понеделник, 21 февруари 2011 г.

Плеядите - ЗА БЛИЗКИЯ ИЗТОК, СИВИТЕ, КОМПЮТРИТЕ И ОЩЕ НЕЩО

ВЪПРОС: Тогава това, което става в Близкия Изток би било отличен начин да се получи значително количество храна. 

Да, Много добре. Освен това, що се отнася до Средния Изток, нека ви подсетим нещичко за Близкия Изток. Както казахме, областта, която се нарича Месопотамия, е мястото, на което започва всичко. Мястото, на което тези богове-създатели установили своя дом преди 300,000 години. Осъзнайте това, че съществуват портали, или това, което бихте нарекли енергийни "улеи", през които човек трябва да навлезе в планетарните съществувания. 

В Близкия Изток има огромен портал - коридор за достъп до вашата планета, който преди 300,000 години определени богове-създатели притежавали и заемали. Имало е нашествия, битки, всякакви неща - заради този портал. През него честотата на човечеството може да бъде контролирана - това не е единствения портал - съществуват и много други портали макар, че това е главния портал, заради който са се водили всички битки във времето. Боговете-създатели, които били тук преди 300,000 години се завръщат. Те все още съществуват. Те живеят, работят и съществуват подвластни на закони различни от вашите. С други думи, 300,000 години не е твърде дълъг период за тях - разбирате ли това? Това е вашия времеви сектор, не техния. Те пътуват през това, което наричате пространство. Те са интересни същества. Те са спомогнали да се развие вашата цивилизация. Те са спомогнали да се разруши вашата цивилизация. Дори помежду си те спорят и се бият. Вярвате или не, боговете-създатели правят това. Да се върнем на въпроса. Те губят контрол над планетата, затова се връщат към своя първоначален портал и създават страх и хаос в областта на своя портал, защото именно това е тяхното гнездо. То не се намира над земята, то е под земята. 

ВЪПРОС: Значи, това ги свързва с извънземните сиви и драконите, така ли? 

Всичко е част от нещо, което бихте нарекли йерархия. Много от тези в йерархията не разбират как работят нещата на отделните нива, точно както онези военни в САЩ не винаги разбират военната йерархия. Всичко е в голяма степен разделено на части. Това е начина да се поддържа контрол, да се раздели силата на части. 

ВЪПРОС: Кои точно са съществата, които смятат, че именно те са собствениците? 

Те са космически същества. Те имат това, което бихте нарекли свой дом в космоса. Те се развиват. Те са богове създатели. Те могат да създават живота макар, че от известна гледна точка съществуват тези, които биха ги изритали от клуба на боговете-създатели, защото чувстват, че те не почитат живота, който създават. Но във вселената на Първосъздателя тук, всички неща са любов. Понеже всички неща са любов, тук се научават много, много уроци. И така, тези същества са космически същества, които идват тук - чиито истории срещате в древните ръкописи - те спечелиха битката. Те дойдоха тук, защото искаха това място по свои собствени съображения - по много причини. 

Те са "миньори". От една страна, те искаха да проучат вътрешността на Земята и да видят какво има вътре. Едно от нещата, които са много интересни за вашето образование на планетата е, че целия напредък и разбиране на това, което става във вашата Земя, не се оповестява публично от университетските системи. Това е пазена в строга тайна наука - науката във вътрешната Земя - тя е доста шокираща. Тези същества притежават много машини и са построили, или добавили тунели към съществуващите системи от тунели. Те са построили много, много системи под повърхността на вашата Земя. Тези същества обичат да работят зад кулисите. Изразено с ваши понятия те не са хуманоидни. Те са проектирани като различен сбор от молекули. Някои от тях могат да бъдат определени като влечугоподобни по природа - ето защо им слагат прякора "гущерчетата". Ние вярваме, че ако се вгледате в своето общество понастоящем, ще разпознаете - в някои от вашите телевизионни шоу програми, от играчките, с които си играят децата ви - тяхното завръщане - тяхната повторна поява във вашето общество. В ход е доста хитро измислена програма, за да бъдат въведени вашите влечугоподобни предци. 

