петък, 25 февруари 2011 г.

Мотивацията и Дейностите на Извънземните Раси - Първа Част

Има значителен брой извънземни раси, за които се знае че в момента взаимодействат със Земята и човешкото население. В интервю през 1998 г. Клифърд Стоун, пенсиониран сержант от американската армия който е служил 22 години и е участвал в тайни операции за прибиране на катастрофирали извънземни кораби и извънземни биологични единици (EBE’s), разкрива, че има общо 57 извънземни раси познати на американските военни. От тази общност от извънземни раси, някои са по-активни от други и може да се твърди, че те оказват огромно влияние за човешката еволюция и суверенитет. 
Този доклад описва основните извънземни раси, които най-често са споменавани в литературата и които изглежда имат най-голямo стратегическо значение за еволюцията и суверенитета на човечеството и тяхното влияние върху редица систематични глобални проблеми. Доклада прави разграничение между тези извънземни раси на базата на тяхната принадлежност към една или друга от две явни групи. 
Първата група съдържа извънземни раси с които „правителствата в сянка”, отговорни за извънземните отношения, са постигнали споразумения и дори са работили заедно в серия от съвместни проекти. Значителният брой на взаимно-обвързващи споразумения между тези раси и „правителството в сянка” в САЩ и на други места, предполага съществуването на военно-индустриален извънземен комплекс от интереси.
Има също и втора група от извънземни раси, които стоят извън тази мрежа от тайни споразумения между извънземните раси и „правителствата в сянка”/националните агенции за сигурност. Повечето контактьори посочват тези раси като „приятелски” настроени към човешките интереси предлагайки по-етичен подход към предизвикателствата, които стоят пред човечеството, докато се подготвя за истината за извънземното присъствие и предизвикателствата, които му се поставят от напредналата извънземна технология.
Този доклад първо ще опише групата от извънземни, които са част от военно-индустриалния извънземен комплекс, който главно се асоциира със САЩ, но на практика е глобален.Докладът после ще опише втората група от извънземни, които са отхвърлили идеята да се асоциират с военно-индустриалния извънземен комплекс.
Разделението между извънземните групи по този начин помага да изпъкне комплекса на етично-легално-политическите измерения в разбирането как различните извънземни раси избират да кооперират или пък не с военно-индустриалния извънземен комплекс.Разбирането на мотивацията и дейностите на повечето значими извънземни раси ще помогне много в отговора на въпроси за правилните политики които да се възприемат.И също така ще помогне на отделните граждани да откликнат адекватно на дилемата , кои извънземни раси допринасят за глобалните проблеми пред които стои човечеството и с кои извънземни раси може да се работи за еволюцията и освобождаването на човечеството.
Големият брой на съобщения и показания засягащи различни извънземни раси показва, че мотивацията и дейностите на тези раси доста варира и смисъла на тяхната мотивация може да бъде пресята след старателно изследване на тези доклади, съобщения и показания.
Най-заслужаващите внимание показания за различните извънземни раси, идват от „агенти-информатори” (хора, които разкриват престъпления в дадена организация като изнасят информация в публичното пространство), като сержант Стоун, които са служили дълго време в армията и/или в корпорации участващи в „черни проекти” както и от „контактьори”, които са имали директен физически контакт с извънземните и са комуникирали с тях. Това включва двата вида контактуващи в класически смисъл – които доброволно са осъществили контакт с извънземните раси и „отвлечени”, които против волята си са били внедрени в извънземни програми . Първо ще се опра на някои основни източници на информация за различните извънземни раси които обикновено оперират на Земята и после ще направя опит за специфични описания за мотивите и дейностите на тези раси използвайки наличните източници. Въпреки че може да има значителен дебат за достоверността на информацията дадена от „биещите камбаната” и контактьорите и представена в този доклад, аз навсякъде съм защитавал тезата, че „агент-информаторите” и „контактьорите” доставят най-силните доказателствени източници за извънземния феномен. Това, което допълнително подкрепя благонадеждността на информацията предоставена от тези „агент-информатори” и „контактьори”, е последователността и съгласуваността на техните показания и на доказателствата предоставени от тях и най-накрая правдивостта на самите личности, които са замесени. Следователно този доклад ще фокусира основно на показанията на избран брой „агент-информатори” и „контактьори”, чиято последователност, съгласуваност и благонадежност предполага, че те предоставят информация за мотивацията и дейността на различните извънземни раси, на която може да се разчита.
