понеделник, 17 януари 2011 г.

Плеядите - В ТЪРСЕНЕ НА СВОЕТО ЕКЗАЛТИРАНО АЗ

Искаме да ви насърчим да търсите своето екзалтирано Аз. Това е едно търсене, което напълно си струва да направите.
Няма нужда да работите с нас, или с някой друг непрекъснато, за да събирате информация. Непрекъснато е необходимо да правите само едно - да работите със себе си и да търсите значението на това, което ние наричаме своето екзалтирано Аз. Чувствайте. Какво означава екзалтиран? Триумфиращ. Освободен. Радващ се на постиженията си. Притежаващ най-високи постижения.
Вашата планета отчаяно се нуждае от посветени същности, търсещи своето екзалтирано Аз. Всеки момент в дълбините на самото си същество вие трябва да знаете, че сте се посветили да откриете тази екзалтираност. Тя може да бъде предадена с думи от типа на "честота", "вълна от чувство", "вибрация". Всички вие разбирате вибрациите на Светлината и звука. Вибрациите са непрекъснати. Те носят форми на интелигентност. Те също така и предават форми на интелигентност. Не забравяйте, че сте стъпили на този път и непрекъснато си напомняйте, че внасяте Светлина в своето тяло и че се стремите да повишите честотите на своето физическо същество, да отправите предизвикателство срещу законите на човека и да промените честотата на планетата - с това можете да направите повече от всички книги и касети на света.
Няма нищо по-силно от това да се посветите на търсенето на своето екзалтирано Аз. Щом се посветите на това и щом започнете да говорите с боговете и богините, вие се посвещавате на енергията на Светлината, на енергията на екзалтацията и приповдигнатата честота. От този момент сте белязани. След това вече трябва да живеете според онова, което тези енергии сложат пред вас в съответствие с вашето желание за ускорение.
Много хора са сериозно загрижени от това какво става на световната сцена. Преди всичко разберете, че световната сцена никога не ви казва истината, така че няма нужда да се притеснявате относно това какво прави тя. В този смисъл, винаги съществува божествен план, винаги е в ход някакъв по-висш план. На настоящия етап от своето развитие, вие трябва да започнете пряко да разбирате този план. С други думи, да имате абсолютно доверие, знаейки какво става през цялото време. Ето към какво ни се иска да се стремите.
Нашето намерение е да внесем искрица живот и Светлина във всеки от вас. Възнамеряваме да предадем тази информация на много, много нива и вие да приемете огромно количество инструкции просто като се настроите на вълна приемане.
Въпрос: Въпросът ми е за заземяването. Мисля, че зная какво е да си заземен, а понякога като че ли забравям.
Плеядианците: Мнозина не разбират необходимостта да си заземен. Скоро ще откриете, че когато се придвижвате към все по-голямо ускорение, ако не сте заземени, свързани, на нервната ви система ще е трудно. Важността да бъдеш заземен докато променяш своята честота е следната - когато честотата се променя, когато в тялото навлиза повече светлина, то започва да приема повече данни. Понякога много се отегчавате, живеейки във вашия свят и искате просто да се настроите на приемане. Ако не сте заземени, нямаше да разполагате с начин тази информация да навлезе във вашата реалност и вие да я използвате. Тя може просто да претовари вашата система, иначе няма да можете да преведете това, което приемате и няма да сте в състояние да останете спокойни.
Вие трябва да балансирате едновременно много светове. Как правите това? Като го възнамерите. Посредством практика. Посредством "декрет". Заземяването позволява на световете да се сливат и вие да получите достъп до много светове. То ви позволява да чувствате прилив на енергия там, където ви е необходимо, когато това ви е необходимо, за да станете супер-човек. Добър начин да се заземявате е да излезете навън и да седнете на земята. Излезте и бъдете сред природата. Застанете до някое дърво. Или седнете до някое дърво за малко. Или си изнесете един стол на слънцето и почетете книга, докато слънцето ви огрява. Или отидете да плувате, или потопете крака във водата. Това са елементите. Те изграждат Земята, затова можете да ги почувствате. Вашата работа е да се развивате, тъй като, докато целият човешки вид се придвижва към сливане на измеренията, вашата нервна система трябва да бъде способна да преведе цялата информация, която ще взриви начина, по който дефинирате света. Абсолютно. Това е, което предстои. През последната година информацията, която може да ви е била известна от години, става все по- общодостъпна. Много хора, които не се интересуват от извънземни, се интересуват от личното си развитие. Те са наясно с това, че е налице нарастващо движение. Нещо се променя. По целия свят. Не става дума само за САЩ. Съществува конфликт в тези времена на енергии. Можете да го наречете схватка. Можете да го наречете грандиозна битка. Битката ще стане още по-грандиозна. Въпросът е чия честота ще преобладава на тази планета и кой ще притежава, манипулира и определя вашата честота. И кои сте вие с маската на хора като честота, и каква точно е вашата задача в тези времена? От съществено значение е да знаете кои сте, какво правите и кога го правите. Докато ставате междуизмерни и докато честотите се променят и енергиите се ускоряват, това, което става е, че вашето тяло преминава през драстична, стремителна промяна. Промяна, с която нервната система, преносителката на информация, трябва да се справи.