И така, те дошли на тази планета по ред причини. Те искали да контролират честотите, за да имат източник на храна, да копаят вътрешността, да установят честотен контрол във вътрешността, а след това създали други същества, за да си играят със Земята - да създават мисловни шаблони - като внасяли холограми на вашата планета, за да повлияят върху цялото поколение и да го накарат да промени курса на своите вярвания чрез събитията. Те стояли зад повечето религии, или зад изкривяванията на главните религии. Те са много интересни персонажи. 

ВЪПРОС: Те знаят ли, че и ние сме тук и че вече печелим войната на друго ниво? 

Да, знаят, но ви подценяват, при цялото си великолепие. Въпреки целия си блясък, и те имат области, които могат да бъдат наречени бели петна. Разбирате ли? Те са толкова очаровани от силата, че се бият и помежду си. 

ВЪПРОС: Но след като знаят, че сме тук, няма ли да се опитат да ни отнемат нашата сила? Или се страхуват от нас? Или искат да водят битка с нас? 

Вгледайте се в своето общество, какво прави то? Да ви даде сила ли се стреми, или да ви я отнеме? 

ПИТАЩИЯ: Да ни я отнеме. 

Значи, какъв би бил отговора на вашия въпрос? Знаейки, същевременно, че тези същности са проникнали в правителствени, религиозни институции и в образователните системи? САЩ участват в едно огромно пътешествие, като с влакче в пратер. Вие притежавате потенциала да суспендирате своята конституция, да изгубите много от своите права. Защо? Защото хората като цяло са твърде добросърдечни. Не Семейството на Светлината са добросърдечни. Вие сте разбивачи на системи. Останалата част от населението е твърде добросърдечна. Те искат да си седят облегнати назад. Те са лишени от сила с помощта на честотния контрол - посредством телевизията и радиото. Посредством всички неща, които са проектирани да създават статично електричество около наличното ДНК. 

ВЪПРОС: Да, но аз говорех за нас, Съществата на Светлината. 

Нека ви кажем нещо. Вие сами създавате своята реалност. Не влечугоподобните. Разбирате  ли? 

ВЪПРОС: Споменавали сте, че човек трябва да посети светите места, като египетските пирамиди и Перу. Необходимо ли е, когато работиш над себе си, да посетиш лично тези места? Или това е нещо, което може да се разгърне вътре в самия теб, вместо да бъде задействано отвън? 

Не е непременно необходимо да ходите там. С други думи, ако никога не отидете на свещено място, а винаги си стоите в задния двор, няма непременно да изпуснете нещо. Намерението е важно - способността да очертаете ясно какво желаете да преживеете. Намерението да отворите своите банки на паметта, да активирате паметта си и да се изложите на честотата на други, които са били на тези места е всичко, което е необходимо да преживеете. С други думи, достатъчно хора са ходили на тези места, където данните са кодирани в камъка, където е историята на вашата планета и където я има тази честота на камъните, която е честотата на информацията, която не се признава (поне не официално) на вашата планета. И тялото, когато премине към състояние на приемане може да приеме информацията от този тип. Ето защо много пъти хората имат много интересна реакция спрямо местата, които посещават. Те чувстват честотата на историята на това място. Те чувстват и енергията, чувстват познанията, които са записани в камъните на тези места. На такива места тези камъни са обикновено гранит, а в гранита има кристални структури. Някои от тях, разбира се, са варовик, който да ги предпазва от ерозия под въздействие на водата. Историята е вградена в камъка - в самия камък. Тя е пригодена, тя е нанесена там посредством устройства, които издават звук. Хората в древността разбирали ролята на пазител на честотата. Ако отидете в Египет и погледнете йероглифите по стените, ще видите човешки същества, седнали в странни пози - до половината са като хора, другата половина - като нещо друго, а ръцете им са над главите. Между ръцете им има един зиг-заг, който бихте нарекли светкавица. Това означава пазител на честотата. Това означава, че този индивид е бил в състояние да поддържа и излъчва определена честота и да имплантира определени структури в познанията и посредством честотата, а не само в писмена форма. И така, когато човек отиде на тези места, се натъква на това. 