Главен сержант Боб Дийн има 27 годишна военна кариера и в един етап от време на неговата служба, е работил във военното разузнаване в Главната Щабквартира на Обединените Сили в Европа (SHAPE) от 1963 г. Неговото отлично военно досие му дава голяма правдивост в твърдението му, че е станал свидетел на класифицирана информация по време на неговата военна служба. По време на назначението му в Щабквартирата на Обединените Сили в Европа, той твърди, че е бил инструктиран да чете детайлни очерци за дейности на НЛО/извънземни и как те могат да се отразят на Съветско-НАТО-вските отношения и всичко това е публикувано през 1964 г. със заглавието „Оценка: Оценяване на Възможна Военна Заплаха за Обединените Сили в Европа” . В интервю Боб Дийн описва 4 извънземни раси от „Оценката” както следва:
По това време имало само четири раси за които знаели със сигурност и Сивите били една от тези групи. Имало група, която изглеждала досущ както нас. Те били хуманоидна група, която приличала толкова много на нас, че това подлудило адмиралите и генералите, защото установили, че приличат на хора, а те са ги били виждали и друг път и дори са имали контакт с тях. Тези извънземни изглеждали толкова много като хора, че могат да седнат до теб в самолета или в ресторанта и никога няма да се усетиш. И бидейки военни и първично параноични, това притеснявало генералите и адмиралите. Фактът бил, че тези интелигентни същества могат да бъдат свързани с нас и да вървят по коридорите на Щабквартирата на Обединените Сили в Европа или по коридорите на Пентагона. Няколко генерали дори се усъмнили, че тези същества могат да са и в Белия Дом.
Още две групи – имало много едра група като казвам „едра”, те били 6-8 дори понякога 9 фута високи и били хуманоиди, но били много бледи, много бели и нямали никакви косми по тялото. Имало още една група, които имали рептилски качества. Военните и полицаите по целия свят са имали срещи с тях. Те имат вертикални зеници и тяхната кожа много прилича на тази от стомаха на гущер. Тези 4 раси били познати през 1964 г. Но приятели, които все още работят като военни ми казват, че в момента са поне над дузина. Друг „информаторски” източник, който се отнася до различните извънземни раси е д-р Майкъл Улф, който твърди че е работил повече от две десетилетия на различни позиции, тайни позиции, които се занимават с извънземното присъствие. Независимо от продължаващия спор относно показанията на Улф и неговата правдивост, известен брой НЛО изследователи, които лично са го интервюирали го намират като последователен, ясен, разбираем и правдив. В едно интервю се твърди, че: Според д-р Улф, няколко конфедерации от извънземни цивилизации са ни посетили без да са особено координирани помежду си. Те са – Алианса (човеко изглеждащи извънземни от системата Орел, звездата Алтаир), Корпорацията (съставена от Сиви от системите Зета Ретикули), Федерацията на Световете (различни раси от много звездни системи) и Обединените Раси на Орион (култури от тези звездни системи). Допълнително Алианса е свързан с Корпорацията и Федерацията на Световете. Обединените Раси на Орион са свързани с Корпорацията и чрез тях с Алианса и Федерацията на Световете. И въпреки твърденията на Улф, че повечето извънземни са приятелски настроени, той казва, че известен брой са враждебни и действат като междупланетни ренегати. Отделен „контактьор”, който твърди, че физически се е срещал с извънземни и е прекарал известно време на техния извънземен кораб, е Алекс Кулиър. Той е интервюиран от разследващия журналист и НЛО-изследовател Паола Харис и въпреки личната й първоначална резервираност относно неговите умопобъркващи твърдения, го намира за доста правдоподобен и последователен и голяма част от това, което той казва се връзва с нейните собствени независими открития. Още повече някои от предполагаемите разговори на Кулиър с извънземните са довели до астрономически твърдения, които по-късно са потвърдени и са в съгласие с най-новите познания по квантова физика. Става въпрос за езотерични теми като например факта, че черните дупки могат да пропускат информация. Това помага да се констатира правдивостта на Кулиър като достоверен „контактьор” с важна информация за споделяне относно извънземните раси.
