петък, 4 февруари 2011 г.

Плеядите - БЕЗСМЪРТИЕ И КОНТАКТИ

Преживяването на смъртта каквато я знаете е нещо, за което вие самите се програмирате. Процесът на стареене е онова, което очаквате през целия си живот. Бихме искали да посадим семената на идеята, че ще останете тук може би поне още стотина от вашите години, ако си изберете това. Това върху което ще работите, е разбирането и разпространяване на идеите, които са поставили граници на вашия опит и на това как да препрограмирате, така да се каже, как да освободите вградената травма, която е кодирана и записана в костите и клетките на вашата структура, които очакват определена форма на развитие.
Това не е нова идея - идеята за безсмъртието, но е идея, която ще се възроди. Вие се подготвяте да обучавате масите на това, независимо дали го съзнавате, или не. Всеки от вас ще работи по различен начин, проявявайки своето собствено чувство на съзидателност.
Наложително е много от вас да останат тук, за да помогнат за формирането на новата Земя, която се ражда. Вие не сте тренирани само за да работите 20-30 от вашите години, а след това да се оттеглите. Не става въпрос за това. Вие сте в средата на гигантско изместване в съзнанието, обхващащо цялата земна сфера Терра. Към настоящия момент вие виждате само частица от онова, което предстои. То е отвъд вашето разбиране. Чувствайте се добре с това, тъй като то ще се разкрие, когато вие сте в състояние да разберете онова, което трябва да се знае. Идеята за безсмъртието ще има общо с вашето разбиране за значимостта на синхронизирането на вярванията и физическото тяло, на оползотворяването на великия лечител и възстановител за вашата система - кислорода, и как посредством дишането и освобождаването на ограничаващите идеи и програми поставени пред физическото тяло, ще позволите на себе си да регенерирате.
Някои от вас могат да паднат духом при тази идея, тъй като вашия живот не е в хармония към момента и могат да кажат "Не искам да живея още 100 години". Това ще се промени след като определени трудности бъдат извадени на повърхността и освободени и отработени. То ще стане посредством вашите намерения. Ще стане в естествен процес. Ще се развие с времето. Ние ще ви показваме в каква посока работите.
Вие всички очаквате да умрете. Празнувате рожденните си дни и им се радвате само до определена възраст. След това започвате да се ужасявате от тях, защото сте си изработили програма, според която всеки рожден ден носи дегенериране на тялото, болести и състояние водещо до неактивност. Картите от магазините, в които купувате, рекламират именно това. Навършвате 29 години и си казвате, че сте превалили хълма. Изтъкваме ви това, защото работим с вас и ви подготвяме не само за няколко години вълнуващи преживявания, а за такива в продължение на много години, ако изберете това. Винаги зависи от вас.
Съществуват вероятни животи пред вас, които са освободени от физически трудности. Ако искате да се освободите от физическите трудности, именно вие трябва да приемете лечението. Лечение е необходимо, когато съществува дискомфорт в тялото. Дискомфорт в тялото съществува, когато човек отказва растежа, който душата има необходимост да преживее. Това е блокиране на растежа. Това е страх от промяната.
Чували сте ни да говорим достатъчно често за това колко важно е да се промените и все пак всеки от вас се страхува от промяната и искате да контролирате до най-малката подробност всеки аспект от живота си.
Когато позволите на тялото да се движи напред без страх, тогава няма нужда от дискомфорт или болест. Когато се научите да вярвате, че можете да поддържате устойчивост на телесната структура, устойчивост на регенерирането на клетките, вие ще бъдете в състояние да го демонстрирате и на другите.
Разширете вашите идеи, особено в областта на стареенето и безсмъртието и за това кои можете да бъдете. Вие можете да възвърнете своята жизненост. Съществуват древни науки, както можем да ги наречем, които споменават за възможностите на дишането. И въпреки това, на вас то ви се вижда като твърде голямо усилие. Какво е общото между всички вас, които сте на тази планета? То е, това, че всички имате необходимостта да дишате. А какво прави този кислород на вашата система? Регенерира я. Той активира онова, което става в нея.
В тези времена на ускоряване на енергията, ще е необходимо всеки от вас да добавя кислород към своето същество. Съществуват много начини да направите това. Най-лесният е да започнете непрекъснато да държите сметка за своето дишане. Чрез дишането можете да направите много неща. Можете да активирате кристалните структури, или да деактивирате кристалните структури. Можете да активирате своето собствено Аз. Можете да пречиствате енергията, която преминава между две създания - просто чрез вдишване и издишване. Можете да постигнете състояние на огромно спокойствие. Можете да постигнете състояние на променено съзнание. Можете да постигнете изцеление. Можете, евентуално, да постигнете състояние на телепортация, билокация и дематериализация. Именно това е посоката, в която работите.
