чек)... повече чернобюджетни пари отколкото за всякакъв друг вид работа, отиват в подземните бази. “Не вярвам, че 35 милиарда, което е приблизителния размер на чернобюджетните пари, които може да откриете чрез анализиране на бюджета, не мисля, че те се приближават до реалната цифра, защото има абсолютно недвусмислено доказателство, че голям дял от допълнителните пари са били генерирани по други начини, също като таен трафик на оръжия и дрога. 

Един чудесен пример на това се появява със скандала B.C.C.I., за който се надявам, че сте чули… няколко много високопоставени американски служители са уловени в подводното течение на Международната кредитна и търговска банка... Тези неща не винаги работят. Действително, те са много, много уязвими.

Наистина, цялата тази “крайна игра” е много, много уязвима и ето защо те чувстват, че има нужда от такава секретност. Американския народ не би изтърпял това, ако имаше информация, и това е причината поради която трябва да получим информацията и да я вземем насериозно, защото наистина става въпрос за нашите пари и тук се залага на карта нашето бъдеще. “Но моят приятел, който работеше в подземните бази и е правил там изолация с гипсокартон, мисли че е бил приблизително на 30-то ниво под земята... тези бази са вероятно 30-35 нива дълбоки (“подземни небостъргачи”). 

Както казах, там няма само минни шахти, това са огромни, гигантски инсталации... множество градски блокове по периферията, способни да приютят хиляди хора. Една от тях инсталацията YANO (беше ни казано... от общинския пожарникар и заместник директор, който е трябвало да влезе там и да погледне за малък пожарникарски проблем) има паркинг за 400 коли на първото си ниво, но колите никога не влизат и излизат, това са колите, които те използват ВЪТРЕ.

“ОК, така... тук се намираме в много интересна ситуация. Нашият човек е правил изолация на 30-тия етаж, вероятно 30-тия етаж, под земята. Той и служителите му са работели върху една стена и точно там е имало една врата за асансьор. Вратата на асансьора се отворила и той по рефлекс погледнал и видял трима мъже. Двама от тях, хора инженери той е виждал и преди. 

И между тях “мъж”, който е бил около 8-8.5 фута висок (1 фут = 30 см). Зелено лице, влечугоподобни черти, свръх-дълги ръце, облечен с лабораторно палто и носещ твърда подложка за листи... “Склонен съм да вярвам на тази история, първо защото имаме и други истории като тази, но по-скоро, защото той напуснал работа същия ден. А на него му се плащалa доста голяма заплата... Ако вие сте човек, който прави изолация, ако вършите тази работа на такова място, тогава на вас ще ви се плаща повече отколкото стандартните заплати, можете да го изчислите. 

“И така, той напуснал работа. Неговият приятел от същите служители станал алкохолик малко след това. Това е крайно обезпокояващо нещо. Разбирате ли, този извънземен не е изскочил от нищото ей така изведнъж, той просто е стоял там няколко минути докато се затворят вратите. Той е имал чувството, че асансьорът е бил в неизправност, иначе той никога не би видял това освен при инцидент...”

Няколко човека говорят за подземията като за операционни “свръзки” между базата Дълси в Ню Мексико и базата Дриймленд в Невада, връзки, които съществуват през Дъгуей, Юта и Пейдж, Аризона. Според твърденията тези подземни системи се разширяват от Дриймленд/Зона 51/S-4 към ВВБ Едуардс/Ланкъстър/Техачапи региона, където се провеждат много Военни-Индустриални- Въздушнокосмически операции. 

Ако извънземните сили възнамеряват да вземат контрола над тази планета, тогава би било логично за тях да целят нашите най-стратегически изследвания на военно-индустриални оръжия и центъра за развитие. Това може да включва действителна “инфилтрация” на нашите военно-индустриални комплекси и контрол на линията на командването, чрез контрол над съзнанието на специфичния и стратегическия персонал. 

В много случаи патриотични американци са били хващани в средата на тази “подземна война” между лоялния американски военен персонал и извънземно-контролирания “персонал”, както например във войните в Дълси и в Груум. По-дълбоката клони към подземната извънземна империя, която е с по-голяма охрана и съответно с по-голям контрол.

Майкъл Риконоскиуто, бивш служител на Wackenhut, твърди, че в Зона 51, когато някой нарушава някакво ниво на сигурност е или мъртъв или изчезва. Бащата на Риконоскиуто, Маршъл Риконоскиуто е бил поддръжник на Хитлер и близък приятел на Фред Л. Крисман, който е бил замесен в инцидента Maurey Island, и е бил агент на Военно-Индустриалното разузнаване, и е бил в замяна близък приятел на Клей Шоу, когото областният адвокат на Луизиана Джеймс Гарисън обвини, че е посредник на ЦРУ и мафията в убийството на Кенеди. 

