вторник, 3 май 2011 г.

Разпознаване на извънземната дезинформация: Всепроникващият, но таен по естеството си извънземен контрол


Взаимодействията с извънземни не се ограничават само до мистериозни видения от разстояние или отвличания, които се случват тук-там на малцина. Това не е нещо, което може да бъде пазено на интелектуална дистанция, т.е., ако нито си видял НЛО, нито знаеш самият да си похищаван, извънземните нямат присъствие или влияние в твоя живот. В действителност, извънземните, както изглежда, са вездесъщи, възможност за което им осигурява тяхната междуизмерност, която разпространява влиянието им не само в нашите домове, но също така и в умовете ни. Никой не е имунизиран срещу това, освен хора с нулев интерес или онези, които имат специално тактическо съзнание и които са взели пълни контрамерки. Да бъдеш полезен или заплаха за тайния план дори на една извънземна фракция, ще привлече вниманието им, което води до последващо тайно наблюдение и въздействане. Те нямат логистични ограничения по отношение на това кого или колко много имат за мишена. 

Както споменах, извънземните могат да се спотайват наблизо, докато са невидими. Според физическата терминология, това става, когато те не са се ротирали изцяло в нашето измерение, функциите на квантовите им вълни не са напълно колабирали в нашата реалност или техните квантови фази не са се синхронизирали с нашата собствена. Според окултната терминология, това става, когато те се покажат на етеричната плоскост, без да се кондензират напълно във физическата. Етеричната плоскост е преходен граничен слой между физическата и нефизическата, функционираща като невидим долен пласт на физическия свят, но съдържаща енергии, същества и построения, които влияят върху физическата на квантово ниво. Мислете за това като за кулисите на нашата реалност, област зад завесата на нашето ограничено пет-сетивно възприятие. В това невидимо или етерично състояние извънземните могат да следят мишените, без да бъдат забелязани по обикновен начин. Чрез приближаване до своите мишени, те могат по-ефективно да проецират силни мисли в подсъзнанието на дадено лице, давайки му хрумвания, идеи или вдъхновения, които то би сметнало за свои собствени и действало според тях, освен ако не се усъмни в техния произход и рационалност. 


Те могат да достигнат тялото на дадено лице и да манипулират неговите или нейните чакри и потоци етерична енергия, за да повлияят каквото и да било, като се започне от увеличаване или намаляване на екстрасенсни способности и се стигне до нарушаване на емоционалното и умствено равновесие и причиняване на физически заболявания. Сивите в етерично състояние са известни с това, че се прилепят към дадено лице като невидими паразити и коварно влияят на мислите, чувствата и поведението на лицето, дори и когато върши ежедневните си работи Извънземните, на които е необходима жизнена енергия за препитание могат да се спотайват в близост до силно емоционални, заредени със сексуалност или беда човешки дейности, за да улавят освободената енергия. 

Мишените могат също така да получават етерични импланти, приспособления, прикрепени към тях външно, и етерични устройства или кабини за наблюдение, инсталирани в техните домове с цел следене и въздействане. Тази възможност може да бъде приложена в по-голям мащаб, за да позволи на извънземните бази да съществуват, например, върху физически човешки военни бази или летища, отместени в измерението и по този начин припокриващи, сякаш заемащи същото триизмерно пространство. Тези неща стават отвъд границите на възприятие на нормално будно съзнание и способността за улавяне на стандартните записващи устройства или научни инструменти. Въпреки това, животните могат да доловят етерични действия, както могат и ясновидците с второ зрение, лицата, събуждащи се от сън в кратко хипнотично състояние, и онези, чието съзнание е било химически изместено от физическата реалност чрез халюциногени. Етерични същества и устройства може да се покажат символично в сънища, макар че самите сънища не са надежден индикатор за това какво се случва в етеричната околна среда. 

Поради своята скрита природа, нито едно от тези явления не изглежда правдоподобно в очите на изследователите, признаващи само материални доказателства, или на онези, които имат случаен интерес към темата за извънземните. Следователно, този аспект от извънземното присъствие, който е може би най-вездесъщ, е също и най-малко видим и правдоподобен за преобладаващото мнозинство. Това би било в полза на всеки таен план, целящ да проецира фалшив фронт върху повърхностното ниво на възприемане, а всички сериозни дейности да бъдат разпределени за скритите предели. 

Отвличанията от извънземни имат следната двойнственост. На повърхността, отвличанията са с цел използване на хора за научни изследвания и експерименти, като биологични активи за производство на човешко­извънземни хибриди, и за обучение на похитените за кампанията по разкриването, за мир, опазване на околната среда и други политически коректни каузи. Докато тези елементи наистина съществуват в рамките на явлението отвличане, то други, по-малко благородни цели също присъстват, но са пазени в тайна.


(9) Вижте CE-VI (Baldwin, 1999) и The Love Bite (Lorgen, 1999, pp. 193-194). 

(10) Късният Adrian Dvir твърди, че извънземните са инсталирали измерно припокриваща се медицинска клиника в неговия апартамент. Контактираният „fore" (член на Open Minds Forum) е научил от своя извънземен контакт за „фазираща технология", с която може да се направят обектите невидими и да се премине през твърда материя. В сесия 951104 на The Cassiopaean Transcripts се обсъжда темата за извънземните бази измерно припокриващи човешки военни бази. 

Том Монталк

Няма коментари:

Публикуване на коментар