Втората част на нашата дискусия е за подготовката и за това какво е да имаш контакт. Контактът е съществувал на вашата планета от самото начало. Имало ги е тези, които са идвали и чиято цел на живота е била да обучават културите. Съществуват онези, които дори до ден днешен са се уединили в дълбоките катакомби, както бихте ги нарекли, дълбоките подземни тунели и манастири във вашия древен Тибет, в които се съхраняват телата на онези, които се пазят за вечността, за да може да им бъде напомнено за учителите от звездите, които са направили толкова много за тази планета.
Винаги, когато човечеството е правило скок напред това е ставало, защото човечеството е било насочвано и защото то е искало съдействие. Много информация е предадена на вашата планета по различни начини. Всеки от вас е на път да получи огромен обем информация чрез себе си - от вас зависи дали ще повярвате в това. От вас си зависи дали ще поискате учител и помощник, който ви е необходим в този момент, за да осъществите жизнения си план. Всички вие сте тук по важни причини. Евентуално, вие всички ще осъществите контакт. Това може да стане по много начини. Чували сте ни да казваме отново и отново, че има много измерения на опита, всяко от които притежава своя валидност.
Подгответе се и очаквайте във всеки момент още информация, за да може любовта да премине и изтласка вашия страх. Може да си мислите, че за нас е лесно да ви кажем да накарате страховете си да отстъпят. Вашите страхове започват от детството ви. Какви могат да бъдат вашите идеи за неизвестното, за безопасността.
В началото може да се стреснете, когато някой дойде във ваше присъствие и резонира на четири-пет фута над земята и ви дава наставления час-два. И все пак, ако се случи - вие сте го привлекли към себе си.
Ще установите, че каквото и да сте преживели през изминалия месец, то ще се удвои през следващия. Вие създавате за себе си масивно ускорение, защото всички го притегляте към себе си.
Най-добре би било, ако желаете, да последвате съвета ни, да поддържате равновесие и при всички случаи ясно да заявите - чрез молитва или намерение какво желаете и да използвате огромните дарове, които срещате по пътя си. Вие всички сте избрали себе си и сте си дали възможности за растеж отвъд дори най-смелите си мечти. Както винаги, ние сме тук, за да ви съдействаме и ви казваме, че съществува път на радост и слава пред вас и това е всичко, което ви е необходимо да знаете. Придвижете се в посока към това.
Въпрос: Значи ще започнем да ядем все по-леки храни, докато се учим да привличаме все повече енергия от етера и все по-малко - от физическото ни обкръжение, така ли?
Плеядианците: Точно така. Онези от вас, които обичат храната, няма нужда да я изоставят. Въпросът не е, че ще правите големи жертви. Просто ще откриете, че има алтернативни начини за съществуване и ще откриете, че вече нямате желание да поддържате предишните си хранителни навици.
Много от вас ще установят, че когато започвате да внасяте повече кислород в системата, ще получавате и повече енергия, която не е задължително да постъпва непременно от храната, че тя може да дойде от светлината, от медитацията, от подредеността на вашите мисли, от промяната на вашите убеждения, и че тялото няма нужда да се основава на онова, което вашите специалисти по хранене твърдят, че ви е нужно, за да останете живи.
Въпрос: Каква трябва да е първата ни стъпка по пътя към подмладяването?
Плеядианците: Внасянето на кислород. Кислородът отмива онова, което е ненужно и поддържа тялото изпълнено със светлина. Дишането е основното. Съществуват добавки, които също са окислители. Съществуват много неща, които внасят кислород в тялото ви , които можете да си закупите.
На дишането все още не се обръща необходимото внимание. Всичко друго определено ви помага, но дишането е ключът. Каквото и да решите да добавите към живота си, използвайте процеса на дишане. На всеки от вас, които сте на планетата, е дадено всичко от което се нуждае, за да постигне завършеност. Вие самите откривате нещата, които да ви помогнат в този процес и в това няма нищо лошо. Ние приветстваме вашата съзидателност. Но всички вие притежавате способности и дишането е един от най-мощните ви инструменти.
Съществуват много техники. Съществуват много пътешествия, които могат да бъдат извършени с помощта само на дишането. Като използвате дишането и процеса на окисляване, заедно с поемането на субстанции, в които има кислород - особено ако консумирате храни богати на кислород - вие повишавате лекотата на съществуване. Активирате енергийна форма, която донася мащабни състояния на осъзнатост.
Въпрос: Започнахте да говорите за контакта. Чувствам, че с мен беше установен контакт, но не съм сигурна дали беше реален, или не.
Плеядианците: Какво мислите, че ще ви кажем - че си го въобразявате ли? Какво ви говорихме за въображението? Какво ви споменавахме за различните реалности на съществуването? Всички те са легитимни. Вие самите сте си решили и в този момент ви е било казано да приемате. Мнозина от вас са обградени непрекъснато. Единствено от вас зависи дали ще решите да приемате.