Много от вас умеят да готвят и знаят как се използва готварската печка. Има неща, които известно време трябва да печете при 350 градуса и толкова. Това, което се случва на вашата планета сега е, че много хора функционират при честота 350, а сега честотата стига до 450 и до 500! - Те ще изгорят, ако не бъдат извадени и ако не намерят начин да се заземят, или да интегрират преживяването. Нека го правят, когато сигналния бутон им сигнализира, че са в много реалности.
Вие трябва да се опитате да боравите с множество реалности едновременно, да си дадете сметка, че го правите и след това да имате място на тази ваша Земя, в която да преведете информацията. Вие нямаше да сте тук, ако за вас не беше важно да заземите информацията и енергията в Земята. Затова, винаги, когато се окажете електрифицирани или заредени с енергия, трябва да си дадете сметка кога сте в изменено съзнание. Трябва да си дадете сметка колко версии на изменено съзнание съществуват. След това трябва да инструктирате себе си да станете като огромен тръбопровод. Когато си дадете сметка, че сте в изменено съзнание и ви се дава информация, изцеляваща енергия, екзалтация, приповдигнатост, функционирайте като тръбопровод. Пропуснете я през себе си. Признайте, потвърдете, че сте многоизмерно изражение. Регистрирайте го. Не го анализирайте. Оставете го да се филтрира през вас и да премине в Земята. Повече смисъл ще откриете в него по-късно.
Въпрос: Имал съм някои преживявания, които бих нарекъл изменени състояния на съзнанието. Някои аспекти от тях ми харесват. Това, което не ми харесва е, че не съм свикнал с тях и не зная как да действам по нормален начин.
Плеядианците: Хората започват да гледат на тези неща сериозно. Започват да се ангажират. Трябва да оставате ангажиран през цялото време. Ако тези дарове, тези способности се превръщат в преживяване от първа ръка за някой от вас, трябва да се научите да работите с тях. Все едно, че някой разтоварва златни кюлчета зад къщата ви, а вие му казвате "Ама я погледни, златото разваля тревата.". Сега ливадата вече не е толкова красива, защото цялото това злато е струпано на нея. Щом получите преживяване, научете се да участвате в него. Бъдете пълноценен участник в пределите на своето физическо тяло. Наслаждавайте му се и си прекарвайте добре с него и се научете как едновременно да наблюдавате своето преживяване, влиянието, което това преживяване оказва върху другите хора, върху вас самите, резултатите, които получавате от своето преживяване. Това означава, че когато се появи нещо изключително, можете да си кажете "О, боже, ето че пак се случва. Какво мога да науча от това?" Можете да започнете, когато нямате тези преживявания, да си фантазирате, да поемате отговорност върху своя живот и да действате така, сякаш можете да командвате тези преживявания следващия път, когато се промъкнат при вас. То е като да се научиш да се събуждаш по средата на страшен сън и в резултат да спреш да бъдеш преследван от страшните хора, или просто да си кажеш "Хей, та това е само един сън, аз не съм там". Този вид вярвания и този вид намерение можете да култивирате - като индивиди и като вид.
Гарантираме ви, че ще стане напечено. Ще има толкова голямо ускорение през тези десет години, че мнозина няма да имат никаква представа как да преведат всички преживявания. Не само че измеренията ще се слеят и вие ще трябва да бъдете в състояние да се превърнете в място за среща с духа, трябва да балансирате всичко това. Това е невероятна задача. Не само ще трябва да балансирате всички тези светове, а в същото време и света от 3то измерение ще се разтърси дотам, докъдето стига историческата перспектива.
В настоящите времена, земята преминава през инициация. Вие също преминавате през инициация, защото сте част от земята. Вие не можете да отделите себе си от системата. Земята преминава през трансформация. Тя ще задейства ефекта на доминото върху слънчевата система. Тя възнамерява да слее много светове в едно и да остане достатъчно заземена, за да позволи на всички тези светове да съществуват и да съумее да преведе преживяването. Ето какво предстои пред вашата Земя. Затова, разбира се, и всички вие трябва да се подготвите за същото.
Въпрос: На мен като че ли ми се губи контрола за връщането на себе си в нормално състояние.
Плеядианците: Трябва да се научите да го култивирате. Вие култивирате всичко посредством своята воля, просто като възнамерите да направите това. Как човек се научава да кара колело? Първо като пожелава да има колело, да го кара, и настойчиво се придържа към тази идея, просто защото така иска, и след това внезапно го получава. Представете си, че и вие сте в това състояние. Представете си, че имате контрол върху него. Представете си как бихте действали. Дръжте се, сякаш това е така. Всичко, което искате, трябва да го заявите, определите и привлечете в реалността посредством своята воля. Не чрез волята на някой друг и не според законите, които някой друг обявява за възможни или невъзможни, а по вашите закони. Това е вашето екзалтирано назначение.
Бихме ви предложили и това - докато енергиите се ускоряват, а вие трябва да балансирате повече от тях в тялото, да пиете повече вода, да практикувате насищане с кислород и редовно да дишате, да се протягате и да раздвижвате тялото по някакъв начин, да признавате, че енергията се придвижва през вяшето тяло. Предлагаме ви да се позанимаете и с някакви физически упражнения - с всякакви неща, които позволяват на тялото да интегрира енергията. Освен това, сега вие работите със системата от дванадесет чакри - седем в тялото и пет извън него. Те са енергийни центрове. Информационни центрове. Те ви раздвижват. Те ви подпомагат. Те ви улавят в капан. Те ви блокират. Визуализирайте как вашите седем центъра се движат, работейки с признаването на различните центрове, поискайте от тези центрове да се отворят, като правите упражнения, за да ги отворите, които да ви позволят да засилите своята увереност в концепцията, че можете да контролирате енергията. Ние сме тук за да ви убедим, че можете да направите това, че можете да направите всичко, което си поискате.
Въпрос: Преди споменахте за структурата на ДНК, която се променя - можем ли да научим нещо повече за това?
Плеядианците: Еволюиращите спирали са изпълнени с информация. Те изграждат вашето ДНК. Виждали сте, че има две нишки от вашето ДНК, които изглеждат като стълба, усукана спираловидно. Спиралата на ДНК, всяка нейна нишка, е изградена от милиони тънки, безкрайно малки светлинно-закодирани влакна - както при оптичните кабели. Тези оптични нишки се съчетават помежду си и позволяват да бъде предадено огромно количество енергия. Ако ви харесва идеята за супер-проводник на честота или температура, където той може да бъде достъпен, вие сте на границата на информационен взрив във физическия свят.
Физическият свят е ключ към духовния. Светът на духа, светът на саморазвитието, е на границата да се превърне в супер-проводник с оптични нишки. Информационен взрив. Евтина енергия. Свободна енергия. Всичко ви се дава. Всичко това има връзка с формирането на светлинно закодираните влакна.
В определен момент от вашата история, определени богове-създатели, които се ангажирали с вашата планета, имали нужда от това вие да функционирате по определен начин, за да ви контролират. Те имали нужда да изключат вашата интелигентност и го направили. Затова светлинно- закодираните влакна били разпиляни. Те не били вече свързани. Те започват да се свързват отново сега, поради процеса на мутация, който е определен по време, защото определени хора са се съгласили да се развиват, да слеят много светове и да бъдат способни да направят благородното усилие да преведат други светове на реалността върху този свят.
Не всички хора на планетата преминават през това точно сега, защото не всички те са кодирани да реагират точно сега. Всеки е дошъл в определен ред, с нещо като карта кога и къде и как можете да работите най-добре. Много от вас се научават как да следват този план за себе си, който ще ви отведе към това да откриете своето екзалтирано Аз. Щом се научите как да го правите, живота ще стане безгрижен за вас, защото ще се превърнете в средство на Светлината и ще бъдете придвижвани от своето намерение да се посветите на този процес.
Различните хора ще бъдат засегнати от промените в различни моменти. Не би имало полза всичко да стане изведнъж. Докато всеки започне да придобива възможността да превежда сам преживяването, може да се обръща за помощ към някой друг. На начинаещите ще им бъде много трудно. Вие ще показвате пътя. Щом вие самите успеете да направите това, ще проправите пътя и ще го показвате на другите.
Колкото повече хора станат способни да превеждат своя опит, толкова повече хора ще могат да отидат и да имат тези преживявания, да свикнат с тях, да се придвижват с тях, да събират информация, да променят вероятностите, да се придвижват по коридорите на времето, да променят своя собствен живот, а после да са отново цялостни и да упражнят волята си относно това как използват тези променени състояния, а колкото повече могат да правят това, толкова по-голямо и изумително ще бъде ускорението. А когато много съзнания на планетата започнат да придобиват тази способност, тогава цялата мрежа, която организира и следи човешкото съзнание, ще се промени, и на планетата ще може да прониква повече енергия, понеже ще ги има онези, които са в състояние да я приемат и да се справят с нея.
Всеки трябва да се научи да се справя с тази енергия. Да я приютява в себе си. Тя е като нефтен кладенец. Каква полза би имало, ако нефтът си тече и се разлива безразборно навсякъде?
Почти никаква. Но когато разполагате с нефтен кладенец, находище на природен газ или на вода, и вложите своето намерение по отношение на него и така насочите енергията, тогава онези, които насочват природните ресурси, стават богати. Дава ви се невероятен природен източник сега, а вие трябва да го затапите, да го насочите, и да се превърнете в много богати индивиди.
Въпрос: Въпросът ми е за силите на Светлината и Мрака. Движението Ню Ейдж непрекъснато говори за обединяване на силите на Светлината. Чувствам, че Тъмните сили също сме ние и че трябва да признаем това и да го интегрираме.
Плеядианците: Да. Трето измерение се е насочило към сблъсък между измеренията - не между световете, а между измеренията. Много измерения ще започнат да се разбиват едно в друго. Някои от тях могат да изглеждат ужасяващи и много плашещи. Изпитанието, инициацията, - а инициацията винаги означава да се придвижиш през друга реалност и да я завладееш, да преобразуваш - инициацията трябва да бъде посрещната заедно с тези енергии и същности, които може би са представители на мрака и да разберете, че те идват да се слеят с вас, защото те са вас, те са част от вашето многоизмерно Аз, а вие сте стандартния носител на Светлината. Мракът ще дойде при Светлината.
Бъдете съвсем наясно, когато се занимавате с тези неща. Ако се колебаете за нещо, не го правете. Бъдете наясно. Много хора ще се сприятелят или ще преживеят нещо, което ще бъде плашещо за тях, за да го преобразуват, за да предизвикат промяна в съзнанието. Някои от тези същности, за което се е говорило на вашата планета, които идват, са от космоса - Сивите, влечугоподобните и др., и са истински. Вероятно ще имате шанса да се срещнете с тях.
Когато мислите за своята душа, мислете за душата си както сме ви учили - че човека е изключителен. Когато си представяте своята душа, си представяйте еволюцията на човешките прераждания. Това, което искаме да разберете е, че колкото съзнанието ви израства, толкова по- голяма и по-голяма става историята. Докато еволюира съзнанието ви и достигнете до определена честота в живота и докато станете готови да схванете определени концепции и да ги приложите в живота си, историята става по-мащабна. Вие сте убедени в основното и вече можете да попълните празнините. Вие съществувате в множество маски и форми. Неща, които схващате като отвратителни, ще трябва да бъдат посрещани и интегрирани, за да се развие вашата душа. Знаейки колко хитър е Първосъздателят, не е ли именно това плана на Първосъздателя - да позволи всички видове маскировка, всички видове възможности на изражението, а след това да им даде възможност да се срещнат на различни планети, в различни времеви отрязъци и всички те да бъдат собственото му Аз? Това Аз трябва да признае именно това и да го установи и доведе обединяване, хармония, където всички видове могат да предложат един на друг това, което искат. Когато установите това, когато търсите екзалтираното Аз и разберете кое е това екзалтирано Аз и когато срещнете частите на себе си във физическата реалност, ще попитате, "Какво мога да направя за теб? Зная, че имаме нещо общо.", вместо "Твоята кожа е различна от моята", или "Ти имаш грапава кожа, а моята е гладка".
Съществува точка за среща на съзнанията и Земята е определеното за тази цел място. Тази среща започва да се осъществява по много различни начини. За да бъде тя много успешна, трябва да е много добре оркестрирана. Различните съзнания трябва да бъдат представени едно на друго, за да не бъде повлияно, обезпокоено или отчуждено някое от тях.