Интересното е, че има множество свещени места, които са все още под повърхността, или все още очакват да се извърши сливането на измеренията. В САЩ е имало множество, множество древни цивилизации, които са взели участие тук, много, които са оставили свои останки, а тези останки са били прикривани и заравяни съвсем хитро, съвсем преднамерено. И те ще започнат да излизат на повърхността през следващите 20 години. Много нови открития ще бъдат направени, много повече, отколкото в който и да е друг времеви период на това, което бихте нарекли писана история. Много от тях вече са били разкрити, особено в Египет миналата година. Защото мнозина са ходили да разкрият тази енергия, но въпреки това тя е била пазена в тайна, нали? В Перу е другото място, където тунелната система влиза под Земята и една много древна цивилизация е била въведена от Хората- Птици в областта на езерото Титикака - далеч по-древна от тази в Месопотамия - заровена разбира се, под много земни пластове. 

Вашата планета е едно изключително интересно място. Ако само онези, които приемат информация имаха по-голяма свобода да я разгласяват, мнението на всеки щеше да се промени, защото щяха да открият, че Земята е наистина място на Любов, а не място, на което просто да се стараеш да оцеляваш. 

ВЪПРОС: Това, което възприемам - илюзия ли е, или не? Имам чувството, че гледам към бездушни, кухи, роботоиди, синтетични хора - и се чудя. Дали виждам отражението на самия себе си, или наистина виждам...? Това ме отблъсква, защото виждам тези хора като мошеници. 

Нека ви кажем какво се случва - това съвсем не е необичайно - добре е, че повдигнахте този въпрос - дъбре е, че въпросите, които ни задават от единия край на страната до другия са едни и същи - това показва, че се развивате едновременно. Това, което се случва е, че вече не сте заспали. Вие сте се отделили от контролираното население - поради енергийния шаблон вътре във вас - поради това, че сте дошли тук, за да се отделите. Дошли сте тук за да бъдете част от него и за да разберете човешката дилема - но след това сте дошли тук, за да се събудите - да приемете цялата информация, да бъдете приемник на Космическите лъчи и да позволите на процеса да ви промени. Това, което се случва сега е, че доста хитро, момент след момент, вие се променяте толкова много, че всичко започва да ви изглежда различно. И започвате да виждате отвъд илюзията. Започвате да виждате отвъд контрола на честотата на тази планета. Повечето хора - особено в САЩ - подлагат себе си на въздействието на телевизора или радиото. Това са двете методологии, въведени преди около 50 години с единствената цел да се контролира човешката честота. Това беше много успешен пазарен план, наистина много успешен. 

ВЪПРОС: Това отнася ли се и за компютрите - защото аз обичам компютрите и работя с тях всеки ден? 

Вижте, не самата технология е лоша. С технологията няма нищо нередно. Въпросът се свежда до това как се използва тази технология на вашата планета. Проверете своите чувства. Проверявайте своята яснота. 

За вас, хората е много, много лесно да убедите себе си, че сте добре. Нашето средство (Барбара) казваше на една нейна приятелка оня ден, че когато отиде в Ню Йорк или Вашингтон, хората там не мислят, че има нещо нередно. Те не искат и да чуят, когато им казваме: Хора, това не е здравословно обкръжение - вие сте поразявани синхотронно - сега е подходящ момент да напуснете. Те казват НЕ, ние сме си добре. Те отричат напълно колко наясно могат да бъдат. 

Ако искате да сте наясно - ако искате да разберете себе си и вселената - отидете и прекарайте една седмица, или две, далеч от електричеството - на някое място сред природата, където се чувствате добре. Там, където не преживявате стрес от каквото и да е. След това вижте какво можете да приемете за себе си. Междувременно, отидете и седнете и прегърнете едно дърво. Седнете в парка. Доближете се до природата и започнете да виждате способността си да предавате - каква е тя, когато сте сред природата и каква - когато сте до контролирана технология. 

ВЪПРОС: Но няма начин да избягаме от използването на компютрите - и това е в сила все повече и повече. 

Това е хубава технология и един ден ще се превърне в прекрасна технология, а не в манипулативна. Вижте, тя е била масово разпространена сред публиката. Публиката я използва в своята невинност - без да разбира огромната манипулация, която стои зад нея. 

ВЪПРОС: Но ако манипулацията създава карма, причина и следствие - не си ли дават сметка манипулаторите, че правят тази манипулация на самите себе си. Че всичко, което изпращат във вселената ще се върне обратно към тях? 

Не, разбира се, че не. Те все още не са си дали сметка за това. Но вече започват - особено вашия почитан президент Буш - той започва да си дава сметка, че всичко, което е задействал, започва да се обръща срещу него. 

ВЪПРОС: Но някои от тези същества - боговете-създатели - те интелигентни ли са? Не си ли дават смета за очевидното? 

