сряда, 2 февруари 2011 г.

Плеядите - КОДИРАНЕ

Вашите отговори са заровени дълбоко във вас. Въпросите, които излизат на преден план в ума ви идват, за да можете да се задействате отвътре и да откриете свои собствени отговори. За да постигнете това, първо трябва да повярвате, че информацията е складирана там. 

Човечеството научава огромен урок сега. Урокът е да установите своята доброта и да откриете своята свързаност с всичко, което съществува, да установите, че съществуват много култури и общества, че съществуват в необятността на това, което наричате пространство, какато и че те идват и напускат планетата ви от край време. 
Въпросът не е в това, че ние, Плеядите, сме дошли да съдействаме. Ние сме само една група от една звездна система. Има много, които са дошли дотук по много причини. Някои са дошли за ресурси, някои за гориво. Някои са дошли да обучават. Някои са дошли да подтискат. Някои са дошли да поробват. Някои са дошли да използват Земната сфера, Терра като лаборатория. 
Това за което говорим не е голяма тайна, но е било скривано от вашите общества. Това е служило на вашия свят добре до известна степен - за да забравите, че имате звездни и космически връзки. Докато тази информация се е предавала от уста на уста и тук-там историите са били променяни, за да отговорят на нуждата на разказвача, за да съответстват на ситуацията, отделни аспекти от историята са се превърнали в мит. Като деца вие научавате за тези митове и ги наричате приказки, или легенди. Но всъщност, в тях се има предвид нещо. В тях става дума за вашата история и към настоящия момент те са много изкривени. 
За всичко това е имало причина. Случайности не съществуват. Всичко е предварително договорено и планирано посредством прекрасните телепатични връзки, които съществуват между човечеството и целия космос. Преминали сте към състояние на забрава, за да откриете нови територии на съществуване на вашата земя. 
Мнозина от вас, които са запознати с нашите думи и с думите на много от мъдреците, които ви съдействат на вашата планета, мислят зле за онези от вашата планета, които не са в съответствие с тази информация. Това е съвършно ненужно. Развитието и разгръщането на човечеството върви доста добре. 
Съществуват много групи понастоящем, които следват подтика на любопитството, което ги води към техните същества. Те пристъпват напред и се осмеляват да бъдат малко различни и да вярват в нови концепции и идеи. 
Нашата роля е да ви предложим и мъничко доверие при вашето пътуване, да ви съдействаме, за да се приведете в съответствие със собствените си спомени така, че да можете наистина да разцъфтите. 
Вашите тела са напълно кодирани с необходимата информация. Вие реагирате не само на определени повиквания, а се събуждате, отваряте и докато съзнателно търсите това, вие изпращате сигнал и привличате към себе си множество същества. 
Много от вас са били включени тук преди еони посредством звездната енергия, посредством контакта с Плеядите, посредством работата с по-висшите сфери. Много от вас знаят за трудностите, през които преминава Терра и за това колко много пъти са се измествали земните пластове и колко много пъти е идвала помощ от небесата. 
Информацията била изкривена, когато онези, които дошли от небето, били превърнати в богове. Дори сега децата идеализират онези, които могат да правят това, което те самите не могат. Вашето общество ви демонстрира доста ясно тази концепция за божественост. Тук сме за да ви напомним - това не е необходимо. 
