неделя, 16 януари 2011 г.

Плеядите - ЕДИНСТВЕНИЯТ УРОК E ДА ОБИЧАТЕ СЕБЕ СИ

Има само един урок за научаване. Един единствен. Да обичате себе си. Това е единствения урок, който съществува и това е нещото, с което всички ще се борите отново и отново. Всички вие сте дошли от велики същности - богове-създатели, които са били любопитни по отношение на вашата земна сфера, дошли тук да станат част от огромен експеримент. Определено от тяхна гледна точка те гледали на себе си като на същности, които са продължение на Първосъздателя, който имал огромни способности. Те не гледали на себе си като на богове. Само онези, които не били толкова еволюирали гледали на себе си като на Богове. Вие всички сте били в тази позиция.
Защо сте изоставили тази позиция на божественост и сте се отделили ли? Защото сте любопитни. Искали сте да разберете какво е да чувствате определени емоции, да получите определени перспективи за живота. Съгласили сте се да се отделите доброволно, с готовност и да пребивавате в много цивилизации и култури. Дошло е времето да станете отново цялостни, дошло е време да си спомните. Ето какво става. А как ще си спомните? Чрез промяната, която се извършва във вашето тяло. А вие ще улесните всичко това, ако съумеете да обичате това, което сте, защото това е вашата грижа. Вие смятате, че трябва да се грижите за другите, за да служите. Служенето означава да се грижите за себе си, защото всъщност това е ваша грижа. Когато се грижите за себе си, вие изпращате в съзнанието на Майката Земя определена вибрация. Тази вибрация работи със съзнанието на Майката Земя и в резултат се осъществява свързване на духа. Възниква резонанс. Да обичате себе си означава да позволите на себе си най-голямата чест и достойнство да бъдете. Това означава да поставите себе си на първо място понеже почитате себе си, а не поради това, че сте егоисти. Винаги, когато приемате в живота си нещо по-малко от това, което ви прави щастливи е, защото не цените кои сте. Примирявате се с по-малко. Примирявате се с по-малко, защото се боите, че ако не приемете по-малко ще останете без нищо. Това е вярване. Това е страх.
Това е програма, която приемате отново и отново. Това е част от културна парадигма. Децата от новото основно течение няма да се включат в това вярване. Новите деца знаят, че не е нужно да се задоволяват с по-малко. Те ще научат своите родители. Те ще научат останалите, че никой не трябва да прави компромис. Никой не трябва да приема по-малко, отколкото желае.
Бихме искали от вас в този момент да си дадете обещание пред самите себе си, че ще поставите себе си на свой собствен трон. Почитайте това, което сте и възнамерете всичко, което поставяте в живота си от този момент нататък да бъдат дарове от големи съкровища за вас. Вие ще ги създадете. Не се страхувайте от своята сила. Вие до известна степен се боите, че ако започнете да създавате това, което наистина желаете, не се знае докъде ще ви изведе то. Затова отлагате "Ще успея след две години. Не съм готов".
Обичайте това, което сте, за да можете да бъдете водеща светлина за всички други. Това е ваше право. Време е да си спомните. Важно е за вас да цените и почитате себе си и да научите единствения урок, който трябва да се научи. Това е любовта, защото любовта е ключът, който ще отключи всяка технология. Тя ще отвори всички врати към извънземните и междуизмерни комуникации, вътрешноземни комуникации, които ще ви позволят наистина да живеете.
ВЪПРОС: За какъв пeриод от врeмe става дума, прeди да започнeм да виждаме тeхнологията, която щe ни прeдпази да нe бъдeм използвани? За няколко години ли става въпрос, или за вeк?
ПЛЕЯДИТЕ: Това, което се случи през последните години струва 20 години работа. В рамките на тази година всеки лунен цикъл се равнява на пет години. И процесът ще се ускори дори още повече така, че ще започне да се равнява на десет години. Ето колко много енергия има, колко много великолепие. Човечеството се придвижва към състояние на гениалност. Човечеството мутира. Това, което ще се случи през следващите десет години от настоящия момент не се поддава на разбиране. Времето толкова се ускорява, енергиите са толкова огромни - затова толкова много от вас имат трудности с някои неща в личния си живот. Всичко, което използвате, за да спрете своя растеж, ви удря в лицето.
Ето защо някои от вас се разболяват и се чувстват дискомфортно - защото трябва да направят промени и в основата на тези промени е любовта и приемането на себе си, с оглед на това къде сте и какво сте направили - много е важно да не се осъждате. Трябва да можете да проявите гъвкавостта да се промените, да изоставите старите си модели на поведение и да можете в бъдеще да се придвижите напред.
Понякога е трудно да оставите старите места. Понякога най-доброто, което можете да направите е да напуснете - да затворите вратата и да продължите напред. Изградете нови постройки и нови структури на своята идентичност. Това е много важно. Вие сте на ръба на скок в съзнанието и всички вие нямаше да седите тук, ако не бяхте силно заинтересувани от това, ако нямаше част от вас, която се опитва да бъде много смела, за да тръгне в тази посока.
Не става въпрос за век. Пред вас има 15-20 години, които ще бъдат най-интересните от преживените на планетата. Ще станете свидетели на научни открития, които ще бъдат многобройни. Те няма да могат да бъдат държани в тайна от обществото, както досега. Няма да могат да бъдат запазени в тайна, защото толкова много от тях ще идват едновременно.
Библиотеките на познанието се вливат в атмосферата на земята. В даден момент две дузини индивиди ще откриват едно и също нещо на планетата. Вашите учители от по-висшите сфери си търсят ученици. Ако искате да направите нещо революционно, ако искате да промените живота си, просто си поканете учител. Той ще дойде и ще се заеме с това и то с огромно вдъхновение.
ВЪПРОС: Не съм наясно с кодирането в нашата ДНК система и с начина по който се предава от прераждане в прераждане.
ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: От вашата перспектива, когато влизате в тяло, вие много, много внимателно избирате кое ще бъде семейството, което ще ви даде възможност да притежавате характеристиките, които биха ви дали възможност да представите себе си в съответствие с целта, която преследвате. Много индивиди съхраняват в себе си така наречените рецесивни характеристики. Понастоящем, много от тези рецесивни характеристики излизат на повърхността. Много от тях са били кръстосани помежду им така, че доминантните минават на заден план. Вие избирате внимателно потеклото, което съдържа в своето хранилище на информация това, което можете да използвате.
Вашето ДНК представлява дълга поредица от хромозоми, съхранени в клетките. Тези много дълги, тънки влакна съдържат различни кодировки за това как ще бъде проектирано тялото, дали ще бъдете музикант, дали ще бъдете жена или мъж, дали ще имате руса коса, доколко ще сте склонни да сте здрави, или не, и така нататък.
Това, което вашите учени са разкодирали, е може би една милионна част от ДНК. На тях им е известно, че са направили само драскотина по повърхността на всичко, което е там. Но те смятат, че целите влакна са изпълнени с ненужен материал. Това кодиране е генетично съхранено и е било в латентно състояние, рецесивно в рамките на много поколения семейства.
Когато влизате в тяло вие внимателно избирате семейство с определено потекло, така, че във времето след това вие знаете, че със своето назначение да внесете светлина на планетата вие ще имате способността да активирате онова, което е било обявявано за ненужната част от ДНК и да се придвижите към събуждането на нови способности в себе си. Правейки това, вие ще помогнете и на останалата част от човечеството да направи същото.
Сега не сте всичко, което можете да бъдете. Превръщате се в нещо повече. По време на своя живот, ще "родите" нови способности в себе си. Ще "родите" буквално нови същества чрез активирането на ДНК. Истина е.
Постепенно ще възстановите способностите, заложени във вашето ДНК - вие подпомагате това активиране - внасяйки кислород в системата посредством дишането. Постъпващият в тялото ви кислород задейства кодираното в ДНК. Тези кодове могат да бъдат активирани не само чрез кислорода - тези, които наричаме богове-създатели следят как се развивате и какво правите. Те създават метод за промяната на това което сте посредством ускоряването на енергията.
Всички тези неща въздействат върху тялото и му позволяват да се промени. Ето защо, ако искате нещо сега и считате, че не сте способни на това нещо, отпуснете се. Ще станете способни. Вярвайте на желанията си. Те си имат причина. Способностите ще последват.