Нека ви кажем нещо. На вашата планета се приема, че понеже някой е интелигентен, значи е и духовно осъзнат. Това е абсолютно невярно! С други думи, някой може да бъде блестящ - може да се научи да превъзхожда човешките закони - и все пак да не работи с честотата на Любовта. Вижте, светлинната честота внася информация. Честотата на Любовта носи съзидание и уважение и връзка с цялото творение. Честотата на Любовта сама по себе си може да бъде много осакатяваща ако мислите, че честотата е извън вас. Можете да правите това, което е било правено на тази планета отново и отново - да боготворите някой, който ви рекламира честотата на Любовта така, сякаш е светец. Идеалният вариант е да носите светлинната честота на информацията - да станете информиран - и да свържете информацията с честотата на Любовта, което ще ви позволи да се почувствате част от творението - ще ви позволи да не го осъждате и да не се страхувате от него - ще ви позволи просто да съзрете божественото, съвършенството в него докато то се развива, за да научи всяко включено в него съзнание за себе си. 

Точно както компютрите могат да бъдат използвани по положителен начин. Зависи как го използваш. Зависи от криещото се зад него намерение. Ние твърдим, че в продължение на доста години намерението зад телевизията е било да се създаде нация от автомати - да се създаде нация от хора пристрастени към честотата, която им се излъчва - така, че даже и да не им харесва това, което гледат, да продължават да го гледат - това ви държи неподвижни и не ви дава възможност да мислите. 

ВЪПРОС (Продълж.): Но ако позитивните сили започнат да го използват като честота...? 

Това е един от парадоксите, където от една страна освобождаваща информация се предава посредством разрушителна честота. И ето. Вие гледате телевизия и някое телевизионно предаване ви казва всичко за това колко възвишени и неограничени можете да бъдете - докато всъщност ви облъчват с честота, която ви държи встрани от способността ви да мислите - това ви държи в неподвижно състояние и ви превръща в общество, което се стреми единствено да оцелее, да не закъснява, да си мълчи и да ходи на работа. Ние виждаме твърде малко добро в честотата на телевизията и ви препоръчваме да не се подлагате на нейното въздействие. 

Всъщност, ако наистина искате да се развивате, казваме го съвсем сериозно, не четете вашите вестници, не слушайте радио и не гледайте телевизия. Ако сте в състояние да се отървете от медиите за известно време, ако се отстраните от честотата на хаоса, вълненията, стреса, врявата и изкушенията от всякакъв вид, които всъщност не са ви нужни - ще започне да получавате яснота. Ще започнете да се вслушвате в това, което става вътре във вас самите. Ще започнете да придобивате възможността да живеете в света, а не да се изгубите в него. Ще получите яснота. Не можем да наблегнем на това достатъчно силно! 

Всеки иска да спори с нас до край относно това - ами това предаване - или, нека да гледаме само тази програма! Спорете за каквото си искате, но ние ви казваме, че когато пътувате по света и отидете в страните от третия свят, където не разполагат с баня и тоалетна в къщата, където не разполагат с течаща вода, където не разполагат с готварски печки и хладилници - имат телевизор. Ние питаме - какво стои зад това? 

Разбира се, ако се намирахте в общество, което наистина го е грижа за неговите членове, там нямаше да ви дадат телевизор. Ако бяхте в общество, което наистина почита своите членове, всичко щеше да ви бъде дадено по начин, който да ви осигури цялостност, а не лудост. Телевизията освен това ви задържа бездейни - насърчава заседналия живот. Огледайте се наоколо си. Събудете се, хора! Относно идеята за телевизията ще ви кажем, че когато телевизора не е включен, в много случаи той е създаден така, че да излъчва отклоняваща честота - да предава нещо. Вашите микровълнови печки също се използват по начин, който не е бил предвиждан. Бъдете нащрек. Ако не се чувствате добре във връзка с нещо, ако то създава статичност и нервност във вас, спрете го. Отстранете се от него. 