Някои от вас ще започнат да чувстват натиск върху своето тяло, натиск върху кожата. Ще има леки намеци. Ще имате чувството, че въздуха в атмосферата се е променил. Ще има разлика в молекулярната структура на светлината пред вас. Всичко това е част от разнообразие от енергии, които се опитват да комуникират с вас. Нещо повече от факта, че тези същности се опитват да комуникират с вас всъщност е това, че вие самите сте разрушили бариерите относно това, което считате че е възможно. Вие се придвижвате твърдо към онова, което бихте определили като четириизмерно преживяване, което ви позволява да бъдете чувстващи, а не мислещи.
Въпрос: Какво ще кажете за нашите страхове от контакт?
Плеядианците: В момента твърде малко от присъстващите на планетата са безстрашни. Така че, преди всичко, откажете се от всяко предварително мнение, което можете да имате за себе си, или за другите, които се изправят срещу своите страхове. Един от най-добрите начини да преодолеете своите страхове е да си ги признаете. Когато лъжете себе си и когато се опитвате да се преструвате, че не ви е страх, вие заравяте дълбоко в себе си това интимно чувство, което не признавате, защото считате че е слабост. А когато го поставите пред себе си и кажете "Страхувам се", вие отправяте изявлението към главата и искате да разберете този страх и искате съдействие в тази област.
Когато изпитвате страх, особено от контакт, вие се страхувате от непознатото, от "х" фактора, който ще се появи и ще ви окаже влияние по начин, който вие не можете да контролирате. Казвали сме ви, че вашия свят е резултат от проявата на вашите мисли.
Вашето намерение относно вида опит, който искате да имате, може буквално да се промени в миг. Ако някога откриете в опита си от трето, четвърто или пето измерение, че привличате към себе си нещо по-малко от онова, което избирате, трябва да се научите да вярвате, че можете да преодолеете това в миг - независимо дали става въпрос за сън, или за някой, който ви напада. Вашите сили са такива. Вашите мисли ще изградят стена за защита и може да използвате тласък от енергия, която ще спре онова, което идва към вас.
Когато чувствате страх и желаете да спрете преживяването и не се чувствате подготвени за него, заявете това и образувайте около себе си броня от светлина и знайте, че тази броня от светлина е толкова реална, колкото и всяка друга, изградена от тухли стена. Това е, на което учите себе си - че вашите мисли изграждат вашия свят.
Голямото болшинство от вас няма да имат нужда от защита, тъй като имате способността да разберете, че ще привлечете към себе си най-висшата от светлинната енергия. Ако желаете контакт, поискайте той да се осъществи когато се чувствате в безопасност и удобство, за да не се стреснете. Определете как желаете контакта. Ако просто казвате "Искам контакт, искам контакт", какво ще получите? Ако искате контакт при определени условия, в определени параметри на опита, заявете това: "Бих искал да имам.." и определете утвърдително как проектирате опита си. "Ще се радвам на контакт с някой, който би се свързал с мен с любов така, че незабавно да почувствам това и незабавно да премина в състояние на приемане. Искам с мен да осъществи контакт някой, чиято физическа външност и вибрации са такива, че да се чувствам удобно с тях." Вие ще решите доколко приключенчески ще бъдат преживяванията ви. Ще дойде време, когато ще събирате толкова много впечатления и преживявания, че ние ще бъдем изтласкани назад и ще чакаме ред, за да се включим.
В момента на планетата се осъществяват много контакти. Вселената ви ври и кипи от живот. Само защото някои имат определени способности не означава непременно, че са с най-висши намерения. В това отношение усетът е най-важен.
Начинът по който усещате това, е чрез чувството в централната част на тялото си. Какво е усещането ви там? Чувствате ли комфорт? Чувствате ли се ентусиазирани? Какво е съобщението, което ви се дава? Дали сте посочени заради своите собствени способности, или искат от вас да направите нещо от което не се чувствате комфортно? Всичко това са ключове.
Определено вие на вашата планета ще преживеете голямо объркване, тъй като всичко това ще започне да се случва съвсем скоро. Всичко, което е било скривано, което е било прикривано от вас, ще излезе наяве в настоящото десетилетие и вие всички ще имате възможността да настроите точно интуицията си и да се приведете в съответствие с енергиите - човешки и други, които ще ви предоставят възможности за растеж. Вие сте тези, които в зависимост от своите намерения ще решите какъв ще бъде този растеж.
Повечето от съществата идващи от небето в този период са онези, които ще разширят духовното разбиране на човечеството. Човечеството ще се научи да резонира със своята чувствена красота и огромно желание да стане едно цяло с по-висшите сфери. Не наричайте тези, които идват на земята a^ns*. Разберете, че ние сме вашето древно наследство и че много са дошли да ви съдействат. Много са дошли да ви събудят отново и да ви позволят да се придвижите отвъд това време, в което сте били напълно отчуждени от своите собствени енергии. Приветстваме ви за вашето пътуване в самите себе си.



Емилия Манолова

Няма коментари:

Публикуване на коментар