вторник, 15 февруари 2011 г.

Плеядите - И ВСЕ ПАК, ЧИЙ Е ТОЗИ ПЛАН?

Ние сме тук. Казвали сме ви, че трябва да се включвате, да живеете в постоянен стремеж към най-висши достижения, че сте въвлечени в множество драми ставащи на много места едновременно, че вашата планета е в центъра на невероятни преобразувания. Говорили сме ви за Божествения план, за семейството на Светлината и за това, че Семейството на Светлината трябва да работи съвместно. Някои от вас задават въпроси "А чий е този план?" По чий план функционирате? Кои са тези повелители, тези попечители, тези собственици на Земята? Нещо наистина владее вашата Земя. Нещо наистина владее всяка комбинация от молекули, съществуващи на планетата. Нещо предполага, че владее. Вие сте напълно изолирани от висшето знание за съществуването. Вие сте изолирани и се намирате под карантина по много причини и в съответствие с определени планове. Изолирани сте с помощта на честотния контрол - по електромагнитен път. Понякога дори е трудно да се намери Земята на космическите карти. Някой от владетелите на вашата Земя е замаскирал самото съществуване на планетата такава каквато я знаете и в течение на дълго време е забравял да нанася нейното съществуване на картите. 
Това е интересно, нали? Защо се прави това? Някои от вас вече са слушали как разказваме за невероятните съкровища от знания, заключени тук на Земята. Слушали сте нашия разказ за изходната цел на планетата, която трябва да стане хранилище на информация, събрана на едно място и щедро предоставяна в огромно количество на чувстващите съзнания. Целта на експеримента била създаване на места, на хранилища на информация, където можеш да се явиш дори от други вселени и да влезеш в Живата Библиотека и да разбереш назначението на тази енергия, да разбереш историята на вселенската структура. 
Почувствайте това за което говорим, защото в близките години концепцията за Живата Библиотека ще бъде внедрена във вашето тяло. 
Живата Библиотека била създадена като експеримент, при който животът можел да се въплъщава генетически и бил изпълнен със знания. И ако някой дойдел в Живата Библиотека, знаейки как да използва честотните кодове и как да променя своя собствен електромагнитен спектър с помощта на мисълта, щял да може да възприеме историята на Вселената така, както съществува тя: насекоми, растения, почва, скали, реки. Всички неща на тази планета били целенасочено разработени, с цел да съдържат знание. Изначалните проектанти разработили Земята и слънчевата система по много важна причина, а след това, преди хилядолетия тук възникнали разкол, вражди и разделение. 
В последните времена, вас ви ръководи и контролира една крайно ренегатска група. Тя започнала като малобройна и незначителна, но се вмъкнала във вероятностите на времето и съумяла да проникне в множество различни реалности, доколкото започна да владее някои от съществуващите в пространството портали. Била извършена огромна революция и велик преврат, с продължителност милиони години. Вашата Земя това не я касаело допреди 300 000 години. Трябва да помните, че времето е много еластично и въздейства на различните реалности не съвсем едновременно. 
Както ви напомняме отново и отново, вие сте част от Семейството на Светлината и притежавате възможността да преобразувате енергиите. Вие, като членове на Семейството на Светлината, имате нещо общо. Тази особеност се състои в това, че можете да бъдете безупречни преобразуватели. Вие можете да приемате енергия изпратена от космоса и да я задържате в своето тяло, да я променяте и да я предавате на планетата. Други не са способни даже да възприемат съществуването на тези енергии, тъй като във физическото им тяло няма нищо, което да може да улови или задържи тази енергия, понеже са преустроени като вид. 
Битката се разразила между съществата, наричани от вас богове. Единствената им работа била да следят за структурите на съзнанието, които наричате планети. Когато преди 300 000 години тук дошли тези тиранични същества и станали стопани, след гигантски разрушения те създали съвършено друг вид и генетически преобразували и преустроили онези, които останали на планетата. Сега има план, който се привежда в действие. Той е насочен към това, вашите владетели да бъдат върнати отново към съответствието им с тази Земя, а Първоначалният план да бъде върнат към изходната му цел. 
Кои са тези господари? В чия драма сте въвлечени? Кой прави филма на вашия живот? На какви екрани в космоса блестите вие? Започнете да мислите с такива понятия. Започнете да си позволявате да разширявате своята личност по отношение на това кои предполагате, че сте. Вие не сте толкова неизвестни, колкото си мислите. Като членове на Семейството на Светлината, вие сте изпратени по споразумение да влезете тук и да измените системата. Тренирани сте да се справяте с неимоверни количества енергия. В Холивуд имате каскадьори - те изпълняват номерата и поемат ударите. Вие сте каскадьорите по отношение на енергията. Вие сте каскадьорите на живота. Това е Семейството на Светлината. Вие сте специалистите в тези системи. 
Сега на планетата се намират много индивиди, които са специалисти. Семейството на Светлината е представено тук от милиони. Има и други семейства на съзнанието. Когато настъпи момента ще откриете, че сте много, много милиони, които ще съедините енергиите си заедно. Времената в които не сте действали съвместно ще останат далеч в миналото, затова ще станат събития, които ви обединяват и ще установите, че вашият живот никога не е бил по-прекрасен. Това е истина.Ще установите, че цялата самота и празнота, които са ви държали разделени от вашата висша идентичност, са си отишли. 