В редица статии, които са компилирани в неговата книга „В Защита на свещената земя”, Кулиър отбелязва някои детайли от мотивацията и поведението на някои извънземни раси, пример за което е следното: „Моето разбиране е че тези от системата Сириус-А се опитват да бъдат от полза и да помагат, защото се чувстват отговорни че тези, които са колонизирали системата Сириус-Б, са били първоначално от Сириус-А. Тези от Сириус-Б са идвали тук и са объркали нашите мозъци. И те са тези, които са дали на нашето правителство технологията за Монтоук. Те имат същите вярвания и мисловен модел като тези от Орион. Тези от Тау Кит също са замесени до голяма степен. Никой все още не знае какво смятат да направят Плеядинците, но аз ще споделя това с вас. Тези, които живеят в системата около Алцион – на някои от тях не може да им се има доверие, защото имат скрити помисли. За тези от Тейгета ми е казано, че имат много ясен приоритет – да поддържат идеята за свобода. Само защото дадена група има етикета „Плеядианци”, не
означава, че те са тук за да ни помагат. Хората се объркват по този въпрос. Познайте ги по делата им. Тези от Алфа Лебед са тук. Има група от Арктур, която се опитва да помогне. Тези от Процион, които също са освободени и се опитват да помагат. Те са доста ентусиазирани.”
В този доклад ще опиша основните извънземни раси, които най-често са споменавани в литературата и които изглежда имат най-голямо стратегическо значение за еволюцията и суверенитета на човечеството и тяхното влияние върху редица систематични глобални проблеми. Доклада прави разграничение между тези извънземни раси на базата на тяхната принадлежност към една или друга от две явни категории. 
Първата категория съдържа извънземни раси, с които „правителствата в сянка”, отговорни за извънземните отношения, са постигнали споразумения и дори са работили заедно в серия от съвместни проекти. Значителният брой на взаимо обвързващи споразумения между тези раси и „правителството в сянка” в САЩ и на други места, предполага съществуването на военно-индустриален извънземен комплекс от интереси.
Инетересът на Военно-индустриалния-извънземен комплекс (military-industrialextraterrestrial complex – MIEC – на български ще го наричаме ВИИК), в момента контролира по-голямата част от информацията засягаща извънземното присъствие и доминира над правителствените институции на планетата, финансовите интереси, масмедиите и носи отговорност за глобалните проблеми.
Има също и втора група от извънземни раси, които стоят извън тази мрежа от тайни споразумения между извънземните раси и „правителствата в сянка”/националните агенции за сигурност. Повечето контактьори посочват тези раси като приятелски настроени към човешките интереси, предлагайки по-етичен подход към предизвикателствата, които стоят пред човечеството, докато се подготвя за истината за извънземното присъствие и предизвикателствата, които му се поставят от напредналата извънземна технология. Точно тази група може да се окаже ключа към решаването на системните глобални проблеми причинени от първата група и от „правителството в сянка”.
В този доклад първо ще опиша групата от извънземни, които са част от ВИИК, който главно се асоциира със САЩ, но на практика е глобален. После докладът ще опише втората група от извънземни, които са отхвърлили идеята да се асоциират с ВИИК.
Разделението между извънземните групи по този начин помага да изпъкне комплекса на етично-легално-политическите измерения в разбирането как различните извънземни раси избират да се кооперират (или пък не) с ВИИК. Например, дали една извънземна раса е „неприятелска”, ако избере да стане част от ВИИК и по този начин сподели технология с националните агенции за сигурност – нещо, което може да се опише като „взаимно-облагодетелстващи проекти”, които водят до секретност, нарушаване на човешките права и разрушаване на природата в резултат на политиката на „тайното правителство”. И на същата база дали една раса е „приятелска” ако откаже да участва във ВИИК и по този начин да избере да играе главно наблюдаваща роля, докато огромната част от обществото е експлоатирано от човешките елити и извънземните им партньори в този комплекс. Докато на пръв поглед можем да отговорим с „да” и на двата въпроса, това не трябва да скрива по-дълбоките етично-легални-политически проблеми, които нарастват със съществуването на ВИИК и как да се отнасяме към подобни въпроси. Разбирането на мотивацията и дейностите на повечето значими извънземни раси ще помогне много в отговора на въпроси за правилните политики, които да се възприемат. Също така ще помогне и на отделните граждани да откликнат адекватно на дилемата, кои извънземни раси допринасят за глобалните проблеми пред които стои човечеството и с кои извънземни раси може да се работи за еволюцията и освобождаването на човечеството.