Това, което се случва е, че докато се променяте, вие получавате по-фина настройка. Превръщате се в по-чувствителен инструмент. Разбирате ли? И това показва какво е било преди това около вас - били сте толкова плътни, че това нещо ви е действало и оказвало влияние и държало в сферата на по-ниските вибрации, а вие даже не сте били в състояние да го усетите. Сега, когато получавате яснота и променяте своята диета специално за целта, като пиете повече и по-пречистена вода, защото водата функционира като проводник на електричество в тялото, също и като очистител, всичко започва да се променя. Всичко се ускорява - времето се разпада. Космическите лъчи внасят огромна енергия на планетата, а ДНК се развива. Затова всички вие започвате да ставате много чувствителни. Ще откриете, че храната, която сте обичали преди една или две години, вече не ви харесва, тъй като сте толкова чувствителни към честотите, които се съдържат в някои храни, че не можете да ги ядете. 

Всички вие трябва да обявите ясно своето намерение относно това как бихте искали да бъде проектирана вашата реалност. Това не означава, че не сте гъвкави. Това означава, че работите с яснота и че заявявате: До моите водачи и духовни същества и всички онези, които ми помагат в моето еволюционно пътуване на тази Земя, моето намерение е да имам успех - моето намерение е да съм в безопасност във всички неща, които правя - моето намерение е да получавам Любов и да отдавам Любов във всичко, което правя. Моето намерение е да си прекарвам страхотно - да съм осигурен с блага според нуждите ми - моето намерение е да не се привързвам прекалено много към материалните блага. 

ВЪПРОС: Аз говоря на Земята като на живо същество. Когато нашите собствени центрове на чувствата бъдат пречистени, тогава това ще даде ли на Земята възможност да се измести по-плавно, вместо с катаклизми, които отразяват нашия стрес и напрежение и полярности? 

Да, с други думи, уроците на Земята понастоящем имат общо с много неща. Преди всичко, както някой питаше, за настъпването на четвърто измерение - с промяната на честотите, всичко наоколо се променя. Когато честотата се променя то е като да се изнасяш от къщи. Вече не живееш в същото обкръжение, цялото обкръжение се променя. Тези промени са предназначени да осигурят духовен подем в живота на всеки. Те са проектирани да улеснят всекиго в разбирането на опита. Те са предназначени да бъде разединен човека от парадигмата, която е дефинирала вашия свят като твърд и устойчив. Това е дефинирало вашия свят с много ограничени термини. Ако хората започнеха самостоятелно да поставят като номер едно приоритет качеството на живота, като същевременно почитат качеството на живота на Земята, на тази планета би имало много малко промени. Но много от хората, особено във вашия Западен свят, вашия Западен експеримент, са загрижени за съвсем различно качество на живота - колко електроника притежават, колко коли в гаража си имат. И те изобщо не са свързани с влиянието на цялото това материално производство върху чувстващото същество тоест, да речем, вашите родители. И така, ако хората не се променят, ако те не направят изместване в стойностите, т.е. да започнат да ценят това място, благодарение на което сте тук, тогава Земята в своето желание за своята лична инициация, в своя собствен сремеж към по-висша честота ще донесе пречистването, което ще я балансира отново. 

Сега съществува потенциал (и ние сме казвали това многократно) много, много милиони хора да напуснат планетата за един следобед. Може би тогава всеки ще започне да се събужда относно това какво става. 

Вижте, вие сте получавали предупреждения. През цялото време сте получавали предупреждения, които ви насърчават. Окуражават ви. Карат ви да осъзнаете, че трябва да има глобална промяна. И да, налице са незначителни движения и тези незначителни движения ще нарастнат неимоверно. Всичко зависи от това доколко склонен е съответния някой да се промени. Каква е вашата отговорност в този процес? Вашата отговорност е доколко имате желание вие, всеки един от вас да се промени! Не само да говори за това - дошло е времето да го направите. И когато се посветите на промяната, когато започнете да правите това в своя личен живот, вие автоматически правите промяната достъпна за цялата планета. 

ВЪПРОС: Един въпрос относно подземните водородни експлозии - информацията , която съм приемал казва: Не правете това - не правете това! Но въпреки всичко, Президентът Буш настоява да продължим да го правим. Сега планираме да ангажираме всеки в това така, че през януари да кажем: Не. Не можем повече да си позволяваме това - ние няма да го толерираме. Имате ли други идеи какво можем да направим - нещо, което можем, а засега не го правим? 

Вижте, трябва да се събудят повече хора. Начинът, по който повече хора ще се събудят е когато осъзнаят отклоненията. Не в съседния град. Когато осъзнаят отклоненията в собствения им заден двор. 