Вашият триизмерен свят е свят на големи предизвикателства. Той позволява установяването на прекрасни ограничения. Посредством тези ограничения се формират структури. И се учите. И се опитвате да създавате. 
Вие сте голяма част от Първосъздателя, Първата причина, а Първата причина желае опит. Затова, когато осъждате вашите събратя затова, че не са онова, което смятате, че би трябвало да бъдат, или - което е още по-лошо, когато осъждате самите себе си затова, че не сте онова, което смятате, че би трябвало да бъдете - вие обграждате с бариери своя опит. Това, което ви казваме ние е, че сте великолепни същества. 
Не всички на планетата са готови за този преход. Според нас, ще има два вероятни свята, които ще се отцепят от онези, които не могат да последват развитието в четвърто и пето измерение и ще има обединяване, разбиране на факта, че всичко е енергия. Онези, които не могат да последват това, ще формират своя собствена земна сфера, Терра. Това, което вие забравяте, а ние продължаваме да ви напомняме е, че триизмерното преживяване не е плътно въпреки, че ви изглежда, че вашия свят е солиден и че вие сте плътни същества. Вие сте енергия в пространството. 
Тази енергия може да бъде манипулирана и променяна посредством мисловния процес. Вашият опит в света, който ще формирате, е пълна последица от вашите мисли. Когато се научите се да почитате себе си и да вярвате, че вашите мисли формират вашия опит и че те наистина имат значение, че всеки от вас има значение, когато напълно почувствате и започнете да живеете с това, тогава ще напреднете в своята работа. Ще станете свидетели на големи демонстрации на това и ще започнете да създавате, да формирате и да усилвате своите чувства в преживявания. 
В началото споменахме, че сте кодирани. Цялото - на клетъчно ниво. Кодирано е за определени реакции и определено поведение и тези кодове са имплантирани от вас. Никой друг не идва в живота ви, за да ви контролира. Когато сте извън тялото си и правите преглед на живота си и се учите, вие планирате времето, което ще пребивавате в тялото и личността, която ще опитавате, както и предизвикателствата, които ще се изправят пред вас. 
Иначе как щяхте да реагирате? Помислете за това. Помислете за интимността на своето същество. И помислете за себе си и за това кои сте и колко сте великолепни. Вие сте скрили в своето тяло определени части информация, която ще бъде активирана в подходящия момент и вие ще срещнете подходящите хора и ще се окажете на подходящото място. Това важи за всички хора. 
Ние сме тук, за да ви съдействаме и за да ви дадем основната информация как вие самите ще трансформирате своя опит на планетата. Въпросът не е в това, че вие ще бъдете спасени от тези в небето - те ви подпомагат и ви насочват. 
Вие искате помощ, ние я даваме, както правят и много други. Но както майката би казала на детето си - ако ти напиша домашното вместо теб, никога няма да влезеш в колежа. Ако анализирате кои сте и какви са вашите желания в живота ще откриете, че дълбоко в себе си вие знаете кои сте. Когато твърдите, че не знаете, вие заемате позиция на безсилие. Вие не отдавате дължимото на славното човечество. 
Позволете си да забележите нови измерения на опита и нови реалности и да забележите какво правите за самите себе си. Вашите вярвания могат да ви спрат напълно от придвижване напред, или да ви позволят да се придвижвате напред всеки ден по какъвто начин изберете. 
Вие се събуждате. Вие сте кодирани. И което е най-важно - вие сте пряк резултат от своите мисли. 