Въпрос: Сега постъпва много информация за извънземните и доколкото разбирам, не им е позволено да променят свободната воля. Така ли е? 

Плеядианците: Съществуват две групи закони. Драмата, в която днес е въвлечена Земята, е многоизмерна. Вие трябва да преминете към съгласуваност. Всяка липса на цялостност, ще ви свари неподготвени. Истина е. Затова вие трябва да сте последователни. Вашият глобус трябва да спазва съответната последователност. 
С други думи, не можете да имате корпорации, които се преструват, че се борят за опазване на околната среда, а се отклоняват от това и започват войни повече от всеки друг. Подобни неща пораждат гигантско раздвояване на енергията. Съществуват тези, които по този начин постъпват с владението на вашата планета. Те не спазват закона гласящ, че мирът съществува в собствената си неприкосновеност и че не се позволява прилагането на честотен контрол. 
Тези енергии, които искат да върнат към живот тези закони на свободата, носят това в своя план. Това е само един от плановете, участващи в днешния конфликт на планетата. Съществуват тези, които казват "А, не можете да се намесвате в това. Животът трябва да се развива сам." А от друга страна, ако останете сами и никога не получите помощ в своята еволюция, няма да стигнете доникъде поради това, че вас ви управляват. Вие не можете да съществувате без тези, чиито играчки сте. Вие не съществувате отделно. Вие съществувате в колектив. 
Просто сега хората се намират на най-ниската степен на колектива, затворени в своите три измерения и честотния контрол. Те нямат ни най-малка представа за всички богатства на потенциала, заложен в съвместното им съществуване, когато едната форма на съществуването знае, че влияе на другата и, че я допълва. Това е взаимна свързаност в симбиоза. Не сме убедени, че сме ви изяснили достатъчно подробно въпроса. Това е обширна тема. 
Когато казваме, че сте играчки на другите това ви ядосва. "Чакайте. Аз имам свободна воля. Нямам нужда да принадлежа на някого. Кой смята да ме командва?" Но в същото време, кой е бил създаден от Първопричината и изпратен да създава други светове - те могли ли са да съществуват без Първопричината? Вие нямаше да съществувате, ако някой не ви беше създал. Вие сте продукт на нечий план. Затова сте играчки на други. 
Вие бяхте повелители, когато други бяха ваши играчки. Вие трябва да разигравате всичко това в рамките на многоизмерното Аз, това Аз, което знае, че има стотици хиляди едновременни съществувания. То може да е толкова безбрежно. Тази огромна енергия може да събира и познава себе си, което не е кой знае какво. Това в известен смисъл е награда. В известен смисъл е достижение, защото единното знае колко е сложно. Единното не се изненадва, ако някой бива изолиран. То знае, че това не е така. Информацията го пронизва назад и напред от една система на реалността в друга и то не счита, че някой го владее или манипулира. То усеща как единното съществува в хармония. 
Нима вашият палец се побърква, когато трябва да отидете някъде - той не иска, но останалото тяло отива. Започвате да разбирате, че вашата ръка не може да каже: "Аз ще си остана в къщи през това време. Не искам да ходя с останалата част от тялото." Това значи да си част от колектива. Подобно на това, както вашето тяло работи идеално съвместно и разбира сътрудничеството на всички части, всичките ви личности трябва да направят същото. 
Именно към това не са искали да допускат хората вашите богове-творци, защото тогава не биха могли да ги контролират. Затова те разрушили това място, колкото могли, взели онова, което било останало, преобразували генетичната структура и създали вид, който бил биогенетически заключен в неведение и можел /и започнал/, да излъчва страх. Именно този страх те започнали да използват. Култивирали го. Жънели го. Използвали го, за да го изнасят навън и да контролират други светове в нашата Вселена. Това всъщност се прави понастоящем в Близкия Изток. 

Въпрос: То е, сякаш има сито, за да се види кой стои на страната на светлината сега. Хората биват разтърсвани и или се парализират от страх, или заявяват, "Това не е вярно. Стига ми толкова. Повече няма да правя това." Времето, обаче, е сега и ние нямаме право да мързелуваме, нямама право да седим със скръстени ръце. Или се парализираш, или биваш подтикнат да действаш. 

Плеядианците: Да. А онези, които не се придвижат, ще бъдат повлияни от събития, ще им окажат още по-силно въздействие. Това ще се случи скоро. Нарастването е постоянно. 
Та чий е този план? В действие са приведени много планове. Всичко това е нещо като многоизмерна холографска игра на шах, а другите фигури си имат собствени намерения, и при това в действие влизат техните собствени планове. Един иска да направи едно. Другият взима енергията му и започва да я използва за собствените си нужди. Извън вашата планета кипи гигантска творческа дейност по оркестрирането на предстоящите събития. Сили, за чието съществуване вие нямате ни най-малка представа, движат човешките съзнания като кукли на конци. 
Вие, като членове на Семейството на Светлината, сте кодирани и програмирани. Всичко това е вътре във вас. Трябва да стигнете до точката в която да повярвате, че притежавате това. Трябва да започнете да се вслушвате в това съобщение - тогава тази енергия, която е програмирана вътре във вас ще започне да се разкрива. 
За привеждането ви в движение, ще идват послания с големина на крачките както тези на планетата. Тези, които искат да осъществяват контрол с помощта на честотите на страха, действително го правят. Те разчитат на своето технологично превъзходство за създаване на честотния контрол и за поддържането на тази честота на страха по цялото земно кълбо. 
Те не слагат в сметката членовете на Семейството на Светлината, които могат да се обединяват телепатично и да станат самостоятелна енергийна станция. Има такива, които са недостатъчно осведомени за вашите възможности. Или може би не вярват в тях. Ние вярваме във вас. Ние разчитаме на вас. Има много енергии, неизброимо множество, разчитащи на вас. На това, че ще успеете да направите едно просто нещо - да пренесете своята реалност от мястото на страха и хаоса до мястото на свободата, просто защото такова е вашето намерение и защото знаете, че можете да го направите. 

Въпрос: Как да приемаме информация, или да получаваме ръководство? 

Плеядианците: Преди всичко, за всички вас, нека се спрем на няколко основни неща тук. Вярвате, или не, навсякъде по глобуса сега, енергията, която чувствате сега, е нещо необичайно. Сега много от вас вече не са самотни. Те са открили в себе си неголямо семейство, или нарастващо семейство съзнание. Те започват да разбират, че за тях живота има цел много по-велика, отколкото са можели да помислят. Те се обединяват с помощта на този или друг източник. Ние сме само един от източниците на информация. Ние сме тук по назначение, както и вие. Затова, позволете ни да напомним на всички вас по глобуса, където и да сте, на онези, които не са тук днес, на този 19-ти февруари, а на онези, които са в бъдещето, ще кажем - това важи и за вас. 
Започнете да разчитате на самите себе си. Започнете да осъзнавате, че каквото мислите това става. Започнете да призовавате и да привличате към себе си необходимата помощ, независимо от това, което се изисква от вас. Не съществуват енергии, които са достъпни за едни и недостъпни за други. 
Когато започнете да признавате себе си като член на Семейството на Светлината ще откриете, че наоколо е пълно с енергии, които отдавна са осведомени за това кои сте.Те очакват кога ще узнаете за това вие. Щом се убедите в това, ще започнете да получавате все по-голяма помощ и ще започнете да действате в оптимални условия - просто поради факта, че вярвате в това. Доверявайте се и обичайте това, което имате и това тяло, което заемате. Започнете да чувствате тези послания, които очакват да ги чуете. След това, отхвърляйки встрани всички страхове, си позволете да почувствате, че сте обичани. Не от жена или мъж, от родители или от членовете на семейството си. Започнете да чувствате любов от себе си към себе си. Когато започнете да признавате, да се съгласявате на тази любов, която имате, ще започнете да чувствате и съществуването на многоизмерното си Аз, което ви обича вас, изпълняващия задачата. Затова, че насищате тези други личности с потенциал, носещ невероятни изменения на съзнанието на вселената. 

Въпрос: Страхът, доколкото разбирам, се използва като източник, за да бъдат държани те под контрол. 

Плеядианците: Това е като радиостанция или честоти, изпращани към други светове. То е това, което ги обкръжава. Както ви казахме, има нещо, което обкръжава вашата планета и което ви контролира. 

Въпрос : Ако именно емоцията страх е желаната от някои същности честота, какво става, когато провеждаме глобална медитация в целия свят? Това безпокои ли онези, които използват страха? 

Плеядианците: Разбира се, че ги безпокои. Сигналите, излъчвани от планетата са се променили. Затова на нея се връщат онези, които имат намерение да сложат нещата в ред. 

Въпрос : Излъчваната от планетата честота на страха, която неочаквано започва да се смесва с честотата на любовта, щастието и радостта причинява ли им нещо повече от храносмилателни смущения? 

Плеядианците: Предизвиква голяма загриженост. Но със самата енергия, честотата, създадената връзка, нищо не може да се направи. Ако предполагате, че за нещо отговаряте, значи отговаряте за това нещо. Волята, която започвате да изявявате ще бъде подложена на проверка. Понякога ще се случва нещо, което да ви отклонява от избрания път. Но ако вие успеете с помощта на волята си да възстановите този курс, нищо няма да може да ви попречи, защото започвате да действате със собствените си сили и започвате да приемате енергии. 
Този електрически заслон, тази енергия, която е обгърнала планетата, в определена степен е спирала разпространяването на друг вид енергия. Но даже когато други енергии са били способни да проникнат през електрическия заслон, не е имало кой да ги приеме в продължение на много години. Енергията можела да преминава, но какво от това, когато никой не можел да я приеме в тялото си и да я преобразува? То е като да изливаш вода. То е чудесно, но ако нямаш контейнер, в който да я съхраниш, тя просто изтича в земята. 
В тялото на хората не можело да се проникне даже след като Земята била намерена, даже когато електромагнитния пулс на Земята бил открит. Тук дълго време не е имало нищо, което да може да приема, да задържа тази енергия, която би могла да обезпечи реорганизацията. Щом някои от вас станат способни да променят своята честота, това непременно и безусловно се забелязва. 
На всички нива на съществуването е напълно понятно, че Земята понастоящем преживява огромен напредък. На него разчитат. Той е планиран. Това е гигантска игра. И гигантска война, от гледна точка на някои енергии. Вашата Земя съществува в толкова много реалности. Ние говорим не само за една Земя или за една от реалностите на Земята. Има много версии на вашата Земя, на вашето бъдеще и на вашето минало. 

Въпрос: А другите аспекти от нас вече наясно ли са как да отключат своята реалност и да разбират своето многоизмерно Аз? 

Плеядианците: Някои от тях са осъзнали това и очакват кога ще го осъзнаете и вие. Други все още нищо не забелязват и нямат никаква представа за това, че вие сте свързани. Интелектуално вече ви е казано, че сте свързани и че съществувате на много места. Някои от вас са се докоснали до това и емпирично. 
Но поради голямото влияние на логическия разум, вие не вземате под внимание даже спомените за някакво подобно преживяване. Понякога нещата се усложняват с това, че вие създавате такъв опит, а след това блокирате паметта за неговото съществуване. Вие не можете да си представите колко сложни и колко управляеми са честотите на телата и колко много реалности въздействат през цялото време върху тази реалност и колко много опит имате, който просто пренебрегвате, тъй като нямате място, където да го включите. 
Вие сте на път да преминете от нервна система с две платна към такава с 12 платна. Когато това стане, ще започнете да си спомняте събития, които са станали едновременно с други събития и в началото може да бъдете малко обезкуражени, защото няма да има къде да ги вместите. 
След две години, например, ще си спомните как на Нова година сте имали гости. Неочаквано ще си спомните събития, които са станали на същата тази Нова година. И ще откриете, че сте присъствали едновременно на два новогодишни празника. Това ще стане, когато нервната система започне да влиза в новата пулсация, когато тялото започне да овладява библиотеката, която идва отново на мястото си. 
Когато светлинно закодираните влакна започнат да се реформират и да предават достъпното в тях, нервната система трябва да може да носи и предава тази информация. Как мислите, защо вашия мозък през цялото време е бездействал? Защо използвате толкова малка част от неговия потенциал? Защото ДНК е била изключена, ето защо. 
Очевидно е, че ако имате мозък и използвате само 5-8% от неговия капацитет, трябва да има причина и за съществуването и на останалата му част. Явно е, че нещо в тялото не е включено към него. Това не ви ли говори нещо? Сега тялото започва да се включва, защото лъчите постъпващи от космоса, електромагнитните космически лъчи могат да преминават през електрическия заслон, а вие се намирате тук, за да ги улавяте. Вашата задача е да правите това. 
В началото, процесът трябва да е бавен, иначе ще "изгорите". Ще ви дойде прекалено. На всеки би му дошло прекалено, ако трябваше да се случи за едно денонощие. Налице е разгръщане, което ще се извърши така, че евентуално да започнете да използвате пълния капацитет на мозъка си на тази планета. Дали това ще стане по време на вашия живот или не, ние не сме сигурни. За вас самите, да. Когато казваме, че не сме сигурни дали това ще стане в рамките на настоящия ви живот, или не, имаме предвид цялото човечество - за онези, които решат да останат тук. За вас самите, да, повече от вероятно е, вие ще отидете, ако не се страхувате и не се самовъздържате, вие ще можете да продължите живота си със стотици години, можете да придвижите тялото си към пълно обновяване, което за сега е направо нечувано, и можете да постигнете пълните способности на вашето ДНК в пълно съответствие с дванадесетте спирали, функциониращи при пълен капацитет на мозъка. Само си помислете кои ще бъдете тогава. 

Въпрос: В началото на своя коментар вие говорехте за това чий е този план и може би можем да запитаме как те оказват влияние върху личния живот на всеки от нас. Наскоро имах чувството, че ще правя някои неща в бъдеще и започвам да осъзнавам, че има и други неща и се питам колко плана се провеждат като общо и дали планът е бил сменен? 

Плеядианците: Планове се сменят непрекъснато. Винаги се намира нов, пикантен материал за вмъкване. Нови сценарии за написване. Нови идеи. Точно както вие се въодушевявате и виждате нови възможности, докато ставате по-достъпни. Отпуснете ли се, вие можете да се впуснете в още по-луди приключения. 

Въпрос: Добре. Питам се ето какво, идеята, че съществуват много планове с които работим и че те се променят и че част от работата ни е да сме наясно с промените и да сме в синхрон с новите ... 

Плеядианците: Вашата работа е да прекарвате времето си приятно. Да бъдете напълно достъпни и да изпълнявате дадената ви задача, за да отправите предизвикателство към тези закони, които сега са определени за човека. Иначе казано, ще пренебрегвате всичко на което са ви учили. Всичко, което ви е дадено от вашата образователна система. На всеки, който твърди "Това свършва тук", ще казвате "Я ме виж!" Вашата цел е да измените парадигмата така, че всеки да остане зашеметен и вече на нищо и на никого да не вярва. 
И правейки това, трябва да си прекарвате приятно. Няма нужда да се безпокоите за някакви планове. Това няма никакво отношение към вашата работа. Достатъчно е просто да поразмишлявате за това. Понякога вие прекалено много се безпокоите, мислите, че трябва нещо да организирате и контролирате, а това от вас не се изисква. Бъдете достъпни за поддържане на честотата, а в качеството ви на Пазители на Честотата се подразбира, че искате да прекарвате времето си приятно. Искате прилично възнаграждение и искате да се учите. Искате радост, безопасност и хармония. Малко секс от време на време и т.н. 

Въпрос: Разбирам, че всичко е свързано. Светлината е равна на информация. Любовта се равнява на съзидание, и че ДНК е съзидание. Също както във вселената и може би многобройните вселени, това е много важен, уникален начин за формиране на творението, когато участват любовта и свободната воля. Тук се опитвам да видя, че всичко е свързано. Свободната воля и светлината и информацията и ДНК и това колко важно е човешкото същество. Всъщност, като че ли сега човешкото същество се превръща вече в главината, вместо в колелото. 

Плеядианците: Всъщност, на малцина в тази вселенска структура им хрумва, че именно човешкото същество държи ключа и че е главина и че е било скрито от Изначалните Планиращи просто за в случай, че възникне един вероятен свят, една вероятна вселена, където световете започнат да умират, тъй като честотата на любовта не съществува. Ние идваме с назначение, с назначение от тази вероятна вселена. Това не означава, че ние сме от тази вероятна вселена. Спомнете си, ние ви казахме, че ние сме ренегати и че в пределите на системата Плеяди съществуват онези, които ни мислят за луди. Които се чудят и питат какво целим и дали то изобщо може да бъде постигнато. Започнахме с неколцина и можем да ви кажем, че сега името ни е известно по света и че продължава да се разпространява. Нашето име "Плеядианците", които са само един сбор от съзнание, представляващо Плеядианската система, на която хората са кодирани да реагират. Ние се стремим да внесем осъзнатост за наличието на съзнание в хората. Тази кодировка. Просто, че чрез този код за Плеядианското познание, Плеядианската любов за хората може да бъде активирана в човешката памет и, че посредством това може да настъпи изместване. Без това вмъкване от страна на Семейството на Светлината, вашия свят се е насочил към разрушение. Преди всичко, той е бил под контрол през цялото това време. Без вмъкването от бъдещето на Семейството на Светлината, без 60те, които да активират кодировките на много от членовете на Семейството на Светлината, без всичко това, щеше да е налице цялостно завземане. Съществуват вероятности, при които вече е имало такова превземане през 50те и през 70те и през 90те. Вие променяте вероятностите, защото променяте честотата тук. Променяте всичко просто със своето присъствие. Ние разчитаме на факта, че променяйки самата същина, и че отключвайки тайната в хората, за да бъдат в състояние да носят честотата, че те, въоръжени с тези познания и с истината за тяхната история, ще осъществят промяната. Вие просто можете да направите от тази възможност налична. Докато правите налична тази честота, докато хората правят този избор, те започват да вмъкват нещо в реалността, което е липсвало в продължение на милиони години в бъдещето. Те започват да се противопостовят на тиранията, която е завзела тази вселена далеч в бъдещето, където световете умират, защото липсва любов. Затова онова, което се случва е, че именно от тази същина, именно от този момент от времето сме и ние и много други, които подбуждат изтриването на една вероятна вселена, в която любовта и свободата са забравени, в която за тях липсва всякакъв контекст. Това е част от плана. Следващите двадесет години са изключително важни. Събитията, които се извършват сега са изключително важни. Ние искаме от вас да изострите своите сетива. 
Бихме искали да изпитвате любов и да си играете с всички тези многоизмерни понятия в процеса на наслаждаване на живота, в процеса на формиране на намеренията за желаното, в процеса на излизането отвъд всички ограничения, при което се явявате като Пазители на Честотата и ясно формулирате какво искате в качеството си на Пазители на Честотата. 
Щом осъзнаете своя потенциал и своите възможности, каква награда бихте искали да получите затова, че сте развили тези свои способности? Какво искате? Ясно се съсредоточете върху това... и след това забравете за него и просто наблюдавайте как нещата се проявяват. Колкото повече се безпокоите за това дали притежавате тези способности и какво точно сте заслужили, толкова повече обърквате и усложнявате всичко и започвате да се колебаете и вече не знаете какво правите. 

