четвъртък, 15 декември 2011 г.

Елементи на Ядрото на измамата - Представяне намесата на извънземните в божествена светлина или като съдба



Представяне намесата на извънземните в божествена светлина или като съдба 

Наша божествена мисия е да работим със сивите, да позволим нашата генетика да се прелее в тяхната и да им позволим да възвърнат емоционалната си гъвкавост. Те се нуждаят от това, за да им помогне да се слеят с Бога. Това е духовно и генетично обединение на хора и сиви, което ще спаси бъдещето и на двата вида. 

Хората се подчиняват на по-голяма цел или по-висша сила по-често поради сляпа вяра, програмиране или емоционалност, отколкото разум или опит. Дълбоко в себе си хората знаят, че има по-висша цел, но чрез липсата на осъзнаване такива духовни подбуди лесно се отклоняват към антидуховни резултати. Забележете, че тук всичко, освен крайният резултат, както изглежда, е позитивно: възвръщане на емоциите, божествена мисия, сливане с Бога, духовно обединение, спасяване на нашето бъдеще и т.н. Резултатът от генетичното обединение обаче е още по-големият контрол на човешката душевна матрица чрез вливане на кибернетична генетика. Помислете, колко много им липсва на сивите свобода, индивидуалност, самоопределение, състрадание и всякаква следа от по-висши духовни характерни черти, и колко лесно програмируеми и манипулируеми са чрез телепатичен интерфейс, и ще видите посоката, в която човечеството ще бъде модифицирано чрез генетичното обединение със сивите. 

Заплашване с последствия при отказ от сътрудничество 

Не можем сами да победим ренегатите влечугоподобни, тъй като те ще пренебрегнат нашите управляващи и имат по-висша технология. Следователно, нуждаем се от външна помощ. Влечугоподобните няма да си отидат без борба и сивите са единствената ни надежда. 


Ако проблемът беше разрешим само чрез физическа битка, то хората са напълно разгромени. Дори и така да е, съюзяване с погрешната фракция на извънземни би причинило още проблеми. Сивите нямат добра репутация на честни и искрени и са като троянски коне, построени от същата заплаха. Има други фракции, например позитивни извънземни от скандинавски тип, които могат да станат по­добри съюзници, въпреки че те евентуално биха предложили нефизическа помощ, вместо военна намеса. Което е добре, защото изходът от тази бъркотия е повече метафизичен, отколкото физически. Грубите физически методи на съпротива всъщност са безплодни във всяко отношение. Ще бъде предложен избор или да останем в тази кутия и да се съюзим със сивите, или да излезем навън и да се присъединим към позитивните трансцедентални сили, предлагащи по-творчески подход, основан на духовни интелектуални принципи. 
Нашите земни технологии не са достатъчни, за да ни помогнат да преодолеем нашата енергийна, хранителна и климатична криза. Нуждаем се от извънземна технология, за да оцелеем. 
Причината тези технологии да не се използват не е в некомпетентността или глупостта на хората, а в потискането на изключителен талант и изобретателност от страна на човешки и извънземни сили, които имат интерес от запазване на статуквото. Неконвенционалните технологии могат да бъдат потискани, за да се създадат точно тези условия на безнадеждност с цел потискащите да предложат себе си като решение. Например, чрез пристрастяване на света към петрола и чрез недопускане на нещо толкова просто като масово производство на ефикасни и достъпни електрически автомобили, една петролна криза може да постави света на колене, като лиши хората от превозни средства и ги остави гладуващи и отчаяни, за да дадат всичко, включително свободата си, на сили, които предлагат да облекчат страданията им. Ние вече имаме технологията и всеки, запознат с неконвенционалната наука или „черната" технология знае колко внимателно се крият те от обществеността. Неадекватността на официалната технология е напълно изфабрикувана.

Том Монталк

Няма коментари:

Публикуване на коментар