Вие си казвате "Как бих могъл да направя това?", или "Щях да мога да направя това когато бях дете, но сега съм възрастен и имам нужда от толкова обучение". Това са глупости.
Ако искате нещо, вие реагирате на началото на събуждането на тази част от себе си - тогава то може да дойде много лесно. На всички ви е възложена задачата да носите светлината и да осветите пътя пред другите.
Навсякъде над тази планета имаше мрак, мрак докъдето можеше да стигне погледа на човечеството. А вие сте тук за да осветите пътя. За някои от вас, това изглежда като голяма борба. "Как мога да осветя пътя на другите, когато не мога да запазя светлината за себе си от единия ден до другия?"
Не бъдете толкова строги към себе си, когато не обичате този, който сте. Вие създавате способности, за да разберете къде е останалата част от човечеството. Вие се развивате толкова бързо, че сте забравили къде са другите и откъде сте дошли. И тъй, в своите вълнения вие се упреквате, че не сте съвършени.
Това, което в действителност се случва е, че привличате реалности. В единия момент сте там, а в следващия - тук. Това, което правите, е да си покажете разликата между това да си там и това да не си тук. Очевидно е, че когато си там, си на върха на света. Когато не си там се чувстваш така, сякаш са ти възложили да почистиш отходните канали на този свят. Това ще ви покаже разликата в съзнанието и нещата, които това съзнание може да направи. Ще се откажете да копаете отходни ями. Повярвайте ни. Това ще бъде занимание за цял живот.
Ще искате да осветите пътя и когато копаете тези ями, или ги почиствате, се самопроверявате. Това ви дава разбирането за това къде са другите и откъде идват и как се държат при трудности. Всичко това са уроци, включени в обичането на себе си.
Когато вие самите се окажете в отходната яма, кажете си "О, ето, че пак съм тук. Не е ли интересно как откривам, че осветявам пътя в един момент, а в следващия чистя боклука? Щом съм в ямата, очевидно има повече за чистене. Нека да разгледам по-отблизо това." Вие хвърляте светлина към онази част от себе си, към която не искате да поглеждате и която представя сянката от тъмната ви част.
После погледнете към това, което виждате. Какво виждате, че правите? Какво виждате около себе си без да го осъждате, само чувствайки? Искаме всички да чувствате себе си. Вие сте добри в чувстването и се учите как да станете още по-добри. Сега ще се научите как да балансирате това чувство.
Открили сте техники, открили сте способността да спрете да осъждате, когато изпитвате чувство и да бъдете там. Когато чувствате, пред вас се изправя ценна информация. Тя е там пред очите ви. Вие всички осъждате чувствата си и казвате "О, ето, че пак се чувствам така. Да му се не види. Трябва да съм ужасен, щом се чувствам така". Трябва да кажете: "Щом се стремя към ускорено развитие и чувствам отново това, значи в това чувство би трябвало да има най-голямо развитие. Какво има в това чувство, което трябва да знам?"
Отпуснете се там, където сте. Не си давайте толкова зор. Вие се опитвате да направите едно огромно домашно така, че да можете да излезете и да повлияете върху другите по балансиран начин, за да изпитате състрадание и да работите с онези, които ще бъдат в същото положение, в което вие сте били.
Можете да кажете, "Знам, бил съм там." Най-великите учители живеят това, което казват и са правили това, което и вие. Затова знаят. Затова, когато видите някой обзет от "лудост", почитайте го като си кажете, че ще стане велик учител, когато осъзнае всичко. Поради ускоряването във времето, животът ви буквално ще бъде натъпкан с такива преживявания.
ВЪПРОС: Миналият месец аз сякаш преразглеждах нещата от живота си - продължавам да се връщам към привидно забравени ситуаци и изглежда напредвам.
ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Да. Това е защото почиствате къщата. Именно с това е свързан процеса. Всичко, което сте били заключили, всичко, което не сте отработили, ще ви връхлети. Вие правите пластове от себе си и напластявате, напрастявате, напластявате. Приближавате се към времето, когато ще трябва да преразгледате не само всичко от този си живот, но ще навлезете и в другите си животи и ще получите други визии.
Това е началото на вашето преразглеждане на себе си. При никакви обстоятелства не осъждайте онова, което се появява. Искаме да гледате на това така, сякаш казвате: "Боже, има тази гигантска постройка и съм наследил това. Ще я моделирам отново и ще направя такава, каквато искам да бъде. Ще премина от стая на стая за да почистя и видя какво има тук и какво искам." И когато го видите, можете да кажете, "Спомням си това. Това стана тогава, а това стана еди кога си." Не се чувствайте виновни. Не се притеснявайте за това. Позволете си да наблюдавате всичко, което излиза и да се удивлявате на драмите, които сте поставили в своя живот. Те са тук за да ви научат.
Тези уроци, с които сте свързани, които са ваше творение идват отново, за да ви покажат нещата така, че да можете да преразгледате всичко, което сте. Правейки това за този си живот си казвайте: "Леле, тук понякога съм бил малко глупав", Или "Леле, понякога не съм знаел за какво мисля. Предполагам, че наистина съм правил това със затворени очи". Това е максималното количество осъждане, което искаме да правите. Бъдете нежни. Обичайте себе си. Не се чувствайте виновни.
Вижте кой друг е включен във вашия сценарий. Гледайте така, сякаш сте седнали в публиката и ръкопляскайте силно на ролята, която сте изиграли толкова хубаво. Удостоявайте се с Академичната Награда на някои места за това, че сте свършили такава добра работа и сте изиграли ролята. Осъзнайте за какво става дума и кажете, "Разбрах. Виждам целта, в посока на която съм работил." Този процес ще настъпи изключително бързо. Оставете го да дойде. Оставете го да пречисти вашето тяло. След няколко лунни месеца ще имате възможност, или вече сте предприели пътешествие в нова част от света, където ще отидете и ще се вгледате в миналите си дейности, защото имате нужда да изцелите цялата душа на своето същество и да приемете цялостността. Обичайте този, който сте.
ВЪПРОС: Когато обичаш себе си привличаш ли ситуации, които да ти го покажат?
ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: Тъй като сте ангажирани и тъй като сте решили да носите светлината, и тъй като сте решили в този си живот да извършите пътуване, което не е от най-лесните пътувания, но определено е пътуването, което е най-компенсиращото, ще има определени предизвикателства като изпитание, за да проверят вашата пригодност за поемане на ангажимент и да бъдете включени в съответния ешелон с водачи. Ето какво правите.
Затова, бъдете толерантни към себе си. Когато тези чувства се надигнат във вас и всичко изглежда сякаш искат да ви взривят, кажете си, "тези чувства са мои учители. Няма да се страхувам от тях. Те искат да ми покажат нещо. И аз ще се науча. Ще се променя. Аз съм гъвкав. Аз съм изпълнен с кураж. Аз съм поел ангажимент към себе си. Всички вие, не бъдете толкова взискателни към себе си." Обичайте себе си.
Ние, Плеядианците, дойдохме за да бъдем включени в експеримента така, че да можем да увеличим нашата собствена служба към себе си. Докато израствате, вие сте нашето семейство. Вие сте нас. И ние сме дошли да ви съберем заедно и да ви научим на това кои сте, за да можете да заемете полагаемото ви се място в рамките на семейството на онези, за които вашия Първосъздател е създал формулите с цел да осъзнаете неограничените потенциали, които ви очакват.
Докато ви учим и докато всеки от вас се опитва да направи нещо, което преди сте мислели, че не можете да направите, и докато всеки от вас се придвижва малко по-близо до почитането и обичта към себе си, ние самите израстваме. Вие добавяте нещо към онова, което сме ние. И затова, вашия успех съставлява нашия успех.
Нашето пътешествие зависи от вашия ангажимент към себе си. Ние сме вложили много в това, което сте вие. И не искаме да ставаме свидетели на никакви провали. Разбирате ли?
Урокът, който вие трябва да научите, единствения урок, който трябва да бъде научен, е този на любовта. Тази любов ще ви даде възможността да отидете навсякъде. Прекарвайте дните си в радост, в безопасност и в хармония и пристъпете в това огромно неизвестно с любов.

Откъс от книгата на Емилия Манолова "Плеядианците - Ние сме тук"

Няма коментари:

Публикуване на коментар