Гарисън може би е обвинил Клей Шоу ако не за друго, то заради това, че главният свидетел на Гарисън, Дейвид Фери беше убит няколко дена преди той да свидетелства на делото на Клей Шоу. Както и да е, Майкъл Риконоскиуто казал на репортерите, че когато той е работил за Wackenhut в тестовия полигон в Невада, преди това срещу него е било скалъпено обвинение за замесване с дрога и е бил поставен във Федерален затвор, той и няколко други са се опитали да вземат разобличаващото доказателство от базата на хеликоптер, информация очевидно отнасяща се до незаконни биогенетични дейности, взаимодействие с извънземни в подземните инсталации и др. 

Този хеликоптер е бил свален преди да е могъл да напусне базата и петимата на борда му били убити. Колко смели американци, обичащи свободата трябва да умрат преди най-накрая да се събудим от нашия апатичен скептицизъм и да осъзнаем, че ние сме в състояние на война?! 

Трябва ли да повторим Холокоста, и след факта да чуваме състрадателни извинения като тези последвали ВСВ?: “Да ние чухме съобщения за концентрационни лагери, но те изглеждат твърде фантастични, за да им се повярва, така че ние не си направихме труда да бомбардираме пещите или влаковите композиции водещи до лагерите на смъртта...” 

Или може би: “Подземните бази и концентрационните лагери, които подкопаха Америка, където нацисти и извънземни работят заедно в съвместно усилие да наложат глобално диктаторство на тази планета? Хайде бе, как така очаквате да повярваме на нещо толкова фантастично?...”

Когато всичко е казано и направено вероятно ще изглеждам като един от великите герои на Америка или един от най-известните личности на нацията. Да ви кажа право, аз съвсем не се интересувам от това. Предпочитам да изглеждам като глупак, отколкото да рискувам живота на хиляди или милиони хора, които може да се окажат потенциални жертви на космическата конспирация, която забелязвам че се случва, като специално е насочена към Америка и нейните граждани. 

Така, че поемайки риска да бъда глупак, просто ще ви представя онези специфични области, за които знам, че сътрудничеството поддържа подземни укрепления, базирано на това, което научих през годините изследване, личен опит, и взаимодействие с други, които имат собствени истории за разказване, също като една “подземна инвазия” на Северна Америка...

В Съединените Щати, следните съвместно операционни бази - опериращи под контрола на Баварските и Драконианските разузнавателни агенции - бяха идентифицирани от разнообразни изследователи, започващи с главната инсталация близо до Дълси, Ню Мексико. 

Други инсталации от подобен род са: Пейдж, Аризона; Дъгуей, Юта; Невада, Тест Сайд; инсталацията Мадигън близо до форт Люис, Вашингтон; Дийп Спрингс, Калифорния; планината Ласен, Калифорния; Ланкастър, Калифорния; Монтоук, Лонг Айлънд; Международното летище в Денвър; планината Гранит – каньонът Литъл Котънууд, Солт Лейк Сити, Юта; планината Слийпинг Ют на Ют Резервейшън на SE Юта; и Крийди, Колорадо.

Други подземни инсталации за самия Нов Световен Ред са (очевидно) заети изключително от ниски нива на сътрудничество, които въпреки това са контролирани от “змийския култ” на хуманоидни и рептилоидни сътрудници в “съвместните операционни” инсталации. Много от “затворените” военни бази в САЩ притежават подземни инсталации, които са окупирани (заети) от части на ООН от различни страни. 

Няколко Федерални Сгради в много главни градове според твърденията имат подземни инсталации, екипирани с масивни военни оръжейни запаси, също като Федералната сграда на Оклахома Сити, която под себе си има подземна база на 15 нива, което бе разкрито по време на първоначалните локални съобщения на взривяване на федералната сграда там - въпреки, че тези справки за подземните тунели бяха цензурирани докато историята достигне националните и интернационалните аудиенции. 

Откакто Оклахома Сити и летището са проектирани да бъдат главен “преразпределителен” център на FEMA/ООН, някой трябва да попита само за коя “страна” е скътан арсенала там, за Американците, или за правителството на Новия Световен Ред? Също така и самата FEMA поддържа няколко подземни инсталации, много от които са разположени под главните летища из САЩ... 

Възможно ли е Америка да се изправи пред четворна завоевателна сила в бъдеще... по въздух, море и земя, както и една “инвазия” от подземните мрежи на Военно-Индустриалния Комплекс?

1 коментар:

  1. Ако прочетете цялата статия с необходимото внимание и търпение,ще разберете ,че нещата с политиката и икономиката в света ,и в частност в България ,далеч не стоят така както вие си мислите,четете,слушате,или гледа през официалните медии.Ето защо когато Желю Желев застъпи на президентския пост ,след броени дни го видяхме с почти побелели коси,И когато Ратсингер Застъпи на папския престол,същото се случи та и преждевременно напусна поста ПАПА.Ако си вярващ християнин ,би трябвало да знаеш ,че не може един избран от БОГ пряк негов служител да се оттегли от ТАЗИ служба по собственно желание , или мотивировка.

    ОтговорИзтриване