Ето защо е такова качеството на хранителните продукти - ето защо е непрекъснатата липса на стабилна икономика и висящия хаос - ще има нужда от много по-голямо посвещаване на всички тези действия. Разбирате ли? Защото вижте, много хора не искат да са на видно място, защото се страхуват да не си навлекат неприятности. И затова си казват, аз ще си пазя работата и собствената безопасност. А едно от най-невероятните неща, които могат да се видят в едно общество е, че когато отнемеш сигурността на всички, куражът започва да разцъфтява като току-що засадена градина, защото те вече нямат какво да губят. И тогава хората започват да се изправят. 

Никога не си позволявайте да имате чувството, че вашите усилия са напразни. Но и не се привързвайте прекалено към резултата. Използвайте силата на своя ум за да възнамерите ясно какво точно желаете. Поискайте помощ от нефизическите сфери. Визуализирайте резултата, който искате да получите. Разберете, че вие създавате своята реалност, че всеки друг човек създава своята реалност - и че всеки има възможността да се събуди по всяко време. Когато подхождате към нещо, подхождайте към него с оглед на по-голямата картина. Да, тези детонации под вашата Земя и в космоса определено създават липса на устойчивост на вашата планета. В момента устойчивостта се колебае. При все това ще ви кажем - всеки момент все повече и повече хора се събуждат. Нека ви кажем това - не за да ви тревожим или да ви обезкуражаваме - вие сте малко утопични по природа - разбирате ли това? Това е добър начин. Няма проблеми. Просто казваме, че вие имате спомени, които са много пресни и много близо до предната част на ума, спомени за места, където сте живели и където е направо идеално. И имате нужда и стремеж да внесете този идеал на планетата - и да приложите на практика този идеализъм - да превърнете този идеализъм в начин на живот. Вие правите това за себе си и вярвате, че правейки го за себе си, другите ще последват примера ви. Разбрахте ли? А когато не виждате това да се случва в глобален мащаб, то не означава, че не се случва в собствения ви живот. 

Когато достатъчен брой хора създават своята собствена реалност и я създават съзнателно, вие създавате нова равнина. Ще бъде направено буквално разцепване на световете. Това разцепване е по-вероятно да се случи за повече от двадесет години. Междувременно, повече от вероятно е, че вашия свят ще бъде завладян от войни доста пъти и ще се състоят някои много объркващи и озадачаващи космически драми. Някои от вашите звездни братовчеди имат нужда да се появят пред публиката и да обявят кои са. 

ВЪПРОС: Какво ще кажете за замърсяването на океаните и за китовете и делфините, които излизат на брега? Те имат по-висша интелигентност - да ни помогнат ли се опитват? 

Делфините и китовете са членове на Семейството на Светлината. Те носят една честота. От хилядолетия те са носили честотата от някои от вашите древни цивилизации. Делфините - на тези от Атлантида; това, което наричате Атлантска култура. Те бяха кодирани преди потъването на Атлантида. Дадена им беше много информация. Понастоящем делфините предават тази информация на човешкия вид. Освен това, те ви предават и съобщение, което казва, че качеството на техния живот е поставено под въпрос. А щом качеството на техния живот е поставено под въпрос, значи под въпрос е и вашето. Понастоящем те са огледало за вас. 

ВЪПРОС: Цялото това замърсяване, то безвъзвратно ли е? Всички радиоактивни отпадъци и токсични вещества, пестицидите . 

Питате ни дали положението е безнадеждно ли? Разбира се, че не. Разбира се, че съществуват технологии, които биха могли да почистят това място както трябва, ако това беше плана. Но при безотговорността на настоящия човешки вид, това би било безмислено. Защото настоящия човешки вид трябва да се научи да почита своето гнездо. Всички вие трябва да се научите да почитате своите тела, защото без тялото, не бихте били тук. И без Земята също не бихте били тук. Тялото ви е най-великия дар, то е най-ценното нещо, което притежавате - заедно със Земята. И в идеалния случай, ще има святост, почитане и ценене и Любов към Земята и към цялото ви човешко същество. И когато живеее живота си по този начин си личи. Позволете на красотата да резонира във вашия дом, във вашата собственост, в земята с която сте свързани и в земята на вашето тяло. 

ВЪПРОС: Можете ли да ни кажете нещо за ролята, която играят костите? Споменахте нещо за връзката на костите с камъните? 