Светлите сили, както ги определяме ние, означават разпространяване и споделяне на информацията. Мракът означава контролиране и скриване на информацията. Помислете за това и почувствайте това. Дошли сте на тази планета кодирани да носите Светлината и да предизвикате мащабна трансформация на планетата. Вие сте стандартния носител на своята душа, който казва "Аз определям темповете тук и тук вече ще има Светлина, вече няма да има мрак".
Хрумвало ли ви е, че може би има части от вас самите, които също искат Светлина, но не знаят как да я открият, освен чрез вас? Те искат решения, отговори. Това, което чувствате, не е непременно намерението на тъмната сила, а емоционалния грим на тъмната сила, страха от това, което вибрира поради липса на информация. Всички вие знаете, че когато сте информирани, се чувствате много по-добре. Ако седите в стая и в нея е тъмно, а вие чувате звуци и си мислите, че в ъгъла има нещо, бихте се почувствали много по-добре в случай, че бъдете информирани, нали? Части от вас самите, които не са информирани, ще бъдат информирани. Как ще правите това? Като разпръсквате Светлината, като споделяте Светлината. Като кажете: "Смятам всичките ми други Аз, които не са информирани, да бъдат информирани." Съвсем просто е. Бихме искали да звучи практично, както се изразявате вие, защото ако почувствате, че е практично, ще го превърнете в практично, а след това то ще бъде ваше.
Въпрос: Как да направим себе си по-силни?
Плеядианците: Това, което предлагаме ние, не е точно начина, по който хората обикновено правят себе си по-силни. Този начин работи много, много добре. Той се състои в това да си определите среща със своето Аз и да кажете, "Обичам те, мое Аз, Ти си най-прекрасното Аз, Ти си моето Аз. Ти си моето собствено Аз. Ти си моето най-добро Аз. Ти си мен тук, в тази реалност, и аз те обичам. Ти си просто великолепно. Ти си номер едно. Ти си най-доброто Аз".
Когато отдадете на самите себе си своята собствена любов така, сякаш сте кралска особа, приемаща официалното признание от хората. Когато го правите за това свое Аз, което сте, физическото тяло, което е на ваше разположение, всичко се променя и силата става ваша, защото вярвате в нея и обичате това, което сте. Когато вярвате и обичате това, което сте, всичко започва да върви по вашия път. Най-същественото е да се ангажирате да повярвате, че е възможно да заслужавате любов. Тогава вече няма нужда някой друг да ви обича. Вие не сте тук, за да събирате любов от другите хора, за да убедите себе си, че заслужавате това.
Вие сте тук, за да овладеете много трудна задача в една система, която е мрачна и която внася много малко информация във връзка с истинската история. Вие сте тук, за да направите невъзможното. Като обичате себе си и превръщате това посвещаване в стъпка номер едно всеки ден, всичко си отива на мястото.
Въпрос: Въпросът ми е за страха. Понякога не мога да направя разлика между това да си изплашен и да си позволиш да се превърнеш в жертва на страха.
Плеядианците: Вгледайте се в енергийния пакет, който създавате. Разгледайте страха. Той е полезен. Не се плашете от него. Не си казвайте "О, аз съм преодолял всичките си страхове", защото веднага ще видите как ви поглежда някой от тях - точно зад ъгъла.
Страховете са полезни. Те ви помагат да внасяте корекции, за да не загубите живота си. Освен това, те ви показват и разрушителните мисловни стереотипи, които имате. Щом ви обземе голям страх, трябва да го разгледате, за да видите "Дали животът ми е в опасност, или самия аз си създавам определена реалност, или се подавам на общото внушение?" Трябва да се научите да различавате всичко това. Как се научавате да различавате това? Като поглеждате към себе си и се питате: "Откъде идва този страх? За какво става въпрос? Проверете. Вгледайте се в себе си. Вгледайте се в своите сънища, за да видите какви страшни неща сънувате. Понякога, когато части от вас самите, които имат по-голяма информация от самите вас, когато тези части искат нещо, а вие го пренебрегвате, то идва при вас в съня ви така, че да имате някакво предчувствие и да вземете мерки да не предприемате нещо. Всички събития са предвидени така, че да ви осигурят максимално израстване. Ако съумеете винаги да помните това, всичко ще стане много просто.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Плеядианците - Ние сме тук"

2 коментара: