петък, 4 март 2011 г.

ЧОВЕК - ПЛЕЯДИАНЕЦ ЛИ СТЕ ВИЕ?!(СЪБУЖДАНЕ НА ВАШИЯ ПЛЕЯДИАНСКИ ГЕН)

Много човешки същества в това измерение носят ген на Плеядите в своето ДНК. Те не осъзнават неговото наличие, докато той не се активира и не донесе големи промени. Първоначалното активиране на този ген поставя началото на едно пътуване от страна на хората-Плеадианци към откриване на истинската им природа и действително им предназначение в това измерение. Всеки, който чете този материал, вече е получил своето активиране, независимо дали си дава сметка за това или не, а някои от вас може да са и на по-следващ етап на осъзнаване, където сте готови да започнете да работите за своето по-висше предназначение. 
Събуждането става при скорост, която е подходяща за съответния индивид. Вашите по-висши съзнателни съставни части определят кога става първоначалното активиране. Те работят с вас посредством процеса на емоционалното пречистване и продължават процеса на активиране през този период. 
Събуждането може да стане в рамките на продължителен период, или за по-кратък период, в зависимост от вашето ниво на съпротива. Съпротивата НЕ спира процеса. Тя само го удължава и предизвиква болезнени преживявания. Понякога трябва да преживеем безмислеността на съпротивата, преди да отдадем дължимото на своето най-дълбоко предназначение и цел. 
Всичко в нашата вселена работи в съответствие със законите на електромагнитната и холографска проекция. Универсалните /вселенските/ закони от този тип, са основани на начина, по който съществата избират да изразят себе си. В другите измерения могат да се прилагат различни закони, които физиците могат да не наблюдават в това измерение. Нашето обкръжение и хората около нас са проекции на нашата собствена енергия; ние по магнитен път привличаме ситуации, които съответстват на вътрешните ни мисли. Нашите ДНК структури проектират нашите вярвания, за да създават физическата реалност, която преживяваме. 
Хората-Плеадианци магнетично се привличат помежду си, посредством енергията, проектирана от активирания Плеадиански ген. Ще се срещаме с хора, които говорят за, или които претендират, че са Плеадианци. "Случайно" ще четем написани от Плеядите неща, и/или ще се оказва, че слушаме музика, ценим изкуството, или гледаме филми направени от хора-Плеадианци. В първите етапи на първоначалното активиране може да не си даваме сметка за значимостта на всичко това. Може да се случи така, че в първоначалното търсене на духовната истина, написаната от Плеядите литература да стане част от нашия списък с книги. Първоначално може дори да отхвърлим идеята за влияние на Плеядите. 
Всеки, който чете ТАЗИ литература няма нужда да се съмнява, че е човек-Плеадианец, защото сайта и настоящия материал са кодирани така, че да достигнат до всички онези, които са вече готови да изпълнят изцяло своето предназначение. Може да не си давате сметка, че стигате до този етап, но това ще ви даде знак, че може да направите споразумението на съзнателно ниво. Тук сте, за да изпълните задължение и активирането ви тласва в тази посока.


ОТРИЧАНЕ

Да се споразумеем със своето Плеадианско наследство не е лесна задача. Знам това, защото отричането е моя най-голям враг. Научих, обаче, че то е вградено в структурата на вярванията на всяко човешко същество. То е в гените. Ето защо, човешката раса се бори със своята идентичност. 
Нашето отричане не е част от нашето Плеадианско наследство, а от нашата многоизмерна природа. Плеадианците са просто многоизмерни същества, чиято форма е с много висока честота, с каквато някога са били и хората. Технически казано, Плеадианците са просто високо еволюирали хора. Всички жизнени форми започват при тази висока честота. 
Човешките същества са убедили себе си, че тяхната реалност е ограничена в рамките на тази вселена и на физическото тяло и техните ДНК-шаблони отразяват това. Всички чувства отвъд физическата структура слабо се използват. Плеадианците-хора притежават същия тип ДНК. Единствената разлика е, че активирания Плеадиански ген създава ускорено трансформиране на тези структури. То е много бързо и интензивно. Тази трансформация се проявява в емоционален и физически смут в самия човек-Плеадианец, докато той започва да поставя под въпрос своите вярвания и житейско предназначение. Докато започва своето пътуване в духовна истина и научава за своето наследство, човекът-Плеадианец се сблъсква с големи конфликти, които се проявяват като съмнения. 