Ниските Сиви

Извънземните раси в тази група включват вездесъщите Сиви от звездната система Зета Ретикули и Съзвездието Орион, които са описани в повечето от изследванията за отвличания и които фигурират значително в съобщенията за НЛО-катастрофите. Робърт Дийн включва Сивите като една от расите описани в „Оценката на НАТО”.
Полковник Филип Корсо, който е служил в администрацията на Айзенхауер и по-късно оглавява Бюрото за Чуждестранни Технологии в Департамента за Изследване и Развиване на американската армия твърди, че е станал свидетел на тяло на мъртво извънземно от расата на Сивите, прибрано от Розуел през 1947 г. Това което той е видял пасва на класическото описание на 4 фута високо извънземно с голяма глава, големи черни очи с форма на бадем, тънко туловище и тънки ръце и крака. А ето и едно класическо описание на Травис Валтон, който е бил отвлечен от Сивите:
Те бяха много ниски, по-ниски от 5 фута и имаха много големи голи глави и никакви косми. Челата им бяха изпъкнали и много големи. Изглеждаха като фетуси (нероден развит плод). Нямаха вежди, нито мигли. Имаха големи очи – огромни очи – почти целите кафяви с много малко бяло. Най ужасяващото в тях бяха тези очи. О, човече, тези очи направо се взираха в мен. Видните НЛО-изследователи на „отвличания” като д-р Дейвид Джейкъбс, Бъд Хопкинс и д-р Карла Търнър, предоставят детайлни анализи на насилническите аспекти на НЛО-отвличанията. Тези изследователи намират потресаващи доказателства за насилническо третиране на хора взети на НЛО, на жени, които против волята си са станали предмет на генетични програми с цел производство на човешко-извънземни хибриди. Отделно вече зрели хибриди са извършвали унизителни сексуални действия с отвлечени жени. Много изследователи са съгласни, че Сивите са дълбоко въвлечени в развитието на хибридна човешко-Сива раса, която да бъде подходяща като проводник за следващото стъпало на човешката еволюция. Според полковник Корсо, Сивите са замесени в споразумения с администрацията на Айзенхауер, които висши военни считали като форма на „споразумение за капитулация”, в които Сивите имали разрешение да отвличат цивилни и да „разширяват” своята биологична програма. Клифърд Стон прави разлика между „добри” и „лоши” извънземни и отнася Сивите като част от „лошите момчета”, които извършват явни отвличания и че Американското правителство е несигурно как да съобщи това на обикновените хора.
„Добрите извънземни момчета са... е, добре, аз бих ги определил като номади. Става въпрос за ненамесата в живота на други живи форми и това е вселенски закон. Номадите се съобразяват с това. Сивите обаче нарушават вселенския закон... Мисля че това което се случва сега, е че американското правителство разбра през 1983 г., че те НЕ работят с добрите момчета, но наистина не знаят какво да направят по въпроса.
Сивите са много активни в отвличането на хора, генетични експерименти, следене на хора чрез импланти, контрол на съзнанието/програмиране, клониране и създаване на човешки хибриди. Това допринася за системните глобални проблеми като травматизирани хора от отвличания, генетично модифицирани хора, импланти за наблюдение на хора и пасивно население в следствие от хипнотичния контрол на съзнанието/програмирането.


Високи Сиви/Бели

Втората съществена раса от тази извънземна група са „Високите Сиви” описани от Робърт Дийн като „много висока група, като казвам висока имам предвид че са 6-8 понякога до 9 фута високи хуманоиди, но много бледи, много бели и без никакво окосмяване по телата си.” Високите Сиви са описани с произход от съзвездието Орион и според д-р Артър Хорн играят надзираваща роля спрямо Ниските Сиви.
Ниските Сиви са надзиравани в техните собствени редици от по-високите 7 до 8 фута Сиви. Всъщност това са Сивите, които извършват „дипломатически” мисии като тайни преговори за договори с лидери на човешките правителства. Както беше споменато Сивите по принцип и ниските 3-4 фута Сиви в частност, са нещо като наемници.
Подкрепа за дипломатическата роля която играят „Високите Сиви” идва от Уилиям Купър, бивш съветник в разузнаването на Флотата, който твърди, че е виждал класифицирани документи, в които се вижда че „Високите Сиви” са правили преговорни споразумения с администрацията на Айзенхауер в срещи, които датират от 1954 г.
По-късно през 1954 г. расата на Сивите извънземни с големи носове, която е била в орбита около Земята се приземява във военновъздушната база Холоман. Било е постигнато основно споразумение. Тази раса се идентифицира с произход от планета, която е около червена звезда в Съзвездието Орион, която ние наричаме Битългийз. Те заявили че тяхната планета умира и че в неопределено бъдеще те повече няма да могат да живеят там.
Срещата в базата Холоман щата Ню Мексико е била мястото, където е имало допълнителни извънземни срещи с Високите Сиви. През 1972-73 г. например, се твърди, че на продуцентите Робърт Еменеджър и Алън Сандлър им е било предложено да видят документален филм от военновъздушната база, който включва срещата с Високите Сиви в базата Холоман през 1971 г. Може да се заключи и че тази раса от „Високи Сиви” е хибридна и представлява смесица на биологичен материал от човеко-изглеждащи извънземни и „Ниски Сиви”.
Когато става въпрос за феномена на „отвличанията”, д-р Дейвид Джейкъбс заключава на базата на изчерпателни анализи на 60 случая, че Високите Сиви изпълняват надзираваща роля. Високите Сиви присъстват при много отвличания, които Джейкъбс е изследвал чрез регресивни хипнотични сеанси на отвлечени и се явяват началници на Ниските Сиви, които пък от своя страна са извършители на повечето отвличания.
Наскоро бивш служител в американските военновъздушни сили публикува своите мемоари, в които разкрива взаимоотношения с различни Високи Сиви, които той нарича „Високи Бели”, заради тяхната много бяла тебеширена кожа и бели коси.
Хол бил разпределен във въздушната база Нелис за периода 1965-67 г., където неговото задължение било да използва метеорологични балони за въздушните сили от частта на базата в Индиан Спрингс. Той описва срещите си с „Високите Бели”, които започват през 1965 г. и как той и още един военнослужещ са се справяли с тяхното смущаващо
присъствие. Хол описва каталог с инциденти, в които „Високите Бели” тероризирали други военнослужещи, които не ги разбирали, изненадвали ги или ги заплашвали по някакъв начин. Хол например описва един „Висок Бял”, който искал да убие един военнослужещ, който инцидентно ударил с камък неговото дете и счупил ръката му. Инцидентът довел до това че „Високият Бял” заплашил военнослужещият със смърт ако не напусне незабавно и не обещае никога повече да не се връща.
Други военнослужещи имали подобни негативни сблъсъци с „Високите Бели”, при които техните животи били заплашвани ако по някакъв начин плашели децата на „Високите бели” или пък не изпълнявали заповеди точно до последната буква.
Трябва да се отбележи, че за тези ужасни последици е било давано разрешение от Пентагона, който следял взаимоотношенията на Високите Бели с Хол и други военнослужещи. Само на Хол било спестено това заплашително отношение тъй като той имал интелекта и куража да общува с „Високите Бели” по приятелски начин. Още повече че както изглежда, той бил спасил живота на едно от децата на „Високите Бели” и това му помогнало да се сприятели с тях и да бъде част от проект, който изучава взаимодействието между хората и Високите Бели. Това е случай, в който Високите Бели показват повече положителни качества, като приятелство и огромни технически познания в техните взаимоотношения с Хол. Също е важно да се отбележи, че „Високите Бели” първоначално са били видени в пустинната местност Мохаве през 1954 г., което показва че те са свързани със споразумението или споразуменията, които са били постигнати с „Високите Сиви” и администрацията на Айзенхауер през 1954 г. Хол допълнително описва, че редовно ги е виждал в компанията на генерали от военновъздушните сили и други старши чиновници, които зачитали посланическия статус на лидерите на Високите Бели.
„Високите Сиви” и/или „Високите Бели” представляват работещ модел на това как „човешкият” и този на Сивите биологични материали, могат да бъдат събрани и следователно играе водеща роля в подпомагането на Ниските Сиви при „взаимодействието им” с човечеството, за да могат да развият подходящи хибридни биологически видове. „Високите Сиви/Бели” сплашват хората в различни описани контакти с тях и се държат като в клинични условия напомнящи на лекар, който извършва експеримент. „Високите Сиви/Бели” най-често са замесени в генетични експерименти, създавайки хибридна човешко-Сива раса, контрол на съзнанието и дипломатически споразумения с правителството в сянка. Глобалните проблеми на които влияние оказват високите Сиви/Бели включват генетично променени хора, импланти за следене на хора и прекалено пасивно население поради хипнотичния контрол на съзнанието. Също имат влияние при решенията на Елита, инфилтрация в агенциите за национална сигурност, както и потъпкването на човешките права на цивилни и военни.

(следва)

Няма коментари:

Публикуване на коментар