петък, 25 март 2011 г.

Плеядите - КАКВО Й СТАВА НА НАШАТА ПЛАНЕТА?!

При навлизането на Земята в 4-то измерение, преди нейните полюси да отидат на нови места, което ще стане когато самото човешко съзнание се измести в 4-то измерение ще има период от време, когато ще цари хаос. Това е период, в който повечето хора ще полудеят, всички социални системи, финансови системи, политически и др. ще се разпаднат и планетата ще бъде обхваната от всеобщ хаос. Този период по традиция продължава от 3 месеца до две години преди реалното изместване на полюсите. 

Хаосът се предизвиква тогава, когато геомагнитните полюси на земята спаднат до нула. Това предизвиква хаос, защото човешкото същество има нужда от магнитното поле на Земята, за да поддържа своя емоционален баланс и памет. Когато магнитните полюси спаднат до нула, хората полудяват. 

Някои религиозни ордени се подготвят отдавна за този период /напр. Мормоните са запасени с храна и вода за две години/. Но да вярваш, че ако направиш това ще оцелееш, а след две години всичко ще си продължи по старому, е нереалистично. 

В края на този период съзнанието ще се разшири и ще се роди новото съзнание - това на 4-то измерение. Да се подготвим физически за това е невъзможно. 

Ето някои реални доказателства получени от нас - вие си решете дали те са реални или въображаеми и как да реагирате на тази информация. 

1. ОТ КОСМОСА 

На 14 декември 1997 г. от дълбините на космоса до земята е достигнала експлозия. От район с размера на Тексас, отдалечен на 12 милиарда светлинни години е дошла експлозия, за която /според Е=МС на квадрат/ би била необходима цялата материя във вселената /за да се освободи толкова много енергия/. Според нашето разбиране на вселената, това би трябвало да е невъзможно. На Земята никой не би могъл дори да започне да обяснява това, но за да се усложни още повече ситуацията, след тази първа експлозия са станали още 2000 такива. Над 2000 нови вселени са били създадени в рамките на тази!!! 

2. ЦЕНТЪРЪТ НА ГАЛАКТИКАТА 

От 14 декември 1997г, центърът на нашата галактика също е започнал да излъчва огромни количества енергия във вселената. Това също е необяснимо според учен с които съм говорил. По думите на същия учен, всъщност сателита, който е бил разрушен през юни 1998г /"сигнализиращия" сателит/ е бил разрушен от едно от тези избухвания от центъра на нашата галактика. Според този човек, ако тази енергия продължава да се повишава и пулсира, би могла евентуално да разруши всички наши сателити, намиращи се около Земята. 

3. СЛЪНЦЕТО 

През 1992г всичко свързано с нашето слънце е било нормално. То е имало магнитен северен и южен полюс. Функционирало е нормално според стандартите на нашите учени. 

През декември 1994г, космически кораб на НАСА е отишъл да измери магнитното поле на слънцето и се е оказало, че слънцето вече няма северен и южен полюс. Магнитното поле на слънцето се е променило драстично в едно хомогенно поле. Научно обяснение на този факт, разбира се, няма. Никой досега не е виждал подобно нещо. След това сателитът СОХО е бил изпратен на проучване за две години. 

В началото на юни две комети са влезли в слънцето - това не е необичайно. Годишно в слънцето влизат около 25 или повече комети и астероиди. Дотогава нищо не се е случвало, когато космическо тяло се удари в слънцето. Но този път слънцето е реагирало по начин, който никой дотогава не е виждал. Приблизително 30 до 35 слънчеви изригвания са се появили от повърхността на слънцето в два паралелни кръга на 19.5 сев. и южна ширини. Това са ширините, където взаимнопресичащите се тетраедри пресичат сферата на слънцето. 

Също както със Земята или с човешко същество. Ако бяха се получили две или три слънчеви изригвания едновременно, това щеше да е повод за голяма загриженост поради магнитните бури, които биха били предизвикани на Земята. Но количество от порядъка на 30-35 е изключително. 

Освен това, според Грег Брадън протонния поток на слънцето, който се измерва в ПЮИ се е повишил до около 25 000 в края на 80-те години. Учените са много загрижени от факта, че толкова много енергия достига Земята. А знаете ли каква е била тази стойност преди няколко дни? 42 000 ПЮИ!!! Никой обаче не казва нищо. Какво могат да кажат? 

И друго - на 25 юни, 1998г сателитът СОХО който е наблюдавал слънцето, според НАСА внезапно е спрял да работи. Повече обяснения не ни дават. Възможно ли е това да е реално, или е нарочно предизвикано като проблем, с цел да се спре подаването на информация към обществото? 

И още. На 26 юни 1998г на Земята е имало магнитна буря с магнитуд 6 или 7 степен. Обикновено целият свят бива информиран, за да сме подготвени за този потенциален проблем. Този път НАСА не е уведомила обществеността. ЗАЩО? 

Емилия Манолова

2 коментара:

  1. Те заради тайните на НАСА, извънземните и съществата на светлината започнаха да се мешат :) Който си има Духовен учител да си Го слуша и разпитва за всички важни неща, защото те предстоят оттук нататък. А хората, които си нямат ГУРУ да следят блоговете и форумите на знаещите. Аз вече не вярвам на информацията подавана от земните учени.
    Успех на всички през прехода.

    ОтговорИзтриване