ВЯРА 

За Плеадианците, които влизат в това измерение, за да станат хора-Плеадианци, СПОМНЯНЕТО е най-трудната част от процеса по събуждането. Плеадианската енергия е с твърде висока честота, за да бъде задържана в плътното човешко тяло и тъй като нашето събуждащо се съзнание е нарочно разположено в това измерение, изпитваме трудност да резонираме с нашето Плеадианско минало. 
Поради това, ВЯРАТА е основното лекарство по време на събуждането. Докато съществуват ясни индикатори на вашия Плеадиански ген и вашето по-дълбоко познание поддържа тази информация, вие може все още да се съмнявате, защото вашата система от вярвания ще влиза в конфликт с тези нови идеи за себе си. Съмнението е просто борба между старите установени вярвания и новите, в опит да се намери място във вашата човешка система. 
По време на тези фази на вътрешна борба, единствено вярата ще ни накара да преследваме нашите цели за самореализация. Можем единствено да научим абсолютната стойност на този принцип, действайки върху своите най-дълбоки импулси в лицето на страха. Всички ние признаваме на думи идеята за вярата, но когато се сблъскаме с труден избор, често се отвръщаме от нея. Единствено с течение на времето и опита, укротени от тази дълбока вяра, признаваме напълно своята идентичност и предназначение като хора-Плеядианци. 

ОТГОВОРНОСТ 

Когато се споразумяваме с нашето Плеадианско наследство, много хора-Плеадианци отказват да носят отговорност за своите животи. Те може да използват новото осъзнаване на себе си като извинение за своето анти-социално поведение, или да го приемат като квалификация, да се гневят непродуктивно срещу пропуските на човечеството. Някои сайтове на Плеядите предлагат да се формират комитети за "намиране на други планети за обитаване", или за да "построят късмически кораби и да се махнат от тук". Чел съм и за плеадианци, които искат да напуснат планетата посредством програми за "духовно извисяване" и съм говорил с хора, които говорят за напускане на планетата в случай, че "инопланетяните им предложат да ги закарат". 
Тези хора трябва да признаят, че се сблъскват със съвсем човешки изявления за посвещаване и трябва да ги проучат и да се освободят от тях. Плеадианците са тук, за да помогнат в програмата за снабдяване на човечеството със сила. Освобождаването им от това измерение няма да стане, докато не поемат тази отговорност, защото те са част от по-голямо групово съзнание, в което са се включили доброволно в тази роля. Ето изборът, който ги държи обвързани с това задължение. 
Ние сме хора, както и Плеадианци и сме си създали много ограничаващи вярвания, което често ни се отразява в трудни обстоятелства. При активирането, трябва да отработим това. В противен случай, процеса на събуждане се удължава и създава повече трудности и болка. 
Ние не сме тук, за да празнодумстваме и бръщолевим за несправедливостите на този свят. Преминали сме през човешките си прераждания, за да почувстваме, разберем и намерим начин с помощта на нашето Плеадианско по-висше съзнание, за да започнем своята собствена уникална програма за съдействие, която ще промени тенденцията на хората да се самозаробват.

Емилия Манолова

2 коментара:

  1. Определено най - големите ми проблеми са несправедливостта и изолацията. Мога да си стоя вкъщи без никакви социални контакти и само да пазарувам храна отвреме - навреме. Никой не ме разбира, сякаш наистина съм някакъв изтърсак :)

    ОтговорИзтриване