Въпрос: Казахте, че тук имаме много отговорности. Говорихте за бъдещето на света и вселените от гледна точка на липсата на любов. Излиза, че трябва да вървим по този път и да се забавляваме, но имаме и грандиозна цел. 

Плеядианците: Затова ви казваме да се забавлявате, защото ако не се забавлявате, рискувате да започнете да се вземате твърде на сериозно и товарът да се окаже твърде тежък за вас и всички вие да се възпротивите и да кажете: "Няма да направим това". Виждате ли, когато ви кажем да се забавлявате и да изградите своя собствена реалност, ние ви казваме да изградите това и вие отивате и го изграждате, след което ще останете тук много по-дълго, а ние ще ви определим още по-далечно разстояние. Ако се забавлявате, ще бъдете доста по-полезни. Ако се забавлявате, ще бъде по-лесно да се оползотвори вашата енергия, отколкото ако не се забавлявате. Вие сте прекалено устойчиви, когато не се забавлявате - много по-гъвкави и полезни сте, когато се забавлявате. Казвате: "Още, Плеядианци. Още. Още!" Разбирате ли сега как ви погаждаме номера? Ако не се забавлявате, докато правите нещо, просто спрете да го правите. Не ни е грижа какво е това, с което сте се захванали. Ако не се забавлявате, докато го правите, не го правете, защото изграждате съпротива и създавате погрешно използване на енергия. Ако това, с което се занимавате не ви харесва, просто кажете: "Не съм на разположение. Съжалявам, ако това те обижда, но просто не си падам по теб. Аз просто не съм на разположение за нещо, което не е весело." Може да става въпрос за майка ви, която ви е поканила на неделен обяд. Може да сте правили нещо в продължение на 20 години и сега да кажете: "Това вече не ми доставя удоволствие, не съм на разположение." Трябва да се изправите лице в лице с тези неща и да спрете да бъдете жертви в ситуации, в които преди сте се отказвали да се изправите и да кажете: "Това не ми харесва". Вече не правете това, което не ви харесва. Това не означава, че трябва да се ядосвате. Просто вече започвате да защитавате целостта на своите молекули. 

Въпрос: Ами ако става въпрос за работата ти? Трябва ли просто да спра работа и да спра да си плащам сметките? 

