петък, 27 май 2011 г.

Разпознаване на извънземната дезинформация: Жетва на енергия и импланти

Един от тези скрити елементи е жетвата на енергия от похитените чрез травматизирането им със страх, ужас, болка, сексуални извращения, унижения или отчаяние. Негативните емоции отприщват изобилно отделяне на биоенергия от похитения, която след това се събира. Сивите, намиращи се в близост до похитения, могат да функционират като сифони, през които влечугоподобните, чрез отдалечен интерфейс, могат да поглъщат енергията. Съществуват редица начини, един от които са псевдо медицински процедури, чиято истинска цел е лишаване от сила и изтезаване на похитения под маската на необходимо научно изследване(11). 

Повечето от това е прикрито зад пластове екраниращи спомени за повърхностни позитивни преживявания, откъдето следва, че похитеният може да има и бледи спомени, че е бил отвлечен и да има нерационално чудесно чувство за това, от една страна, но и продължително безпокойство и признаци на посттравматичен стрес, от друга страна.Друг метод е вдъхване на атмосфера на страх в живота на похитения: страх от това да не бъде отвлечен отново, страх да не направят мишени децата им и страх от зловещите извънземни, промъкващи се около къщата през нощта. Съобщения на похитени за това, че са били изнасилени от влечугоподобни същества, не са необичайни, което би било по-директен метод на събиране на енергия и пречупване волята на похитения.Жетвата на енергия не е ограничена до похитените; тя се проявява в глобален мащаб по много по-градинарски начин там, където има струпвания на емоционално заредени ситуации, излъчващи използваеми количества енергия. Примери: големи болници, големи спортни събития, мега-църкви, зони на природни бедствия, всяко събитие, включващо масови жертви и области, засегнати от войни и глад. Тази енергия се използва за хранене и захранване на някои етерични технологии и междуизмерни маневри(12) 

Някои извънземни импланти се захранват чрез тази енергия, особено етеричните типове импланти. Като всяка етерична мисловна форма, те ще се деактивират, ако се лишат от своя енергиен източник. Това става, когато някой отказва да се отдава на низки емоции, подхранващи тези импланти, които евентуално са емоциите, насърчавани от тях. 
Извънземните импланти са предназначени не само за дистанционно наблюдение, а също и за дистанционно въздействие. Физическите импланти в мозъка могат да следят мислите и да произвеждат ефект на дезориентация, когато се появи забранена линия мисли(13). 

Те могат да записват нечии мисли, чувства и възприятия за периодичен анализ от извънземен наблюдател. Извлечената информация може да сочи слабост, заплашителни тенденции и полезни тенденции, които да бъдат взети под внимание при бъдещи манипулации. Етеричните импланти могат да бъдат поставени на което и да било място, в зависимост от функциите им, включително в главата, за да смущават мислите, в долната част на туловището, за да бъркат в долните чакри и да манипулират низките емоции, и на всяко друго място, за проследяване и други цели(14)


(11) Сесия 941022 на The Cassiopaean Transcripts: „Силният страх и безпокойство акумулират енергия на страх и безпокойство, която има негативна природа и която подхранва съществата, за които говориш, по следния начин: те изтеглят от нея и произвеждат нещо като подхранваща енергия, която ги поддържа, като това е една от формите им на хранене, базирана на тяхната метаболична структура". От The Law of One, Book I, Session 26: „Групата от Орион използва физическите изследвания като средство за ужасяване на индивида и принуждаване на същия да изпитва чувства на напреднало същество от втора плътност, каквото е например едно лабораторно животно. Сексуалните преживявания на някои са подтип на тези преживявания. Намерението е да се демонстрира контролът на съществата от Орион над жителя на Терра". 

(12) Far Journeys (Monroe, 1978, pp. 162-172) дава алегорично описание на Земята като енергийна ферма, произвеждаща „loosh" за нефизически същества чрез страх, страдания и смърт на хора. Същата идея е обрисувана във филми като The Matrix 
(1999) и Monsters, Inc. (2001). 

(13) Не е необичайно за индивиди внезапно да им се доспи, да почувстват притеснение или мозъчно затъмнение, когато четат, гледат или слушат нещо, което „не им е дадено да научат". Такива материали клонят към центъра на информацията, която ще им помогне да се освободят от манипулация от страна на 
негативни сили. Подозирам, че мозъчните импланти биха могли да извършват това автоматично чрез следене на ключови думи или ключови мисловни шаблони и да инжектират електричен или етеричен импулс, за да прекъснат мисловния процес. Постхипнотични команди също биха могли да извършат това. 

(14) The Love Bite (Lorgen, 1999, pp. 199-200)
Том Монталк

Още за Имплантите

Имплантати в уфологията се нарича дребен механизъм, вграждан от извънземен разум в телата на пациенти и едновременно с това – чисто човешко изобретение ( примерно зъбни протези или изкуствени кръвоносни съдове ).

    Според данни в САЩ около 20 млн. Души са уверени, че са се срещали с НЛО, а 4 млн. От тях са убедени, че са станали жертва на похищение от извънземни, или на уфологичен език – абдукации .

    С някои отвлечени са правени хирургически и биологически опити, за които самите похитени или не помнели, или си спомняли само под хипноза. Около 6 % от жертви на абдукация са им били открити микроскопични механични устройства – имплантати.

    През 80-те години при рутинно изследване на околоплодните води на бременна под микроскоп гинеколози в оксфордски родилен дом открили сред хромозомите нищожно по размер чуждо тяло с размери неколкостотин части от милиметъра. При по-старателно изучаване това се оказало клетъчна матрица с явно изкуствен произход, съдържаща още по-малки компоненти. Тогава лекарите , несъмняващи се в извънземния произход на устройството, за пръв път използвали думата “имплантат”.

    Освен любителите-уфолози от такъв род внедрявания започнали да се интересуват и спецслужбите. Например в момента в архива на ЦРУ са събрани най-различни имплантати, извадени от хора по хирургичен път. С изучаването на находките там се занимава специален отдел, начело с експерта д-р Лир. През 9-те години към него са били насочени за анализ около 200 носителя на имплантати. И нито едно от откритите устройства не прили      чало на друго. Намерените апарати били разположени под кожата, в мускулите, в костите и дори във вътрешните органи на често неподозиращите за това хора.

    Един от микроскопичните механизми, внедрени в тялото на поредния носител външно приличал на буквата “Т” с дължина около 10 мм. Апаратът,покрит с необичайно твърда покривка, напомняща кератин, бил буквално вграден в костта на стъпалото на човека. От Т-образния предмет във всички посоки излизали миниатюрни участъци, които влизали в околните мускули, хрущяли и нерви. Забележителното било, че при микроскопски анализ тъканите около имплантата също показвали необичайна структура.

    Защо ли ни бележат ? Откритите имплантати се отличават един от друг не само външно, но и по състав. Някои от тях били направени от метални сплави, съдържащи почти цялата Менделеева таблица, докато други били от органично вещество,напомнящо земната пластмаса. За съжаление никой не успял да изучи устройството и да определи както работи.

    Повечето изследващи стигнали до извод, че микроскопичните механизми са подобие на земен компютър, внедрен в човека чрез инжектиране в малък отвор с помощта на игла и спринцовка. Вероятно затова някои имплантати след изваждането им губели твърдата си структура и се размеквали като желе, но след повторното им потапяне в кръвта на същия човек отново се втвърдявали.

    Обикновено у носителя бил откриван само 1 имплантат, който бил отстраняван и рецидиви не се наблюдавали. Но една жителка на Сърбия нямала този късмет. Под кожата й в течение на вече 20 години периодично излизат сами или биват извличани хирургически микроскопични устройства, след които остават дълго незарастващи рани. Изследователите са поразени също от това, че тези парчета метал винаги се разполагали в местата на акупунктурни точки ...

    Характерното е обаче , че имплантатите все пак рядко причиняват дискомфорт или някаква болест. Именно затова най-често биват открити случайно – например при изследване с рентген или с ултразвук.

    Изключение е историята на бебе от Франция, което постъпило в клиника с патология на сърцето. По време на операцията хирургът открил до сърцето малък предмет, напомнящ старинен куршум от мускет, който препятствал достъпа на кръв, притискайки аортата. Веднага след отстраняването на чуждото тяло работата на сърцето и кръвообращението били възстановени напълно.

    Всичко изглежда странно. Учените стигнали до извода, че чужд разум проследява определени хора, като вгражда в организма им някакви измерителни прибори, а може би и модификатори на поведение. Има сходство с начина и целите, с които биолози поставят радиопредаватели и друга апаратура във врата или на лапите на диви животни.

    Психолози, които дълго време изучавали носителите на имплантати, стигнали до извода, че психиката на такива хора показва отклонения. Те са по-невротични, повече подложени на страх и паника, което е напълно обяснимо със самия факт на въздействие на микроскопичните апарати и с опасенията, че подобно нещо може пак да се случи с тях.

    Разбира се, имплантатите не са само привилегия на извънземния разум. Всички наши зъбни коронки, щифтове и зъбни пломби също са имплантати със земен произход.

    Те по висота на технологията и по качество трудно са сравними с извънземните. Но вече има и напредък. Двама англичани – Аугер и Лоазо – изобретили зъбен имплантат, който може да служи вместо мобилен телефон или дори като компютър. Те смятат, че “радиозъбът” има големи перспективи в най-различни човешки дейности, в това число и разузнаването.

    Отбелязани са също опитни образци на т.нар. хайтек-имплантати във вид на тънка тел в кората на главния мозък, които предават сигнали на намиращ се наблизо компютър с цел протезиране на някои изгубени функции на мозъка, както и вграждани под кожата микрочипове, пазещи собствения код на притежателя им. Някои от тях се зареждат дистанционно с енергия посредством индукция от външен източник, други използват за целта мускулната енергия на човека.

    Подобни новости позволяват да се контролира работата на вътрешните органи на индивида, да се включва той към телефона или нета, да тегли пари от банкомат, използвайки личен код, да се контролира поведението на престъпници, без те да бъдат в затвор и т.н. ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар