петък, 25 февруари 2011 г.

Мотивацията и Дейностите на Извънземните Раси - Трета Част

Сирианци от Сириус-Б

В допълнение към горните извънземни, има известен брой човешко-изглеждащи извънземни от Сириус-Б, който е част от двойна звездна система. Алекс Кулиър описва извънземните от Сириус-Б както следва:
Културите около Сирису-Б имат много контролираща вибрация. Някои от хуманоидите са червенокожи, други са сиво-жълти, сиво-кафяви, жълто-кафяви или чернокожи.
Планетите около Сириус-Б са много бездуховни и обикновено са заселени с влечугоподобни и водни същества... Обществата са повече обсебени от политически мисловни модели, отколкото с духовни качества.
Невероятно, но африканското племе Догони има сложно разбиране за тази елиптична орбита на Сириус-Б около главната звезда – Сириус-А. Това познание е било очевидно дадено на техните предци от напреднали извънземни от звездната система Сириус.
Догоните описват Сирианците като земноводни от планета около Сириус-Б, което е съвместимо с твърдението на Кулиър, че една от планетите около Сириус-Б е „главно заселена от влечуги и земноводни същества”. Расовите характеристики на хората от Сириус-Б предполагат, че те са потомци от звездната система Вега, която ще бъде описана по-късно.
Престън Никълс твърди, че има вътрешна информация и е участвал в таен проект в Монтоук, който включва известен брой извънземни групи. Независим разследващ намира Никълс за „Много достоверен и надежден свидетел и че неговата информация е проверена многократно до такава степен, че е възможно да се потвърди определена информация”. Хората от Сириус-Б според Никълс играели роля като предоставяли екзотична технология като времево и междуизмерно пътуване на тайните правителствени агенции, свързани както с експеримента Филаделфия, така и с проекта Монтоук.
Алекс Кулиър обяснява ролята на тази група извънземни в размяната на технологии с агенциите за национална сигурност: „тези от Сириус-Б са дошли тук и наистина са объркали главите ни и те са онези, които са дали първоначално на нашето правителство технологията за Монтоук”. Тази екзотична технология беше предоставена с цел да окуражи агенциите по национална сигурност да развият нападателни военни възможности срещу възможни извънземни заплахи. Тази технологична помощ дори включвала изследвания за биологични оръжия. 
Според Кулиър, който твърди: „биологичният материал който беше прибавен към вируса Ебола беше даден на правителството от хуманоиди от Сириус-Б. Не знам дали е бил някой от вирусите които са намерили някъде или е бил действително от тях.
Според Даниел Салтър – друг човек разкриващ вътрешна информация с дълга военна служба, която включва период в Националния Разузнавателен Офис, който е свързан с извънземните въпроси, води до тайна организация вътре в Националната Агенция по Сигурност, наречена Разузнавателна Организация за Напреднал Контакт (ACIO).
Според изпусната информация от предполагаемия човек с вътрешната информация на популярния уеб-сайт наречен „Wingmakers”, информация която според Салтър е акуратна, ACIO си кооперира с консорциум от извънземни, за да разработи сложни технологии за пътуване във времето, поради бъдещи извънземни заплахи. Според сайта „Wingmakers”: Технологията „Чиста Плоча” или („BST”) е форма на пътуване във времето, която прави възможно пренаписването на историята в това което се нарича точки на интервенция. Точките на интервенция са причинни енергийни центрове, които създават основно събитие като разпада на Съветския Съюз или космическата програма на НАСА. „BST” е най-напредналата технология и е ясно, че всеки който я притежава може да се защитава срещу всеки агресор. Помнете че ACIO е била първата организация с достъп до извънземни технологии и натоварена с това как да ги адаптира в нормалното общество, както и за военни цели. Ние сме били изложени на влиянието на извънземни и знаехме за техните планове. Някои от тези извънземни доста са поизплашили ACIO.
Изглежда че този консорциум от извънземни включва тези от Сириус-Б, за които има данни че са снабдили Проекта Монтоук с технология за времево и междуизмерно пътуване и са помогнали в разработката на биологични оръжия.
Сирианците не изглежда да са близко свързани със Сивите или Рептилиите, които са основните извънземни групи свързани с технологичните трансфери. Сирианските контакти с тайното правителство изглежда са независима инициатива проектирана да предостави алтернативен източник на извънземна технология. Въпреки това описанието на Кулиър на хората от Сириус-Б които съжителстват в техния свят с Рептилиите, предполага дълбок исторически опит с вторите. Това предполага и че има известна тревога относно размяната на технологии и споразумения със Сивите/Рептилиите и това е основния фактор в усилията на Сирианците.
В заключение тази човешка извънземна група от Сириус-Б е основно активна в програми за размяна на технологии, които помагат на правителството да ги овладее и да ги използва за военни цели. Изглежда се цели да се промотира военна кооперация за потенциални извънземни заплахи срещу Земята, които могат да дойдат от преврат или извънземна интервенция. Глобалните проблеми, за които хуманоидите от Сириус-Б допринасят включва: тайни военни разработки, използване на екзотични технологии и насилие над цивилни, използвани в експерименти за пътуване във времето.

