петък, 11 февруари 2011 г.

Плеядите - ЕЗИКЪТ НА СВЕТЛИННАТА ГЕОМЕТРИЯ

Ние сме тук. Бихме желали да дискутираме с вас въпроса за езика на светлината и геометричната форма и за това как те танцуват около вас непрекъснато. Бихме желали също да свържем това с вашите сънища. Бихме желали да говорим и за невидимата енергия, която е около вас и образува електрическата мрежа на вашето тяло. Ако научите нещо повече за тях, това ще ви позволи да внесете в своята сфера на дейност онова, което желаете.
Около вас стават много неща, които вие не можете да видите. Съществува ускорение от така наречените учители-аватари - енергийни същества, които са се влели във вашата система. Те проникват във вашия свят и съдействат за повишаване на съзнанието.
Когато казваме, че аватарите и учителите са проникнали в електрическата мрежа на света, те носят със себе си свои собствени средства за обучение. Средствата, които се използват на вашата планета не са от вашето измерение. Те са символични форми, но буквално имат свой собствен живот и съставляват онова, което е известно като Език на светлината.
Във вас се имплантира структура /геометрична форма/ и тази геометрична форма задейства определена информация във вас. Това е начин за приемане на информация и енергия, които ще улеснят вашето развитие. Това е научаване без мисленето, което обикновено ви е необходимо, когато работите с книги, или когато използвате интелекта. Това е отваряне към вярата, че съществува наистина необятна йерархия - необятна с оглед способността ви да я разберете, която е работила с човечеството от самото начало.
Йерархията работи с любов, цени онези, които сте и е в състояние да види през механизмите на времето, които са кодирани на различни места от планетата. Те са успели да видят, че съзнанието е готово за еволюционен скок.
Следващата стъпка в еволюционния скок /тъй като вие всички мутирате/, е определена геометрична форма буквално да бъде вградена във вас. Вие всички мутирате до такава степен, че това е процес на разгръщане във вас, който ще ви позволи да се придвижите в друга сфера на преживяване. Всяко човешко същество на планетата има потенциала да се придвижи напред чрез тази мутация. Много от вас ще спрат процеса, тъй като нямат желание да влязат в крак с по-висше съзнание. Когато си давате сметка за наличието на едно Божествено съзнание, засяващо вашата планета, за наличието на един наистина огромен интелект, който е изпълнен с любов, който работи с вас, и когато отправите зов да бъдете част от това съзнание, тогава привличате към себе си имплантирането на геометрична форма.
Формите, които се имплантират са разнообразни. Например, с пирамидална структура. Защо пирамидата е толкова важна? На вашата планета и в космоса пирамидалната структура се използва, за да представи огромно единство на съзнание. Това е структурата, която е най-трудно да се изгради в цялото й многообразие от фасетки и въпреки това е структура на съвършенство. Това е структура за използването на енергията и излъчването й. Използват се структурата на сферата, структурата на спиралата. Спиралата е много скъпа за много от вас. Много от вас са пребивавали в култури и общества, където спиралата е била използвана за разпространяване на много идеи. Ще се използва и структурата на успоредните линии, както и тази на куба, както и петостена.

Въпрос: Можете ли да поговорите още за петостенната фигура, която споменахте?

Плеядианците: Петостенната фигура представлява фигурата на човек. Представлява човек в напълно неограниченото му състояние. Човек напълно свободен. Това е човек по свой собствен проект, без никакви ограничения. Това е човек способен да лети - нещо, което голямото болшинство от вас не мислят, че можете да направите. Въпреки всичко, това е един имплант, който идва след време, когато някой напълно се е посветил на онова, което преди е било възможно.
Геометричната форма, която ще ви бъде имплантирана, ще зависи преди всичко от вашето желание за привеждане в съответствие на вашето желание и вашата вяра, че тези същности работят с вас и че избират да ви бъдат на разположение, ако вие изберете да сте им на разположение. Когато започнете да се разгръщате и да позволявате да ви се случват така наречените чудеса, в живота ви да се случват великолепни събития, те ще започнат.
Много от вас ще започнат с импланта на окръжността, защото тя представлява божествената форма, единството, цялостността. Някои от вас ще изберат да им бъде имплантирана пирамидата. Това ще бъде вашата най-голяма енергия, защото сте подравнили себе си спрямо тази конструкция на вашата планета.
Някои от вас са прекарали много животи с тази пирамида. Не непременно пирамидата в Гиза, а пирамидите в цялата планета - откритите и неоткритите.
Във вашия свят вие мислите, че вашата география е известна, но тя не е. Съществуват много неща, които все още не са открити, тъй като се изплъзват от една реалност в друга. Дълбоко в джунглите има много пирамиди, които лежат погребани под земята. Все още има много чудеса за откриване.
Да се върнем към петостена. Онези от вас например, които искат да вземат и физическото тяло и които вярват, че наистина не съществуват ограничения да вземат това тяло и да излязат от планетата с него въпреки, че все още живеят на планетата - това например е желание, което ще предизвика имплантирането на петостен. Някои от вас са се опитвали да пътуват с него. Някои от вас знаят как да го използват в своето същество. Но когато наистина го призовете към себе си и искате да изпитате чувството какво наистина означава това да бъдете неограничено съзнание, което ще пътува с тялото без тяло, тогава ще се осъществи това имплантиране. Това не е най-висшата форма за имплантиране. Не съществуват най-висши и най-низши форми.
Имплантирането се извършва тогава, когато е най-подходящо за личното ви развитие. След като веднъж вече бъдете имплантирани, ще започне безкраен процес по имплантирането на нови и нови форми, които ще идват във вашето същество.