Казахме, че информацията е записана в костите просто както информацията е записана в камъните - посредством звук, посредством честота. Ето защо ви препоръчваме от толкова време - работа с тялото, работа с тялото, работа с тялото! Приветстваме тези, които работят над телата си! Хората, които се занимават с кондициониране на тялото професионално, са тренирани да правят нещо, което нямат представа какво е. Ако някой от вашия отбор по световно управление знаеше какво правят когато работят върху тялото, техния труд щеше да бъде забранен! Абсолютно! Тези, които работят върху тялото си ще станат преобразуватели на честотата. Пречиствайки физическото си тяло вие помагате на интелигентността на Светлинно-закодираните влакна. И честотите в костите ви ще работят със Светлинно-закодираните нишки. 

Скелетът е вашата структура - формата. Той не е толкова твърд, колкото си мислите. Костите са доста порести и същия звук, който е кодиран в камъните е кодиран и в човешките кости. Когато върху физическото тяло се работи чрез всякакъв вид енергийни упражнения, това помага на тялото да познае своята идентичност. И когато неговата идентичност излезе на преден план, човешката драма се изчиства по-дълбоко и човек не се изгубва в нея. Човек започва да се гордее със своето участие в нея, вместо да се чувства като жертва. 

ВЪПРОС: Имам въпрос за онези от нас, които прекарват много, много часове, заобиколени от електроника - има ли нещо, което можем да сложим на работното си място? 

Съществуват мното кристални структури, които са способни да предават изумителни количества енергия. Нашето средство (Барбара) има много приятели, които работят в подобно обкръжение, някои от които идват при нас и ние им препоръчваме, номер едно, много ясно намерение всеки ден относно това каква е целта им, какво искат и какъв вид честоти сте способни да преживеете. 

Ние гледаме на електрониката като на електроника, през която електрическия ток преминава по цял ден - той не е съвместим с човешкия ток в тялото. Хората са електрически създания и всички тези различни приспосбления работят с електричество. Цялата електрическа система е в дисхармония с физическото тяло. Вашия Г-н Тесла е предлагал електрическа система, която е била много по-хармонична с човешкото тяло, но тя не е била внедрена. 

И така, за да постигнете ускорен прогрес, трябва да научите да се придвижвате извън тези електронни потоци, в които понастоящем се потопявате. Идете сред природата, седнете тихо сред природата - седнете край поточе, край воден басейн - за да почувствате енергията на Земята. Когато правите това, представете си как стълб от Светлина навлиза във вашето тяло. Препоръчваме ви да използвате стълб от Светлина, който навлиза през горната част на главата ви и го оставете да отмие всичко от вас. И докато правите това, оставете я да излезе през слънчевия ви сплит и да образува броня - мехур от Светлина - около вас. Така, че всичко, което се приближава към вас, да се удря в този мехур, а не във физическото тяло. 

Препоръчваме ви да бъдете много ясни относно своя живот и относно това за какво точно е на разположение вашия живот. Споменавахме ви, че би било много добре да казвате: "В радост, безопасност и хармония, пристъпвам в непознатото." Тези са условията, при които ще пристъпите в неизвестното. Когато кажете това, то заявява какъв искате да бъде вашия опит. Това позволява на енергията, която се събира около вас да знае какви са вашите условия. 

Докато сте сред природата, вие се отстранявате от тази енергия на електрониката, която отклонява от енергията ви и навлизате в ясната енергия. И така се научавате да познавате и двата вида, научавате са да работите с тях. Също така ви препоръчваме и да пиете много вода - вода, вода и пак вода, пречистена вода! 

Научете се да живеете без ограничения. С други думи, всички вие понякога си мислите. О, мога да получа това само по този начин. Как ще направя тези неща? Изяснете си какво искате! Искате суверинитет, искате яснота, искате енергия, искате духовен подем, искате обновяване, искате да се промените и да се развиете. И освен това, искате да прибавите към това някои ежедневни неща. Не прибавяйте това към ежедневните си неща. Разбирате ли? Прибавете ежедневните си неща към това, за да могат ежедневните ви неща да работят по това. А след това възнамерите да започне да се случва невъзможното, а след това седнете и наблюдавайте. Ще бъдете изумени!

Емилия Манолова

Няма коментари:

Публикуване на коментар