Ануннаки

Накрая има сведения за раса от гигантски хуманоиди, които играят роля в заселването на Земята с хора и които периодично се връщат на Земята, за да установят колко ефективно земните ресурси се използват от човечеството и тези извънземни играят роля в „управлението” на човечеството. Те са описани от шумерите като Ануннаки от планетата „Нибиру”, в обширни клинообразни текстове преведени от Захария Сътчин. Тези гигантски хуманоиди очевидно формират главната „основаваща” извънземна раса, която се описва като „богове” в древните митологии и религии. Според записите на шумерите главния бог на Ануннаките е Ану и пантеонът на Ануннаките (група други богове) описани от Сътчин, формират главните фигури в йерархията, които тайно надзирават управлението на човечеството и планетата Нибиру, която периодично се връща в близост до Земята. Според Алекс Кулиър, ето как Ануннаките или „Нибируанците” са произлезли като вид:
Много отдавна, колонии от Сириус-Б и Орионската група са имали проблеми една с друга. За да се постигне мир, е имало сватба между членове на всяка от групите.
Жената дошла от Орионската група, в която йерархията включва кралица – матриархалната парадигма. Мъжът бил от Сириус-Б и двамата били считани за кралски особи от своите кръвни линии. От тези генни предпоставки новата раса, която била създадена била наречена с името „Нибиру”, което според това което ми беше казано от Андромедонианският съветник Мораней, означава на орионски език „разделен между двама”. Това е което буквално представляват те – кръстоска между тези от Сириус-Б и тези от системата Орион. Те формирали ново „племе”, което продължило да процъфтява поне стотици хиляди години. Така че те са племе, което се превръща в раса.
Изглежда че модела на действие на Ануннаките е да оставя „примитивни” видове като човечеството да процъфтяват на повърхността на планетата, докато по-напредналите раси като Рептилоидните видове формират нещо като „планетен мениджърски екип”, който да стопанисва човечеството по начин, който удовлетворява дълготрайните интереси на Ануннаките, които се връщат периодично да оценят техния „човешки експеримент”. Следователно изглежда че Ануннаките формират един вид регулаторен фактор, който да подсигури земните ресурси и човечеството като цяло, да са отговорно „управлявани”.
Ануннаките имат взаимоотношения със Земните Рептилии на база някакви исторически споразумения за менажиране на човечеството. Изглежда доста вероятно Ануннаките да имат някаква форма на договор с Драконианците за това как последните да се мешат в светове, в които Ануннаките са установили „човешки експерименти”. Накрая също е доста вероятно, някои членове на Ануннаките да са останали тайно на Земята и да са изиграли важна роля в създаването на елитни човешки организации, които да управляват човешките дейности. Тези „споразумения” и/или таен контрол над човешкия Елит, индиректно прави Ануннаките част от ВИИК.
Според Сержант Дийн, Ануннаките са главни играчи в човешките дела и това ще става още по-значимо, когато тяхната родна планета Нибиру се завърне в близост до Земята. Явно завръщането на Ануннаките изглежда като непредвидим фактор, който притеснява агенциите за сигурност, които не знаят как тази раса извънземни ще взаимодейства с глобалното човечество и ВИИК, който е създаден да управлява извънземните дела. Основните дейности на Ануннаките са да оказват влияние на далеко перспективната човешка еволюция чрез елитни групи, системи и институции и чрез намеса в човешкото съзнание. Те изглежда се съревновават с Драконианците за контрол над Земята. Главните глобални проблеми за които те допринасят, включват: доминация на Елита, религиозен фундаментализъм, патриархална глобална култура и култура на насилие.

(следва)

Няма коментари:

Публикуване на коментар