Въпрос: Ние ли си избираме импланта?

Плеядианците: Не, но вие избирате начина си на живот. Избирате какво е важно за вас всеки ден. Това, което е било важно за вас преди две години не е онова, което е важно за вас днес.
Начинът, по който живеехте живота си преди две години, определи каква енергия ще пасне най-добре, за да улесни вашето развитие към момента. Това е въпрос на свързване на енергии.
Щом ви имплантират в началото и се приведете в съответствие с този по-висш създател, с това съзнание, във вас се поставя една форма. Тя е геометрична светлинна форма.
Тази форма резонира във вас. След като формата е била поставена във вашето същество, тя улеснява постъпването на знания във вас. След като енергията от тази форма бъде асимилирана, вие ще напредвате, защото вашите убеждения ще се променят, ще се развиете в своето мислене - в своето същество, в своето съзнание, и ще бъдете готови да приемете нова форма в себе си.
Евентуално ще приемете цялата азбука на светлината в себе си. Тази азбука на светлината ще ви учи. Колко от вас са сънували геометрични форми? Това е показател, че формите работят с вас. Ако искате да знаете какво ви е имплантирано, обърнете внимание кои форми започват да излизат първи и кои са по-големи от другите. В някои от вас ще има цилиндрични, успоредни линии, спирали, сфери, кубове, пирамиди, петостен. Много от тях дори нямат имена.
Формите, които ще разпознаете, ще възлязат на определен брой, след което ще последват нови, които вашето съзнание не може да преведе. Може би сте чули за 144-те? Те представляват формите от спираловидната йерархия, които биват вмествани в електрическата мрежа на вашата планета сега.
В течение на годината ще забележите, че ще има значително разгръщане на съзнанието. Какво общо има това с езика на светлината?
Въпрос: Геометричните форми запечатват ли се в електрическата мрежа?
Плеядианците: Да. Всеки учител има свой собствен печат, ако трябва да използваме този термин, който ще представя една част от езика на светлината така, че 144 000 енергийни печата ще бъдат вградени във вас.
Сигурно се питате как ще живеем толкова дълго, че да може да се случи всичко това. Ще започнете с дванадесет форми, тъй като основно те са формите, които тялото ще е в състояние да поеме. Много по-късно, след като трансформацията е вече извършена, ще има движение и ще стане вместването на 144 000 символични езикови структури, които ще преминат през вашето същество. Това ще бъде разгръщане, което дори не може да ви бъде обяснено докато сте живи, защото то е нещо, за което не можете съзнателно да направите място.

Въпрос: Как се свързва това с мрежата, която също се разширява около планетата?