Въпрос: Изглежда, че напоследък нeщата на планeтата сe ускоряват много бързо в посока към своeто анихилииранe. Това няма да продължи дълго, освeн ако нe сe извършат промeни. Ниe ли щe бъдeм отдeлeни от Зeмята, или ниe щe се опитаме да я промeним? 

Плеядианците: Няма да има опит за промяна. Не можете да се опитате да промените нищо. Когато се опитвате, не постигате нищо. Опитването е бездействие. Правенето е онова, което ще донесе промяната. Много важно е да държите на своя свят. Наистина този свят изглежда така, сякаш ще бъде разрушен, но това се е случвало - по други начини, в други времена - при подобни действия. 
Това, което вие не разбирате е, че вашия свят не е твърд, солиден, устойчив. Всички хора, поради любовта си към Майката Земя, чувстват нужда от промяна, за да спасят Земята. Щом разберете, че насреща си нямате твърда маса, вие сте направили една крачка по таблото на играта. Когато разберете напълно, че мисълта изгражда света, тогава ще осъзнаете, колко е важна проявата на мисълта. Правенето, действията ви, са на второ място по значение. Можете да правите каквото искате, но ако не вярвате, че действието ви ще донесе нещо добро, ако вярвате, че сте безпомощни, тогава няма да помогнете за изместването на света. 
Според нас, действителността и поляритета, които идват на планетата ви ще включат разцепване на две напълно различни отделни Терри. Вие приемете, че ще има две Земи, а за астрономите от другите места те ще бъдат Земи-близнаци. 
Вие трябва да разберете, че всичко е енергия и че има много вероятни светове и че всеки от вас се придвижва във вероятен свят от своята опитност винаги, когато си промени решението. Това се случва непрекъснато. 
Но ние сега говорим за основно събитие, за основно разцепване така, че онези от планетата, които искат пълния цикъл да бъде завършен, ще изградят свят, който е изцелен, който е изпълнен с радост и красота. 
Често пъти, за да може човек да разбере, че разрушава, че не се движи по най-добрия път към развитието, трябва да се разболее, за да може да възприеме и оцени наново това и да се излекува. Земната сфера Терра би могла да бъде почистена много бързо от звездните същества, но Земната сфера Терра е ваша отговорност. 
Вие можете да получите - и при всички случаи на определен етап ще получите - огромна помощ, но вашето предизвикателство е да разберете, че онова, което предстои да се направи няма да е необходимо да се прави непременно с чук и пирони. 
Работата ще се извърши предимно с мислене. И когато се научите да се събирате на групи и да се почитате помежду си и да признавате, че наистина сте постигнали огромен напредък, когато се съсредоточите върху манипулирането на енергията, за да й позволите да расте и да се проявява и да донесе светлината, тогава вие наистина създавате това. Получавате огромна помощ, за да не могат разрушителните сили да предизвикат детонация. Нямате представа колко голяма помощ. В тази Вселена съществува свободна воля, поради което предизвикателствата често са много по-големи. Имаме кодекси на честта, които самите ние трябва да спазваме. Само че има толкова много намеси, които могат да възникнат и толкова много неща, които могат да бъдат променени. 
Но щом се стигне до големи деструктивни детонации, много са били спирани, за да могат енергиите де получат повторен достъп в съответствие с техните намерения. Често пъти е необходимо желанието на един ум, който да помоли за помощ. Едно малко дете в пустинята, което очаква да се събуди утре сутринта и се моли на някой непознат бог в небето преди да си легне, докато гледа звездите и знае, че е запланувало да се събуди сутринта. И толкова често едно мъничко повикване като това променя баланса на енергията и великите същества представители на светлината идват да помагат, защото знаят, че това разрушение може да бъде отложено. 
Почитайте Майката Земя. Каквато и част от Майката Земя да заемате, да притежавате, да изминавате, изпращайте й мисли за обич. Приведете се в съответствие със Земята и земната енергия и направете онова, което чувствате, че е необходимо за личното си развитие. Отново ще повторим, че най-значителната работа ще бъде извършена с вашите мисли. Не си позволявайте да се хванете на въдицата, че вашата Земя е обречена. Защото ние ви гарантираме, че не е. 

Въпрос: Можeтe ли да пояснитe идeята за двeтe Тeри? 