Плеядианците: Казвате го, сякаш нямате избор. Казвате го така, сякаш единствения избор, с който разполагате, е да трябва да останете в нещо което не ви доставя удоволствие, защото ако го прекратите няма друга алтернатива. Ние ви казваме: започнете да осъзнавате идеята, че имате право да се забавлявате, да печелите повече пари и да правите много повече неща, за да се забавлявате. Ако сте затънали в система от вярвания, която гласи: "Мразя работата си, но не мога да я напусна, защото ако я напусна какво ще правя?" Е, това е вашата реалност, която сте изградили. Ние пък твърдим, че можете да кажете: "Знаеш ли, не смятам да работя повече с неща, които не са забавни. Смятам да спра да се занимавам с всички неща, които не са забавни. Смятам да участвам само в неща, които са забавни. Смятам да бъда материално подсигурен и в безопасност." Вие се страхувате изключително силно да не загубите. Ето как обществото ви контролира. Цялото общество се контролира посредством страха. Колко от милионите жители на САЩ смятате, че обичат своята работа? Много, много малка част. Те ходят в службите си, защото вярват, че това е наложително, за да могат да оцелеят. Съществува цяло общество, чиито граждани са принуждавани да запазват работата си поради страха и мисълта, че се нуждаят от работата си, за да могат да оцелеят. Били сте обилно хранени с този материал и имате чувството, че не можете да съществувате без него. Разберете, че материалния свят е един мисловен свят, а съществува и духовен, който е много по­забавен, както и това, че не се нуждаете от работата си, за да просъществувате, че можете просто да заявите какво желаете, само защото сте достатъчно умни да повярвате в нещо, в което никой друг не вярва - че можете да получавате нещата безплатно и можете просто да си доставяте неща от други реалности в настоящата реалност. Кога най-после ще проумеете това и ще започнете да го правите? Всички вие се държите така, сякаш това е изключително трудно. 

Въпрос: Искате да кажете да си вземем нещо от друга реалност ли? Това ли е начина по който човек може теоретично да спечели на лотария? 

Плеядите: До известна степен. Казвате го така, сякаш да се спечели на лотария е трудно. Какво толкова? Вие нямате нужда да разчитате на лотарията. Можете да разчитате на себе си. Можете да разчитате на своята способност да наредите на реалността просто да ви предостави онова, което ви е необходимо - да имате пари, за да се изявите. Да имате благополучие. Да имате прехрана и сигурност, които просто да ви бъдат предоставени. Напълно изтрийте от съзнанието си идеята, че трябва да работите усилено, за да получите това, или ако някой ви каже, че не заслужавате да го получите безплатно. Това ви пречи да го получите. Страхувате се, че не го заслужавате, или сте били обучени, били сте програмирани с идеята, че трябва да работите, за да бъдете компенсирани. Че "парите не растат по дърветата". Не, парите не растат по дърветата - те растат във въздуха. Те не растат по дърветата - растат във въздуха и могат да се появят в ръката ви, стига да започнете да вярвате в това. Те проявяват склонността да се появят в чекмеджетата от време на време. Те са поставяни там от различни енергии. Нещата преминават от една реалност в друга. Това е отворена система. Колкото повече влизате в тон с тези нефизически същества, толкова повече те ще играят с вас посредством тези видове енергии. Часовникът ви днес е тук, после изчезва за два месеца, после се появява отново там, където сте сигурни, че сте го били оставили преди два месеца, но където сте обирали прах и сте чистили и където безуспешно сте го търсили. После, съвсем внезапно той се появява отново. Това ви се случва непрекъснато. Изяснете си какво искате. Направете го игриво. Ако си изясните какво искате, а след това започнете да се притеснявате за него, забравете го. Това ще бъде губене на време. Трябва да си изясните какво искате, а след това да го забравите и да му позволите да дойде при вас и да спрете да се притеснявате и да се чудите за това, което ви е учила майка ви, за това, което ви е учил учителя ви до шести клас, за това какво ще кажат приятелите ви. Именно това е нещото, което пречи на тези неща да дойдат при вас. Но стига сме говорили за създаването на ваша собствена реалност. Вие вече сте тръгнали по пътя и се справяте много добре.

Емилия Манолова

Няма коментари:

Публикуване на коментар