Плеядианците: На всяко свещено място от планетата е поставен механизъм, който отчита времето и нивото на съзнание в рамките на съответната структура. Те са поставени там, за да наблюдават нивото на съзнание на човечеството. Когато отидете на едно от тези свещени места знаейки, че се привеждате в съответствие с него, вие задействате нещо в себе си и нещо в този механизъм.
Кой е поставил този механизъм? Великите биогенетици, които отговарят за този експеримент, провеждан на вашата земна сфера Тера. Те се грижат за вас, позволявайки ви да разцъфтите до пълния си потенциал, преди във вас да бъдат направени някакви промени.
Вие, като вид, трябва да бъдете подготвени /психически и физически/, да извършите тази промяна. Ако онези, които ви наблюдават не бяха изключително внимателни и ако работеха с нещо по-малко от любовта, или ако копчето биваше завъртано твърде бързо, цялостната структура на тялото ви нямаше да е в състояние да издържи скока в триизмерния опит. Понастоящем, вие не сте подготвени за такова голямо ускорение.
Вие всички чувствате ускорението и приемате възможния за момента максимум. Ако искате да приемете повече в своето същество, ние ще ви научим с езика на светлината как да го направите, как да разширите мрежата си.
Вашите физически тела не са подготвени, за да можете да установите на колко канала едновременно сте настроени. Затова се прави подготовка. Затова играем игри с вас. Затова правите енергийни упражнения.
Нещата, на които ви учим, ви подготвят да видите колко многоизмерни сте във всеки момент така, че когато можете да се настроите към многообразието от станции, които са вашето собствено Аз, както и многообразието от опитности, да можете да го направите с радост и безопасно.
Това е сериозна работа. Ето защо с вашата планета трябва да се работи с любов. Ето защо великите господари на светлината, биогенетиците, които ви проектираха и които сега планират следващия ви скок, работят с любов, внимателно, бавно, докато спите, в състояние подобно на сегашното, за да можете да се разгърнете по-лесно, без страх или изгаряне на това, което сте. Някои от вас са изгаряли в други свои животи.
Това изгаряне се получава, ако бързаш прекалено много, ако съзнанието ти не е разширено дотолкова, че да позволи навлизането на енергията. Вие позволявате на любовта да навлезе във вашето същество и всичко което правите, се движи с любов.

Въпрос: Откъде произхождат ученията на местните американци?

Плеядианците: Местните американци са засяти и обучени от звездни същности. Те са били донесени на Земята от онези от звездите. Те са били засяти цивилизации. Били са научени как да живеят. Били са научени как да се хармонизират. Те представляват засята от звездите цивилизация, която е обичала Земята и която е внесла в Земята огромна енергия.
Земята е тази, която прави вашите преживявания възможни. Ако не беше тя, вие нямаше да можете да сте тук. Въпреки това, вие не обичате Земята достатъчно, за да й отдадете заслуженото в достатъчна степен. Чрез възраждане на местните американски учения вие установявате, че Земята не е просто нещо, което строите и по което вървите. Тя е живо същество. Тя притежава съзнание.
Трябва да обърнете внимание на съзнателното общуване със Земята. Местните американци ще събудат онова, което е складирано във вас и на което сте били обучавани. Ще си спомните и ще започнете да цените онова, което ви позволява да сте тук.
Вие ще го съчетаете с вашето древно наследство от звездите и ще обедините земята и космоса. Вие ще го обедините в своето физическо същество и ще носите съзнанието на Бог. Посредством това, ще сътворите нова сфера на съществуване, нов човек и нова земя. Местните американци са в пълно съзвучие с многообразието от видовете съзнание. Комбинацията от видовете хора /човек-животно, човек-насекомо, човек-птица/ - всички тези форми имат реалност. Вие смятате, че те не съществуват единствено защото не ги срещате по улиците. Те обаче съществуват в паралелните реалности и световете навсякъде около вас.
Това е, което ще откриете. Не мислете, че ще изгубите своите топчета за игра. Ще започнете да забелязвате неща. Те са легитимни. Те са реални. Това ще ви бъде помогнато да разберете.

Въпрос: Мога ли да се науча да летя?

Плеядианците: Вашата реалност се определя от онова, на което сте се поддали. Вие сте израснали с принципно непозната парадигма, която не подкрепя излизането от тялото и междуизмерните пътувания, затова то не е най-лесното нещо, с което да се започне, след като вкарате тази идея в главата си.
Ако планирате да се научите как да летите, бъдете в себе си много наясно, че искате точно това. Това е фаза от вашето развитие, в която желаете да влезете повече, отколкото в друга и в резултат ще привлечете към себе си учител.
Когато мислите какво точно желаете и възнамерявате това да е следващата стъпка от вашето развитие, нещо ще дойде да ви учи. Вие буквално го създавате и внасяте в своя свят.
Обучаването по летене има връзка с промяната на съзнанието и с това, което мислите, че физическото ви тяло може да прави. Когато летите, част от вашето съзнание влиза в друго измерение на опита. Чувствате, че летите, виждате се, че летите, пътувате, после се приземявате на ново място, а тялото се дематериализира и идва при вс.
Някои от местните американци, които се движат по повърхността на планетата, ще ви научат да летите. Това ще бъде допълнителна премия към вашите таланти в предстоящите години. Това наистина ще стане.
Ще се видим отново. Нашият съвет, ако пожелаете да го последвате, е да си изградите път, по който е лесно да се премине и да възнамерите да преживеете въодушевяващи пътешествия.

  Емилия Манолова

Няма коментари:

Публикуване на коментар