Плеядианците: Концепцията за вероятност е, че не съществува само една реалност и че вие самите правите разклонения, посредством мислите си. Не става въпрос за това, че променяте света. Вие променяте света, който заемате. Това отново ни връща към идеята, че вашият опит не е солиден и устойчив. Той е конструиран от енергия и тази енергия приема форма посредством мислите на онези, които участват в този свят. 
Съществуват, и винаги са съществували, вероятни земи и вероятни опитности. Съществуват ваши вероятни "Азове", които живеят съвсем различен живот от вас, които седите в тази стая тук. 
Вие сте честота, енергия. Вие буквално удряте струната енергия, чрез която прозвучава вашето съществуване. Вие сте толкова добре запознати с това, че оставате фокусирани върху него непрекъснато - върху един аспект от вашето преживяване. Но преживяването може да се погледне от много перспективи и онова, което се учите, е как да променяте тази честота и как да променяте ритъма така, че да можете да забележите онова, което обикновено не забелязвате. 
Това, което се случва, е огромното поляризиране на енергии, участници и наблюдатели. Много от онези, които са дошли да наблюдават, са дошли и да рушат. Те са дошли да научат своите уроци, така да се каже. Съществуват също така и участници, които са с ясното намерение да създадат свят, който ще бъде просто великолепен. 
Според нас, когато вероятните светове започнат да се формират, ще има големи премествания на хора на вашата планета. Ще изглежда, че се формират голям хаос и бъркотия. Ще изглежда, че нациите се надигат една срещу друга, за да воюват. Ще изглежда, че земетресенията се случват по-често. Ще изглежда, че животните и рибата са изчезнали. Това, което всъщност се случва е, че тези животни сега се движат към света, който се формира. Те не прекратяват съществуването си - просто се плъзват в новия свят, за да изчакат вие да се присъедините към тях. 
Донякъде ни е трудно да ви обясним това, тъй като е отвъд опита на триизмерната величина. Вие се движите към четвърто измерение. Когато това придвижване бъде направено, буквално ще формирате нова Земя. И буквално ще бъдете там и ще ви се струва, че сте се събудили от сън. Ще се събудите в един красив свят. 
Вашите небеса са пълни с наблюдатели, които наблюдават, за да видят как ще направите това и да ви помагат да го направите, защото на много от тях им изглежда сякаш това е отвъд вероятността за вашия свят. Но не и за вас, които сте изучавали тази енергия като алхимици, като древни Атланти. Тренингът който сте имали в други времена, е бил кодировката, поставена във вашето същество, за да ви подготви за този критичен момент. 

Въпрос: Значи новият свят e в чeтвърто измeрeниe. Бихтe ли пояснили каква e разликата мeжду измeрeнията? 

Плеядианците: Новоформираният свят ще съдържа в себе си всички измерения. Измеренията съществуват едно върху друго, едно около друго, едно в друго. Поради вашия тренинг и поради начина по който сте били настроени да вярвате и мислите за себе си, ви изглежда невъзможно да получите достъп до тези идеи. 
Ето защо ние ви размътваме ума, така да се каже, за да можете да вместите това и да го разберете. Вие самите ще подравните своята енергия. Всеки от вас се чувства от време на време объркан, притеснен и разстроен - то е, защото вършите огромна работа, защото подравнявате своя мисловен процес и процеса на разбирането на това кои сте. 
Триизмерният опит е този, който изглежда устойчив. Изглежда като права линия, при която събитието следва предишното и изглежда, че целият свят е определен. Той изглежда устойчив, солиден, твърд. 
Четириизмерният опит е този на възприемането. Там вие знаете определени неща, а тялото изглежда по-малко твърдо и солидно. Там човек може да вижда светлинни същества, да чува звуци, да използва други средства, за да учи и събира информация. 
Опитът от петото измерение пък ви дава възможност да станете още по-малко устойчив и неизменен. Именно в посока към тази способност работите. Ето накъде евентуално се е запътило човечеството. 
Някои ще дойдат в този нов свят поради голямата си любов. Ще дойдат просто като триизмерни същества, защото са с чисто сърце и чиста любов. Не защото са учили в храмове и специални училища, а защото са се научили да обичат. Научили са се да говорят със Земята и желаят мир и красота. Много от този тип хора ще дойдат в тази нова Земя. 
Вашата роля ще бъде да обучите тези хора как да се придвижат в четвъртото и петото измерения. Поради това, че те няма да бъдат блокирани, те ще бъдат напълно открити поради своята любов, ще израснат и ще направят еволюционен скок в своето съзнание, което е изумително. 
Любовта е ключът. Любовта изгражда Вселената. Казахме ви, че вашите технологии ще се развият само до определена степен, тъй като човечеството и учените не разбират, че любовта е необходима. Енергията може да приема всички форми на съзидателност, но когато човек е обхванат от алчност или омраза или от други чувства, които не са от сферата на светлината, тогава можете да напреднете само толкова. Има само толкова информация на разположение за тази вибрация. Любовта е основния изграждащ блок. Когато човек има любов, съществуват всички възможности. 

Въпрос: Да приeмeм, чe смe изпълнили задължeнията си на Зeмята за настоящия си живот - къдe щe отидeм? 

Плеядианците: Понастоящем на планетата има много хора, които са тук, за да работят в настоящата активност на опита. Те са преминавали тук отново и отново за да учат, планират, да се образоват, да кодират своите същества в подготовка за това време. 
Когато този нов свят бъде формиран, вашата продължителност на живота напълно ще се промени, вашето възприятие за времето изцяло ще се промени, ще бъдете в изменено състояние на съществуване. Ще бъдете свързани със звездните енергии и извънземните същества, които са помагали на вашата планета и култури от хилядолетия. 
Те ще дойдат, за да ви предложат всякакви видове преживявания. Някои ще изберат да работят на други планети като съзнателни същества. Други ще изберат да останат тук на Тера, за да изградят отново и преструктурират едно ново общество. Много ще останат да работят с децата, за да бъдат обучени от тях. 
Когато превеждате от някое свое преживяване, онези, които са тук за да завършат ще разберат, че работата е свършена. Новият свят е формиран и онези, които желаят ще имат сигурна платформа и красива планета - планета-скъпоценен камък, с която да продължават напред. 
Планетата ще изтегли само определено количество енергия за себе си, защото енергията ще бъде пречистена, оправена и напълно подредена. 
Мнозина от вас са били тук толкова дълго, че вече копнеят за други преживявания. 
Нима не сте заседнали тук? За да завършите част от своето пътуване - затова сте останали. Ще изпитвате голяма любов помежду си и затова ще има големи дебати и още по-големи възможности във връзка с това къде ще отидете. 
Някои от вас няма да изберат да влизат в триизмерни тела задълго, защото има толкова много работа и без да се прераждаш в тяло и да се раждаш. В духовния свят предстоят много пътувания и много от вас ще си вземат ваканции, както ги наричате и ще пътуват наоколо, за да активират отново онова, което са забравили. 
Ще посетите някои места за действие. Ще отидете на различни планети и ще видите различни форми на съществуване. Времето не съществува, поради което ще бъде възможно, изразено с ваши понятия, да прекарате един милион от вашите години в търсене на следващо място, на което да отидете. И този един милион години ще преминат като едномесечна ваканция. 
Можете да отидете някъде и да се включите в работа със звука и светлината, или да се занимавате с манипулирането на материята във форми. Или пък можете да се задоволите да станете част от кристалните форми, които просто съществуват и просто функционират като изпращачи на информация. Можете да станете част от тези кристални структури, които са станали гигантски и съставляват цели планети в другите измерения. 
Ще отидете там, за да улесните пътуването на душата си и да станете едно с цялото съзнание, което съществува като централен компютър в определени области на съществуването. Тези кристални структури ще поемат и предават информация. Това ще бъде за вас доста задоволително, защото ще възприемате опита без да трябва да преминавате през прераждания. 
Някои от вас, след като успеят, могат да прояват достатъчно кураж и смелост за да започнат да помагат на някоя друга планета в нейното развитие. Ще отидете и ще се родите като един от тях, или ще се стрелкате над тях с тези космически кораби и ще ги интригувате. 
Доста сложно е. Всичко е забавление. Всичко е любов. И това е огромен великолепен план, който се променя непрекъснато и винаги е на ваше разположение. Трябва да разберете, че вие самите сте много важна част от всичко това. Огромни перспективи лежат пред вас.

Емилия Манолова

Няма коментари:

Публикуване на коментар